Hoʻohui i nā kiʻi i Instagram mai kāu kelepona

ʻO nā mea hoʻohanaʻole i hikiʻole iā lākou ke hoʻonohonoho mua i ka noi polokalamu Instagram ma kā lākou kelepona e nīnau i nā nīnau he nui e pili ana i kāna hoʻohana. E pane mākou i kekahi o lākou,ʻo ia hoʻi, pehea e hoʻouku ai i kahi kiʻi mai ka leka i kā mākou mau mea i kēia lā.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻouka ai i Instagram ma kāu kelepona

ʻO Android

Hoʻokumu 'ia Instagram i ka mea i hoʻomaka a hoʻoponopono' ia no ka iOS wale nō, no ka nui o ka iPhone. Eia naʻe, i kekahi manawa ma hope mai, ua hiki ke loaʻa i nā mea hoʻohana o nā polokalamu kelepona mai Android, hiki iā lākou ke hoʻouka i ka palapala like i ka Google Play Store. E haʻi hou aʻe ana i ka hoʻopukaʻana i kekahi kiʻi ma ia mea.

Kō koho 1: Ke kiʻi i pau

Ināʻoe e hoʻolālā e hoʻopuka aku i Instagram kekahi kiʻi pahi i kēia manawa i ka hoʻomanaʻo o kāu polokalamu kelepona, e hahai i kēia mau hana:

  1. Ma kāu hoʻomakaʻana i Instagram, e kaomi i ka pihi ma waena o ka pae hoʻokele - he hōʻailona hōʻailona hou, i kahāhā.
  2. E huli i loko o kaʻanuʻu e wehe ana i kahi kiʻi a kiʻi paha āu e makemake ai e kau, a kāomi iā ia e koho.

    Nānā: Inā 'aʻole i loko ka kiʻi i makemakeʻia "Nānā", a ma kekahi papa kuhikuhi e pili ana i ka mea e hoʻopili ai, e hoʻonui i ka list drop-down ma kaʻaoʻao hema i luna a koho i ka wahi i makemakeʻia.

  3. Inā makemakeʻoeʻaʻole e hoʻokomoʻia ke kiʻi (kikowaena) a hōʻikeʻia i ka whānui a pau, e kaomi i ke pihi (1) i kahakahaʻia ma ka hoʻolele i lalo, a laila hele "'Aʻe" (2).
  4. E koho i kahi kānana kūpono no ka wikiō a haʻalele i ka helu kūpono ("Normal"). E hoʻololi i ka pū tahua "Hoʻoponopono"inā makemakeʻoe e hoʻololi i kekahi mea ma kahi puke e hiki mai ana.

    ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka helu o nā mea hoʻoponopono e hoʻopili i nā mea hana i lalo:

  5. Ma hope o ka hoʻonohonoho ponoʻana i ke kiʻi, e kaomi "'Aʻe". Inā makemakeʻia, e hoʻohui i kahi wehewehe i ka hoʻolahaʻana, e hōʻike i kahi i laweʻia ai ke kiʻi, e mark i ka poʻe.

    Eia hou, hiki ke hoʻouna aku i kahi leka i nāʻenehana kaiaulu 'ē aʻe āu e pono mua e nakinaki i kāu moʻokāki ma Instagram.

  6. Ke pau i ka pou, e kaomi Pākuʻi a kali i ka download e hoʻopau.

    ʻO ka kiʻi i hoʻonohonohoʻia ma Instagram eʻikeʻia ma kāu hānai a ma kaʻaoʻaoʻaoʻaoʻaoʻao mai kahi e nānāʻia ai.

  7. E like me kēlā, hiki iāʻoe ke hoʻoulu i kekahi kiʻi a iʻole kekahi kiʻi'ē aʻe ma Instagram, inā ua pau ka'ōnaeʻa hoʻopau ma kāu'ōpona a papa papa paha me ka Android. Inā makemakeʻoe i kahi kiʻi, i hana muaʻia ma waena o ka'ōnaehana hoʻohana, ponoʻoe e hana i kahiʻano'ē aʻe.

Kōkua 2: Hou kiʻi mai ka kamepiula

He nui nā mea makemake e makemake e kiʻi i nā kiʻiʻaʻole i loko o kahi'ōnaehana likeʻole. "Kameleka"i hoʻoukaʻia ma kahi o nā polokalamu kelepona, a ma o kona kākoʻo, hoʻokomoʻia i Instagram. ʻO nā kūlana o kēia kūpono e pili ana i ka manawa kūpono, ka wikiwiki o ka hoʻokōʻana a me kaʻoiaʻiʻo e hanaʻia nā hana pono a pau ma kahi hoʻokahi.

