Pehea e wehe ai i Dropbox mai ka computer

Mea maʻalahiʻole ka hana a nā poʻe lawelawe me ka BIOS, e like me ka mea e pono ai ke hoʻokau hou i ka OS a hoʻohana paha i nā papahana PC kiʻekiʻe. Ma ASUS ka laptops, hiki ke hoʻololi i nā mea komo, ma muli o keʻano'ōnaehana.

Komo mākou i ka BIOS ma ASUS

E noʻonoʻo i nā kī nui loa a me kā lākou hui pūʻana e komo i ka BIOS ma ASUS laptops o nāʻenehana likeʻole:

  • X-pūnaewele. Inā hoʻomaka ka inoa o kāu pona me ka "X", a laila aia kekahi mau helu a me nā leka, a lailaʻo kāu pūnaehana X-series. No ka hoʻokomoʻana iā lākou, e hoʻohana i ka kī F2ole hui pū Ctrl + F2. Eia naʻe, ma nā hiʻohiʻona kahiko loa o kēia pūʻulu, ma kahi o kēia mau kī i hiki ke hoʻohanaʻia F12;
  • K-pūnaewele. Loaʻa hoʻohanaʻia ia maʻaneʻi. F8;
  • Nā huahana'ē aʻe, i kākauʻia e nā leka o ka huapalapala Pelekānia. Loaʻa ka ASUS i ka papahana maʻamau, e like me nā mea'ē aʻe. E hoʻomaka nā inoa A i luna Z (hōʻole: nā leka K a X). ʻO ka hapanui o lākou e hoʻohana i ke kī F2 ole hui pū Ctrl + F2 / Fn + F2. Ma nā hiʻohiʻona kahiko, no ka hoʻokomoʻana i ka BIOS he kuleana Holoi;
  • UL / UX e hoʻokomo pū hoʻi i ka BIOS ma ke kāomiʻana F2 aiʻole ma o ka hui pūʻana me Ctrl / Fn;
  • Māhele FX. Ma kēia papahana, hoʻolakoʻia nā'ōnaehana hou a me nā huahana, no laila, no ka hoʻokomoʻana i ka BIOS i nāʻano likeʻole, pono ia e hoʻohana Holoi ole hui pū Ctrl + Delete. Eia nō naʻe, ma nā lakoʻelemakule paha kēia F2.

ʻOiai keʻano o ka laptops mai ka mea hana hoʻokahi, hiki i ke kaʻina o ka komoʻana i ka BIOS ma waena o lākou e pili ana i keʻano o ka papahana, ka hui a (paha paha) o nā hiʻohiʻona o kēlā me kēia. ʻO nā kī nui iʻikeʻia e komo i ka BIOS ma kahi o nā'ōnaehana a pau: F2, F8, Holoia me nā mea koʻikoʻi F4, F5, F10, F11, F12, 'Ap. I kekahi manawa hiki ke hui pūʻia kā lākou hui pūʻana E hoʻololi, Ctrl aiʻole Fn. ʻO ka pūʻulu hui nui loa o ka ASUS laptops Ctrl + F2. Hoʻokahi wale no kī a iʻole he hui pūʻana paha o ia mau mea e kūpono no ke komoʻana, e haʻalele ana ka pūnaewele i ke koena.

Hiki iāʻoe keʻike i kahi kī / hui pū e pono aiʻoe e kaomi e ke aʻoʻana i nā mea lapaʻau no ka pona. Hoʻoholoʻia kēia me ke kōkua o nā palapala e hele me ke kūʻai, a me ka nānāʻana ma kahi pūnaewele official. E komo i keʻano'ōnaehana a ma konaʻaoʻao pono'ī e hele i "Kākoʻo".

Kaomi "Nānā a me Documentation" Hiki iāʻoe keʻike i nā kikola kūpono e pono ai.

Ke hōʻike nei ka hua'ōlelo ma hope nei i ka nānāʻana o ka pakuhi PC: "Eʻoluʻolu e hoʻohana (ke kī i makemakeʻia) e komo i kahi hoʻonohonoho" (hiki paha iā ia keʻanoʻokoʻa, akā, e kau i keʻano hoʻokahi). No ka hoʻokomoʻana i ka BIOS, ponoʻoe e kaomi i ke kī i hōʻikeʻia ma ka memo.