ʻAʻole i weheʻia nāʻaoʻao, hikiʻole ke leka aku a me nā hoa papa

Aia ma kēia pūnaewele heʻekolu,ʻo keʻano nui, nāʻano o iaʻano, aʻo nā kumu i hōʻikeʻia ma ke poʻomanaʻo i luna.

  • Mai wehe i nāʻaoʻao ma nā polokalamu kele pūnaewele
  • ʻAʻole hiki iaʻu ke hoʻokaʻaʻike a me nā hoa papa

Ma ka hapanui o nā kumu, kahi i weheʻoleʻia ai kahi (a iʻole) kahi kikowaena i loko o ka pūnaewele pūnaewele a iʻole kekahi mau pākuena pūnaewele'ē aʻe i hanaʻia e ka hanaʻino aʻaʻoleʻole. ʻAʻohe mea i loaʻa - nā'ōlelo i nā manaʻoʻekolu a pauʻole i kākauʻole wau e pili ana i kēlā mea hana likeʻo AVZ, a laila e hoʻihoʻi me keʻano pilikino i kona ala kūikawā, nā ala'aene sticking a hana i nā hana'ē aʻe, i ka nui o nā mea e lawa ai ua hoʻomaka nāʻaoʻao o kāu pūnaewele kaiaulu punahele e wehe hou.

Hoʻololi: ināʻoeʻo Windows 10, ho'āʻo i ke ala me ka hoʻonohonohoʻana i nā pūnaewele pūnaewele Windows 10.

Pūnaewele hoʻihoʻiʻia me ka hoʻohanaʻana o AVZ Anti-Virus Utility

Hiki iāʻoe ke kiʻi i kahi hou o AVZ maʻaneʻi. E nānā mua wau i ka hoʻohana nuiʻana o kēia pono i ka mea i ho'ākākaʻia ma kēiaʻatikala. Ke kūkākūkā nei pahaʻo ia wale nō i ka hoʻoponoponoʻana o nā pūnaewele pūnaewele, no ka pololeiʻole a iʻole ka hopena maikaʻiʻole, aʻaʻoleʻoe e wehe i nā hoa papa, hoʻokaʻawale a me nāʻaoʻao'ē aʻe ma nā polokalamu kele pūnaewele.

ʻO ka'ōlohelohe AVZ Anti-Virus

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka pono o ka AVZ, e holo ma keʻano he mea hoʻoponopono. I ka papa kuhikuhi nui, koho "File" - "Hōhoʻihoʻi Pūnaewele". Ma ka hopena, e kuhikuhi wau ma o ka hoihoiʻana i ke kumukānāwai ma kēia wahi,ʻaʻole au i like nā mea like me nā mea kikowaena Windows -ʻo ia wale nō e pili ana i ka hoʻonohonohoʻana i nā kūlana koʻikoʻi i ka poʻe i hoʻohanaʻia e ka'ōnaehana pūnaewele ma ke kuhi.

He aha eʻike ai ināʻaʻole i weheʻia nā kahua

Eʻikeʻoe i ka puka "Hōʻapai Pūnaewele". E kau i nā pahu helu a pau e like me ke kiʻi a e kaomi i ke pihi "Hana i nā hana i kahaʻia". Ma hope o ka hōʻikeʻana o ka papahana ua hoʻopauʻia nā mea a pau, e hoʻopau iā ia, e hoʻomaka hou i ka computer a e ho'āʻo hou e wehe i kaʻaoʻao pilikia. ʻO ka mea nui, e weheʻia. Ināʻole, hiki iāʻoe, i kēlā me kēia hihia, mālama i ka manawa e hoʻomaka ai i ka notepad e hoʻoponopono i nā pūʻali, e hoʻokomo i nā kauoha i loko o ka punaewele e hoʻopau i nā alaʻi static a me nā hana'ē aʻe.