  1. E like me ka mea i hōʻikeʻia ma luna nei, e hoʻomaka i ka hoʻokumuʻana i kahi puke hou, e kāomi i ke pihi ma waenakonu o ka mea hana. Kaomi i kaʻaoʻao "Kiʻi".
  2. E weheʻia ke kikowaena o ka pūnaewele i hoʻokomoʻia i Instagram, kahi e hiki ai ke hoʻololi i waena o ka mua a me waho, a hoʻololi i ke kukui a iʻole. Ma hope o ka hoʻoholoʻana i kāu mea makemake e lawe ai, e kaomi i ka poʻomaka'ōuli i hōʻikeʻia ma ke keʻokeʻo keʻokeʻo e hana i kahi kiʻi.
  3. E koho i kekahi o nā kānana i loaʻa i ka kiʻi i kiʻiʻia, e hoʻoponopono iā ia, a laila kaomi "'Aʻe".
  4. Ma kaʻaoʻao no ka hanaʻana i kahi puke hou, inā e noʻonoʻoʻoe he pono, e hoʻomoʻi i kahi wehewehe i ia, e kuhikuhi i kahi o ka loiloi, e hoʻomanaʻo i nā kānaka, a kaʻana i kāu pou i nāʻenehana'ē aʻe. Ke pau i ka hoʻolālā, e kaomi Pākuʻi.
  5. Ma hope o ka hoʻokuʻu ikiʻana, e hoʻounaʻia ka kiʻi āu i hana ai a hoʻonohonohoʻia i Instagram. Eʻikeʻia ia i loko o ka hānai a ma kāuʻaoʻao pūnaewele kahi e nānā aiʻoe.
  6. No laila, me ka haʻaleleʻole i ke kelepona noi, hiki iāʻoe ke kiʻi i kahi kiʻi pono, hoʻoponopono a hoʻonui ia mea me nā kānana i kūkuluʻia a me nā mea hana hoʻoponopono, a laila e hoʻopukaʻia ma kāuʻaoʻao.

Kōkua 3: Carousel (kekahi mau kiʻi)

I kēia mau lā, ua hoʻopauʻo Instagram i ka palena o "hoʻokahi kiʻi - hoʻokahi hoʻolaha" mai kona mea hoʻohana. I kēia manawa, hiki i kahi pou ke komo i nā kiʻi heʻumi, ua kapaʻia ka hana "Carousel". E haʻi mai iā mākou pehea e "holo ai" i luna.

  1. Ma kaʻaoʻao nui o ka noi (tape me nā pou) e pākuʻi i ka pākuhi pūnaewele hou ae hele i kaʻaoʻao "Nānā"ināʻaʻole i weheʻia ke koho. Kaomi ma ka pihi "Koho i ka nui"
  2. Ma ka papa inoa o nā kiʻi i hōʻikeʻia ma kaʻaoʻao haʻahaʻa o ka maka, e huli a hoʻokūkī (e kāomi i ka maka) i nā mea āu i makemake e paʻi ma kahi pou.

    Nānā: Inā i loko o ka waihona'ē aʻe nā faila e pono ai, e kohoʻia mai ka papa iho iho ma kaʻaoʻao hema.

  3. E hoʻomaopopo ana i nā kiʻi e koiʻia ana a hōʻoiaʻiʻo hoʻiʻo lākou ka poʻe e hāʻule i loko "Carousel"e kaomi i ka pihi "'Aʻe".
  4. E noi i nā kānana i nā kiʻi inā pono, a laila e kaomi hou. "'Aʻe".

    Nānā: No nā kumu kumu kūpono, Instagram e hāʻawiʻole i ka hiki ke hoʻololi i kekahi mau kiʻi i ka manawa hoʻokahi, akā hiki ke hoʻohana i kahi kānana kūʻokoʻa i kēlā me kēia.

  5. Ināʻoe e hōʻailona i kahi inoa, kahi, a iʻole nāʻike'ē aʻe i ka paʻiʻiaʻana, aiʻoleʻole e nānā i kēia hiʻona, e kaomi Pākuʻi.
  6. Ma hope o kahi kiʻi iki "Carousel" e paʻiʻia kāu kiʻi i kohoʻia. No ka nānā pono iā lākou e kau wale i kou manamana lima ma'ō o ka (ma waho).

iphone

Hiki i nā mea o nā polokalamu kelepona e holo ana ma luna o iOS ke hoʻohui i kā lākou kiʻi a iʻole nā ​​kiʻi i hanaʻia i Instagram ma ka kohoʻana i kekahi o nā kohoʻekolu. Hanaʻia kēia ma keʻano like me nā hihia i hōʻikeʻia ma luna nei me ka Android,ʻo kaʻokoʻa wale nō ia i nāʻano liʻiliʻi i waho o nā kuhi i kuhikuhiʻia e nā hiʻohiʻona o nā pūnaehana hana. Eia kekahi, ua nānā muaʻia kēia mau hana i nā mea likeʻole, a mākou e'ōlelo aku nei e heluhelu.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻopuka ai i Instagram photos ma iPhone

ʻIke loa,ʻaʻole hiki ke paʻiʻia nā kiʻi a me nā kiʻi wale nō i Instagram no ka iPhone. Hiki i nā'ōnaehana'ōnaehanaʻo Apple ke komo i ka hiʻona. "Carousel", eʻae ana e hana i nā pou i loaʻa i nā kiʻi heʻumi. Ma kahi o kā mākou mauʻatikala, ua kākau mākou i keʻano o kēia hana.

E heluhelu hou: Pehea e hana ai i kahi carousel ma Instagram

Ka Hopena

Ināʻoe e hoʻomaka ana e hoʻomaka i ke aʻo Instagram,ʻaʻohe mea paʻakikī keʻike i ka hana o kāna hana nui - kūkala i kahi kiʻi - inā pahaʻoe e hoʻohana i nā aʻo a mākou e hāʻawi nei. Manaʻo mākou he mea kōkua kēia mea iāʻoe.