Me ka leka uila i mea hoʻomanaʻo ma kahi PC


Mai hele mai i kahi leʻaleʻaʻoi aku no nā keiki a me nā mākua ma mua o nā pāʻani pūnaewele. Hāʻawi lākou i ka hoʻomaha, hoʻomaha mai ka hana a me ka noiʻana, e kāpae i kaʻikeʻoʻoleʻa. ʻAʻole i loaʻa i nā mea hoʻomohala o kaʻenehana kaiāulu Odnoklassniki a puni kēia māhele a hāʻawi iā mākou i nā pāʻani he nui o nāʻano likeʻole. Akā, ināʻaʻoleʻoe he mea pāʻani? A iʻole ua luhi ke kaʻa, akā, hoʻomanaʻo pinepine iā ia iho me nā leka?

ʻOka piha o ka pūnaewele

Hiki ke hoʻoneʻeʻia kekahi pāʻani hoʻokani a pāʻani paha mai kāuʻaoʻao Odnoklassniki. Hiki nō hoʻi i nāʻano o ka hoʻolahaʻana i kāuʻikepili no ka hoʻopauʻana i ka hāʻawi o nā pāʻani mai nā hoaaloha a me nā mea hoʻohana'ē aʻe o ka punaewele. E nānā pono kākou pehea e hiki ai ke hana.

Kō koho 1: holoi i nā pāʻani

ʻO ka mea mua, e ho'āʻo mākou e hōʻoki i ka mea pāʻani ma luna o kā mākouʻaoʻao ma kaʻaoʻao piha o ka pūnaewele. I kēia hihia,ʻaʻole kūpono nā pilikia e hikiʻole ke kū.

  1. E wehe i ka pūnaewele odnoklassniki.ru, e hele i kouʻike, ma kaʻaoʻao hema ma lalo o ka avatar, e kaomi i kahi mea "Nā Pāʻani".
  2. Ma kaʻaoʻao pāʻani,ʻike mākou i kahi paukū. "ʻO kaʻu mau pāʻani a me kāu mau noi", a i loko o ia kahi mea pāʻani a mākou e holoi ai.
  3. E hoʻolele i kaʻiole ma luna o ka hiʻona noi i kohoʻia a ma ke kiʻi e hōʻikeʻia, e kaomi i kahi mea "Holoi".
  4. I ka puka i weheʻia, e hōʻoia i kāu hana me ke kī "Holoi".
  5. Hiki paha i ka lepe o ka pāʻaniʻole he mau kiʻikuhi "Holoi". A laila me ka pāʻani'ākau hema e hoʻomaka ana mākou i ka pāʻani a ma loko o ka papa kuhi o ka noi noi mākou i ka pa pono e pono ai.
  6. ʻO nā mea a pau Ua hoʻopau maikaʻiʻia ka pāʻani.

Kōkua 2: Hoʻopilikia i nā leka pāʻani

No ka poʻe i hikiʻole keʻae i ka pāʻani aʻaʻole makemake paha e hoʻopūpilikiaʻia e nāʻano leka a pau, ma ka hoʻonohonoho pūnaewele hiki iāʻoe ke hoʻonele i ka loaʻaʻana o nā leka mai nā hoaaloha a me nā mea hoʻohana'ē aʻe.

  1. Hele mākou i ka pūnaewele, e hoʻokomo i ka mea e komo ai a me ka hua'ōlelo, ma lalo o ko mākou kiʻi nui a iho i lalo "Nā Pūnaeho".
  2. Ma kaʻaoʻao hoʻolālāʻaoʻao, e hele i ka paukū "Hoʻolaha".
  3. I ke koho "E kono iaʻu i ka pāʻani" E kau i kahi hōʻailona ma ke kūlana "ʻAʻole i kekahi".

Mobile polokalamu

Hiki i nā mea hoʻohana o ka pūnaewele pūnaewele o ka lawelawe ke mālama pū i nā pāʻani a me nā māka i hoʻonohonohoʻia. Inā makemakeʻia, hiki i nā mea a pau ke hoʻopau wale aku i nā hōʻike hōʻailona e hōʻea ana i ka'ōpona, aiʻole e hoʻopau loa i ka pāʻani mai kaʻike.

Kō koho 1: holoi i nā pāʻani

Ma nā noi no ka Android a me ka iOS, hiki iāʻoe ke hoʻohemo koke i kahi pāʻani i hoʻonohoʻia. Eʻoi aku ka maʻalahi ma mua o ka'ōnaehana piha o ka pūnaewele pūnaewele.

  1. E holo i ka noi, e komo i loko, e kaomi i ke pihi me nā kīʻaha paleʻekolu ma kaʻaoʻao hema o ka maka.
  2. Ma ka puka aʻe eʻike mākou i ka hōʻailona "Nā Pāʻani"a mākou e kāomi nei.
  3. Ma kaʻaoʻao pāʻani mākou e neʻe i kaʻaoʻao "Koʻu", koho i ka pāʻani a mākou e wehe nei, e kaomi i kona logo a hoʻopaʻaʻia a hiki i ka hōʻikeʻana o ka menu ma lalo o ka maka.
  4. Kuhi wale ia e koho i ke laina "Holoi" i ka papa kuhikuhi e wehe a no ka wa pau loa me kahi pāʻani ponoʻole.

Kōkua 2: Hoʻopilikia i nā leka pāʻani

Ma nā pūnaewele pūnaewele, a ma ka pūnaewele hoʻi, hiki iāʻoe ke komo i ka hoʻonohonoho kūʻokoʻa a ho'ōki i ka loaʻaʻana o nā lekaleʻa e komo i nā pāʻani mai nā mea hoʻohana'ē aʻe.

  1. E wehe i ka noi, komo i ka helu, e kaomi i ke pihi lawelawe meʻekolu mau kī, ma kaʻaoʻao aʻe e iho i lalo i kahi koho a koho i ka mea "Papa".
  2. Eia kekahi, ma lalo o kāu avatar hele i "Nā Pūnaewele Nānā".
  3. I kēia manawa, makemake mākou i ke kaula "Nūhou hoʻolaha".
  4. Ma ka māhele "Hāʻawi" e huli i kahi koho "E kono iaʻu i ka pāʻani" ae hoʻonoho i ke kumukūʻai "ʻAʻole i kekahi". I kēia manawa,ʻaʻoleʻoe e kiʻi i nā kono i nā pāʻani.


E like me kāu eʻike ai,ʻo ka laweʻana i nā pāʻani ma Odnoklassniki he pahele. A ināʻaʻole kahi mea i hana, eʻoluʻolu e leka uila i kou pilikia ma nā manaʻo ma lalo o kēiaʻatikala.

E nānā hoʻi: Hoʻopilikia nā aler i Odnoklassniki