Ke hoʻonohoʻia neiʻo Windows 8.1

E hoʻomaopopo ana kēia manual i nā paepae no ka hoʻonohonohoʻana i ka Windows 8.1 ma kahi kamepiula a iʻole pona. E pili ana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe,ʻaʻole e pili ana i ka hoʻoulaʻana i Windows 8 a Windows 8.1.

I mea e hoʻouka ai i ka Windows 8.1, ponoʻoe i kahi'ōnaehana pūnaewele a iʻole ka USB pūnaewele kākoʻo pūnaewele me ka pūnaewele, a iʻole ma lalo o ke kiʻi ISO me ka OS.

Inā he polokalamu Windows 8 āu (i kēia lā, ua hoʻonohonohoʻia i kahi pona), a makemakeʻoe e hoʻokomo i kahi Windows 8.1 i hoʻokaheʻia mai ka'ōpalaʻana, a laila paha e pono iāʻoe nā mea ma hope nei:

  • Ma hea e hoʻoiho ai i Windows 8.1 (ma hope o ka māhele e pili ana i ka loiloi)
  • Pehea e hiki ai ke kiʻi i kahi Windows 8.1 i laikiniʻia me kekahi kī mai Windows 8
  • Pehea eʻike ai i ke kī o ka Windows 8 a me 8.1
  • ʻAʻole pono i ke kī ke hoʻokomo iā Windows 8.1
  • ʻO ka polokalamu keleponaʻo USB flash Windows 8.1

I koʻu manaʻo, koho au i nā mea a pau e pili ana i ka wā o ke kauʻana. Inā he mau nīnau hou kāu, e noi i nā manaʻo.

Pehea e hoʻouka ai i ka Windows 8.1 ma kahi pona a PC paha - nā kaʻina o kēlā me kēia papa kuhikuhi

I ka BIOS polokalamu kamepiula, e hoʻohui i ka kāpili mai ka pūnaewele hoʻonohonoho a ho'āla hou. Ma ka makaʻeleʻele eʻikeʻoe i ka palapala "E kāomi i kekahi kī e kāleka ai i ka CD a iʻole DVD", e kaomi i kekahi kī i ka wā eʻikeʻia ai ae kali i ke kaʻina hana e hoʻopau.

Ma ka papa e hiki mai ana, ponoʻoe e koho i ka hoʻonohonohoʻana a me nā'ōlelo pūnaewele a kaomi i ke pihi "Next".

ʻO ka mea hou āu eʻike ai,ʻo ka pākuhi "Install" ma waenakonu o ka puka makani, a ponoʻoe e kaomi ia e hoʻomau i ka hoʻonohonohoʻana o Windows 8.1. I loko o ka pakuhi hoʻolaha i hoʻohanaʻia no kēia aʻoʻana, ua wehe au i ka noiʻo Windows 8.1 ma ka hoʻokomoʻana (hiki pono paha kēia no ka meaʻaʻole i kūpono ka kī palapala laikini mai kaʻaoʻao o mua, hāʻawi wau i ka loulou i luna). Inā noiʻiaʻoe no ke kī, aʻo ia - e komo.

E heluhelu i nā'ōlelo o kaʻaelike o ka laikini, a inā makemakeʻoe e hoʻomau i ka hoʻonohonoho, eʻae pū me lākou.

A laila, koho i keʻano o kahi hoʻokomo. E hōʻike ana kēia kumuhana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o Windows 8.1, no ka meaʻoi aku ka kohoʻana o kēia koho, e pale i ka hoʻololiʻana o nā pilikia o ka pūnaehana hana mua i kahi hou. E koho i ka "Hoʻonohonoho Kūnaewele".

ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia ka kohoʻana i ka disikō a me ka pale e hoʻonoho ai. Ma ke kiʻi ma luna nei, hiki iāʻoe keʻike iʻelua mau paukū - hoʻokahiʻoihana no 100 MB, a me ka pūnaewele kahi i hoʻokomoʻia aiʻo Windows 7. E hiki paha iāʻoe ke hāʻawi i ka hapa o nā mea āu iʻikeʻole ai i kā lākou hana. I ke kumu i hōʻikeʻia ma luna nei, aiaʻelua mau hana kūpono:

  • Hiki iāʻoe ke koho i kahi pakuhi pūnaewele a kaomi iā "Next." Ma kēia hihia, e hoʻoneʻeʻia nā pūnaewele Windows 7 i ka waihona waihona Windows.old,ʻaʻole e hoʻopauʻia nāʻikepili.
  • E koho i ka pakuhi pūnaewele, a laila kaomi i ka pūnaewele "Hōʻano" - a laila, e hoʻopauʻia nā hōpili a pau a hoʻokomoʻiaʻo Windows 8.1 ma kahi kōpae papa.

Ke hāpai nei au i ka kohoʻelua, a ponoʻoe e mālama e mālama i nāʻikepili kūpono i mua.

Ma hope o ke kohoʻana i ka pāhele a e kaomiʻana i ke pihi "Next", pono mākou e kali no kekahi manawa i ka manawa e hoʻokomoʻia ai ka OS. I ka hopena, e paʻi hou ka computer: pono e hoʻonohonoho i ka kāpili mai ka'ōpala leka uila ma ka BIOS pono ma hope o ka hoʻi houʻana. Ināʻaʻoleʻoe i loaʻa ka manawa e hana ai i kēia, mai kaomi wale i kekahi mea i ka wā i hoʻounaʻia ka memo "E kāomi i kekahi kī e kāpae i ka CD a iʻole DVD".

ʻO ke kūkuluʻana

Ma hope o ka hou houʻana, e hoʻomauʻia ke kau. ʻO ka mua, e noiʻiaʻoe e komo i ke kī hua (ināʻaʻoleʻoe i komo ma mua). Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke kaomi "Skip", akā e hoʻomaopopoʻoe i kēia manawa e hoʻopili i ka Windows 8.1 ma ka pauʻana.

ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia ke koho i kahi'ōnaeho kala a hoʻokahua i ka inoa o ka computer (hoʻohanaʻia, i laʻana, i ka manawa e pili ana ka kamepiula i ka pūnaewele, i kāu pūnaei Live ID, a pēlā aku)

Ma ka pakuhi e hiki mai ana, e hoʻoikaikaʻiaʻoe e hoʻokomo i nā papahana Windows 8.1 ma'ō, a iʻole e hoʻonohonoho iā lākou e like me kou makemake. Loaʻa kēia iāʻoe. ʻOiai, ke haʻalele nei wau i ke kūlana, a ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka OS, ua hoʻonohonoho au e like me kaʻu mau makemake pono'ī.

Aʻo ka mea hope loa e pono aiʻoe e hana, e hoʻokomo i kāu inoa inoa a me kāu hua'ōlelo (i ka koho koho) no kāuʻikepili kūloko. Inā hoʻohuiʻia kāu kamepiula i ka Pūnaewele, a laila, e hoʻoiliʻiaʻoe e kaʻana i kahi helu Microsoft Live ID a iʻole e hoʻokomo i kahi leka uila a me ka hua'ōlelo.

Ma hope o ka pauʻana o nā mea i luna, hoʻomau no ka kaliʻana i kekahi manawa a ma hope o ka manawa pōkole eʻikeʻoe i ka maka mua o Windows 8.1, a i ka hoʻomakaʻana o ka hana - kekahi mau'ōlelo kōkua e kōkua iāʻoe e hoʻomaka wikiwiki.