ʻAʻole hoʻohana ka Flash Player VKontakte: hoʻoholo pilikia

Mākaʻikaʻi i nā mea hoʻohana i ka nānāʻana i nā wikiō i kauʻia ma ka pūnaewele kaiaulu, a me ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu pūnaewele i kekahi manawa eʻike i nā hemahema a me nā hahauʻana o Adobe Flash Player. ʻO kēia mau pilikia e alakaʻi aku i ka hikiʻole o kaʻike o kēlā me kēia mea i ka punaewele a hoʻopiʻi nui i ka papa inoa o nā manawa iʻikeʻia e ka lehulehu. No ka hoʻomaopopoʻana i nā kumu o ka pilikia a hoʻoponopono iā ia, hiki i ka mea hoʻohana ma ka hapanui o nā hihia ke kūʻokoʻa.

ʻOiai keʻano o ka paʻiʻana o kaʻenehana multimedia Adobe i nāʻenehanaʻoi aʻe, kūpaʻa a paʻa, i kēia lā,ʻo VKontakte ka hoʻolaha nui e hiki ai ke hoʻohana i ka Flash Player wale nō.

E nānā hoʻi: No ke ahaʻoe e makemake ai i ka Adobe Flash Player

Pono e hoʻomaopopoʻia ke kumu o ka pilikia o ka hikiʻole ke nānā a me ka pilina pū me kaʻenehana interactive i loko o 99% o nā hihia,ʻaʻole ia heʻupena pāʻoihana e like me kahi punaewele a me ka waihona i waihoʻia ma laila, akāʻo ka pūnaewele i hoʻonohonohoʻia ma ka computer o ka mea hoʻohana. E hoʻomaopopo mākou i nā kumu nui o ka hikiʻole o ka paepae.

Ke kumu 1: Kāʻule Pūnaewele Pūnaewele Flash

ʻAʻole hiki i ka Flash Player ke hana pono ma nā pūnaewele a i ka wā e wehe ana i nāʻaoʻao i loaʻa nā mea i hakuʻia ma luna o ka pūʻali mai Adobe, aʻaʻole wale i ka manawa e ho'āʻo ai e komo i nā punawai VKontakte.

Eʻike pono i ka hanaʻole o Flash Player ma nā mea huli pūnaewele a pau, a i ka wā e wehe ai i nāʻaoʻao pūnaewele likeʻole me ka mea e pono ai e hōʻike i kēia māhele. Inā ua like ka mea i hōʻikeʻia, e hana i kēia.

  1. E hana i ke kaʻina no ka hōʻoiaʻana i ka polokalamu o Flash Player, i alakaʻiʻia e nā kuhikuhi i lalo:

    Leʻaleʻa: Pehea e hoʻololi ai i ka Adobe Flash Player

  2. Inā hōʻole ka loiloi o Flash Player i nā hualoaʻa a me keʻano, he mau pilikia me ka hōʻikeʻana i nā mea pilikino ma ka pūnaewele kaiapuni VKontakte, ponoʻoe e hoʻohana i keʻano o ka hoʻoponopono ponoʻana i nā pilikia me ka pūnaewele i nīnauʻia - hoʻopau hou i kona mau māhele. No kēia:
    • E wehe i ka Flash Player mai ka pūnaewele;
    • E heluhelu hou: Pehea e wehe ai i ka Adobe Flash Player mai ka papahana a pau

    • E hou hou i ka PC;
    • E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka mea hoʻokomo mai ka pūnaewele official o Adobe a hoʻokomo i ka polokalamu.
    • Kaʻohi: Pehea e hoʻouka ai i ka Adobe Flash Player ma kāu kamepiula

  3. Inā loaʻa nā pilikia i ka manawa o ka hoʻolālāʻana i Flash Player aiʻole ma kahi i kū ai nā pilikia ma hope o ka hoʻouku houʻana, e nānā i nā'ōlelo paipai mai nā puke:

    E nānā pū hoʻi:ʻO nā pilikia nui o Flash Player a me kā lākou mau hoʻoholo

Leʻaleʻa 2: Ka pilikia i ka polokalamu kele pūnaewele

Ma muli o ka pilinaʻana me nā waiwai VKontakte e hanaʻia ma o kahi polokalamu kele pūnaewele,ʻo ka hana kūponoʻole o ka mea Polokalamu Flash i hoʻohui pūʻia i loko o ka polokalamu kelepona a iʻole ka mea hoʻohana pūnaewele pūnaewele pono'ī paha ia e lilo i kumu o ka pilikia o kaʻike flash i nāʻaoʻao pūnaewele pili.

E heluhelu hou:ʻAʻole e hoʻohana ka Flash Player ma ka polokalamu kele pūnaewele: nā kumu nui o ka pilikia

ʻO nā kumu o ka hikiʻole o nāʻenehana multimedia pūnaewele i hoʻokumuʻia me kaʻenehana Flash ma nā pūnaewele pūnaeweleʻelima punahele, a me nāʻano e hoʻopau ai i nā hemahema a me nā hemahema ua kūkākūkā nuiʻia ma nāʻatikala ma ka pūnaewele.

E koho i nā mea e pili ana i ka polokalamu kele pūnaewele e hoʻohanaʻia e hiki iā VK, a hahai i nā kuhikuhi i haʻiʻia ma loko.

E heluhelu hou: Nā kumu no ka hikiʻole o ka Flash Player a me nā pilikia launa pū me ia ma Google Chrome, Yandex Browser, Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer

No laila, pono e hoʻoiliʻia nā kumu o ka hikiʻole o Flash Player i nā hāʻule pūnaewele, ma mua o nā pilikia o kekahi o nā punawai i kaulana loa no ka kūkāʻana a me ka hāʻawiʻana i nāʻike likeʻole -ʻo ka VKontakte pūnaewele. E like me nā hihia likeʻole, ua hoʻonohonoho maikaʻiʻia ke kī i ka pono o kaʻike i kaʻike a me ka hōʻike ponoʻana i ka polokalamu kele pūnaewele.