Kuhi hewa "Hapaʻoleʻo ka 'ōlelo aʻo Google Talk"


E like me nā mea'ē aʻe, e mālamaʻia nā'ōkuhi Android ma nāʻano likeʻole o nāʻano hemahema likeʻole,ʻo kekahi o ia mea "Google Talk authentication failure".

I kēia mau lā, nui loa ka pilikia, akā, e hōʻike ana i nā pilikia. No laila,ʻo ka hanaʻole i ka hikiʻole i ka hoʻoukaʻana i nā noi mai ka hale kūʻai.

E heluhelu ma ka pūnaewele: Pehea e hoʻoponopono ai i ka "com.google.process.gapps kaʻina hana"

Ma kēiaʻatikala e ho'ākāka mākou pehea e hoʻoponopono ai i kēia kuhi. A laila e hoʻomaopopo koke i ka loaʻaʻole o ka hoʻoponopono honua. Nui nāʻano e hoʻopau ai i ka hemahema.

Hanana 1: Hōʻoi i nā lawelawe Google

ʻO ka manawa e loaʻa ai ka pilikia wale nō i nā lawelawe Google maʻamau. No ka hoʻoponoponoʻana i ke kūlana, pono lākou e hoʻomaikaʻi hou.

  1. No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka Play Store a hoʻohana i kaʻaoʻaoʻaoʻao e hele i "ʻO kaʻu mau noi a me nā pāʻani".
  2. E hoʻouka i nā nāmu kūpono a pau, e like me nā mea no nā noi mai ka pūnaewele Google.

    ʻO nā mea a pau e pono aiʻoe e kaomi i kahi pihi. Hoʻoholo i nā mea a pau a inā he pono, e hāʻawi i nāʻae kūpono no nā polokalamu i hoʻonohonohoʻia.

Ma hope o ka hoʻomau houʻana o nā lawelawe Google, hoʻomaka hou mākou i ka'ōnaeho a nānā i nā hewa.

Hanana 2: Hōʻike i kaʻikepili Google Apps a me ka Cache

Ināʻo ka hōʻoiaʻana o nā lawelawe Googleʻaʻole i lawe mai i ka hopena i makemakeʻia, pono kāu mahele'ē aʻe e hōʻalo i nāʻikepili mai ka hale kūʻai pāhana Play Store.

ʻO ka papa o nā hana maʻaneʻi:

  1. Hele mākou "Papa" - "Nā noi" a loaʻa i ka papa inoa ma ka papa inoa Play Store.
  2. Ma kaʻaoʻao noi, e hele i "Mālama".

    Ma kahi o mākou e kaomi maʻamau Mālama Cache a "E holoi i nāʻikepili".
  3. Ma hope o kā mākou hoʻiʻana i kaʻaoʻao nui o ka Play Store ma nā pūnaewele a kāpae i ka papahana. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi "Kū".
  4. E like me keʻano, hoʻomaʻemaʻe mākou i ka hūnā ma ka polokalamu Google Play Services.

Ma hope o ka pauʻana o kēia mau hana, e hele i ka Play Store ae ho'āʻo e kiʻi i kekahi polokalamu. Inā maikaʻi ka hoʻouka a me ke kauʻana o ka noi - ua hoʻonohonohoʻia ka hapa.

Kālena 3: Hoʻonohonoho i kaʻikepili helu pūnaewele me Google

ʻO ka hewa iʻikeʻia i loko o ka mea kākau hiki ke hanaʻia no ka hemahema i kaʻike pūʻana i nāʻikepili me ka "kapua" o Google.

  1. No ka hoʻoponoponoʻana i ka pilikia, hele i nā pūnaewele pūnaewele a ma ka hui "'Ikepili Pilikanaka" hele i kaʻaoʻao "Pūʻulu".
  2. Ma ka papa inoa o nā kāʻei kālā, koho "Google".
  3. A laila hele i ka hoʻonohonoho paʻa pūnaewele, i hoʻohanaʻia e ke poʻo ma ka Play Store.
  4. Maanei, pono mākou e kāpae i nā māhele holoʻokoʻa a pau, a laila e hoʻomaka hou i ka pūnaewele a hoʻihoʻi i nā mea a pau.

No laila, me ka hoʻohanaʻana i kekahi o nā ala i luna, a iʻole i nā manawa a pau, ua hikiʻole ke kohoʻia ka hemahema "Google's Talk authentication" hikiʻole ke pilikia.