Free Pascal 3.0.2

Mahalo paha nā mea a pau i aʻo i ka hoʻolālāʻana, hoʻomaka me ka'ōlelo Pascal. ʻO ia ka'ōlelo maʻalahi a maʻalahi, a laila hiki ke maʻalahi i ka aʻoʻana i nā'ōlelo paʻakikī a paʻakikī. Akā, ua nui nāʻano hoʻolālā hoʻohālikelike, kahi i kapaʻiaʻo IDE (Integrated Development Environment) a me nā mea hōʻuluʻulu. I kēia lā, nānā mākou iā Free Pascal.

ʻO Free Pascal (aiʻole Free Pascal Compiler) he wahi maʻalahiʻole (ʻole no kaʻole o ka inoaʻo ia wale nō) Pascal language compiler. ʻAʻole like ia me Turbo Pascal, Free Pascal e launa pū me Windows a hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā hiʻohiʻona o ka'ōlelo. A i ka manawa like, ua aneane hoʻokahi a hoʻokahi paha e pili ana i nā wahi i hoʻopuniʻia o nā'ōmua o Borland.

Paipai mākou eʻike: Nā papahana'ē aʻe no ka hoʻolālāʻana

E nānā!
Free Pascal wale nō he mea hōʻuluʻulu,ʻaʻole kahi nohona piha. Eia keʻano ma kēia wahi hiki iāʻoe ke nānā wale i ka papahana no ka hoʻoponopono, a me ka holoʻana i loko o ka papa hoʻonaninani.
Akā, aia kekahi wahi hoʻolālā i kahi mea hōʻuluʻulu.

Ke hanaʻana a me ka hoʻoponoponoʻana i nā polokalamu

Ma hope o ka hoʻomakaʻana i ka papahana a me ka hoʻokumuʻana i kahi faila hou, e komoʻoe i keʻano hoʻoponopono. Maʻaneʻi e hiki iāʻoe ke kākau i ka kikokikona o ka papahana a wehe i kahi papahana e kū nei. ʻO kekahi kumu'ē aʻe ma waena o Free Pascal a me Turbo Pascal,ʻo ia ka mea hoʻoponopono o nā mea mua i nāʻano likeʻole o ka nui o nā mea kākau. ʻO ia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā pōkole papaʻona paʻamau.

Nā papa hana kaiaulu

I ka wā e kākau ana i ka papahana, e kōkua ke kaiaulu iāʻoe ma ke kāpaeʻana e hoʻopau i ke kākauʻana i ke kauoha. Eia kekahi, e kau i nā kauoha nui i kaʻahu, kahi e kōkua ai i kaʻike i ka hemahema i ka manawa. He mea maʻalahi a kōkua i ka mālama manawa.

ʻO ke keʻekeʻa

Free Pascal e kākoʻo ana i nā pūnaewele lawelawe, e like me Linux, Windows, DOS, FreeBSD a me Mac OS. ʻO keʻano kēia hiki iāʻoe ke kākau i kahi papahana ma kahi OS hoʻokahi a hoʻoholo i ka papahana ma luna o kekahi. E hoʻopili hou ia.

Nā Virus

1. Ke ala e piʻi ai Pascal pūʻulu;
2. ka wikiwiki hana a me ka hilinaʻi;
3. ka maʻalahi a me ka maʻalahi;
4. Kākoʻo i ka hapa nui o nā hiʻohiʻona o Delphi.

Nā mea kūponoʻole

1.ʻAʻole e koho ka mea hōʻuluʻulu i kahi laina i hanaʻia ai ka hewa;
2. kaʻokoʻaʻoi aʻe.

Free Pascal he mākaukau, maʻalahi, a maʻalahi hoʻi ka'ōlelo e aʻo ana i ke kāʻei hoʻolālā maikaʻi. Ua noʻonoʻo mākou i kekahi o nā mea hōʻuluʻulu waihona haku. Me ia, hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i ka manaʻo o nā papahana, a me kaʻike i ka hanaʻana i nā papahana hoihoi a paʻakikī. ʻO ka mea nui ka hoʻomanawanui.

Free Download Pascal

E kiʻi i ka polokalamu hou loa mai kahi papahana pūnaewele.

ʻO Turbo pascal PascalABC.NET Free Video to MP3 Mea Pā'ālua PDF Compression

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Free Pascal heʻenehana hoʻolālā hoʻolaha i hāʻawi waleʻia e kōkua iāʻoe e hoʻomaopopo i nā kulekele o ka hanaʻana o nā polokalamu a hana i kāu mau hana pono'ī.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Hoʻopuka pūnaewele Pascal
Kuhi: Free
Nui: 19 MB
'Ōlelo: English
Penei: 3.0.2