Hoʻololi i nā mea hoʻoili mai ka iPhone a i ka Android

Hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā leka mai ka iPhone a hiki i ka Android ma kahi o kaʻaoʻao like. Eia naʻe, ma muli o ka mea i loko o ka helu Contacts ma ka iPhone,ʻaʻoheʻike ma kaʻoihana kūʻaiʻana, hiki ke hana i nā nīnau no kekahi mea hoʻohana (ʻAʻole wau e noʻonoʻo e hoʻouna i nā leka uila a hoʻokahi, no ka mea,ʻaʻole kēia he ala kūpono loa).

ʻO kēia mau kuhikuhi he mauʻanuʻu maʻalahi e kōkua i ka hoʻoiliʻana i nā leka mai kāu iPhone i kāu polokalamu uila. ʻElua mau ala e ho'ākākaʻia ai: hoʻokahi e hilinaʻi ana i nā polokalamu kīnā'ē aʻe,ʻo ka lua - hoʻohana waleʻo Apple a me Google. Nā hana'ē aʻe eʻae iāʻoe e kāpili i nā pilikino wale nō, akā,ʻikeʻia nāʻikepili'ē aʻe i loko o kahi alakaʻi'ē aʻe: pehea e hoʻololi ai i nāʻikepili mai ka iPhone a me ka Android.

Kuhi Pūnaewele Hoaʻo

ʻO kaʻu hana maʻamau, hoʻomaka wau me nāʻano e wehewehe i ka hana i nā mea a pau āu e makemake ai me ka lima, akā,ʻaʻole kēia ka hihia. ʻO ka mea kūpono loa, i koʻu manaʻo,ʻo ke ala e hoʻohuli ai i nā mea pilikino mai ka iPhone a me ka Androidʻo ia ke hoʻohana i ka noi uila no kaʻu Hoʻolaha Pūnaewele (i loaʻa ma ka AppStore).

Ma hope o ka hoʻoukaʻana, noi ka noi e komo i kou mau pilikino, a hiki iāʻoe ke hoʻouna iā lākou e ka leka uila ma ka vCard (.vcf) iāʻoe iho. ʻO ka koho maikaʻi ke hoʻouna kokeʻia i kahi helu i loaʻa mai ma Android a wehe i kēia leka ma laila.

Ke weheʻoe i kahi leka me kahi mea pilikino ma keʻano o kahi vcf file o nā mea hulina, ma ke kaomiʻana iā ia, e laweʻokoʻaʻia nā leka i ka polokalamu Android. Hiki iāʻoe ke mālama i kēia pūnaewele i kāu kelepona (me ka hoʻoiliʻana iā ia mai kahi kamepiula), a laila e hele i ka noi leka iā Android, a laila laweʻia mai.

Hoʻomaopopo: E hiki nō hoʻi i kaʻu mau Hoʻolapu Kūleʻa ke hoʻokuʻu aku i nā pilikino ma ka palapala CSV inā loaʻaʻole iāʻoe kēia hiʻohiʻona.

E hoʻokuʻu aku i nā leka mai ka iPhone me nā polokalamu'ē aʻe a hoʻololi iā lākou i ka Android

Inā hiki iāʻoe ke launa pūʻana o nā launa pū me iCloud (inā pono, e kōkua iā ia i loko o ka hoʻonohonoho), a laila,ʻoi aku ka maʻalahi o nā mea kelepona: hiki iāʻoe ke hele i icloud.com, e hoʻokomo i kāu loiloi a me kāu hua'ōlelo, a laila wehe i "Contacts".

E koho i nā pono e pono ai (e paʻa i lalo Ctrl i ka kohoʻana, a pēhi paha i ka Ctrl + A no ke kohoʻana i nā pilina a pau), a laila, e kaomiʻana i ka'ōnaehana'ōnaehana, e koho i ka "Export Vcard" - kēia mea e lawe aku i nā mea a pau e like me ka palapala (vcf file) , maopopo i nā mea a me nā polokalamu.

E like me keʻano mua, hiki iāʻoe ke hoʻouna i kēia faila ma o E-mail (meʻoe pūnaewele) a wehe i ka leka uila i ka Android, e kaomi i ka waihona hoʻomalu e hoʻopili pono i nā mea komo i loko o ka puke pule, e kope i ka faila i ka mea hoʻohana (e like paha, USB), a laila ma ka noi "Contacts" e hoʻohana i ka mea koho "Import".

Nāʻike'ē aʻe

Ma waho aʻe o nā koho i hōʻuluʻuluʻia i hōkākaʻia, inā ua hoʻokōʻiaʻoe e Android i ka launa pūʻana me kahi moʻokāki Google, hiki iāʻoe ke lawe i nā mea mai ka waihona vcf ma kaʻaoʻao. google.com/contacts (mai ka lolouila).

Aia kekahi ala'ē aʻe e mālama ai i nā mea pilikino mai ka iPhone a me ka kọmputa Windows: ma ka hoʻokomoʻana i ka synchronization me ka puke helu helu Windows ma iTunes (kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻokuʻu aku i nā mea i kohoʻia ma ka hōʻuluʻulu vCard a hoʻohana iā lākou e hoʻokomo i ka puka puke o Android).