E hoʻohana ana i ka hana SELECT ma Microsoft Excel

Ke hoʻouka a me ka hōʻoiaʻana i kahi noi ma ka Play Store, ua loaʻa i kahi "DF-DFERH-0 hewa"? ʻAʻole ia he mea - ua hoʻoholoʻia ma nāʻanoʻanoʻano'ē aʻe, aʻoukou e aʻo ai ma lalo nei.

E hoʻohemo i ka helu kuhi DF-DFERH-0 ma ka hale kūʻai

ʻO ka hopena o kēia pilikia,ʻo ka liloʻole ia o nā lawelawe Google, a e kinai aku iā ia, ponoʻoe e hoʻomaʻemaʻe aiʻole e hoʻokomo i kekahiʻikepili i pili pū me lākou.

Ke Kumu Hana 1: Hoʻopiha i nā Hōʻike Kūʻai Kūʻai

Hiki i ka wā i hāʻule ai nā loliʻana a ua hoʻokomo ponoʻia lākou, a laila ua hopena i keʻano o ka hewa.

  1. No ka weheʻana i nā polokalamu kūkulu, wehe "Papa", laila hele i ka paukū "Nā noi".
  2. I ka papa inoa e hōʻike ana, koho "Māhele Kūʻai".
  3. E hele i "Menu" ae kaomi "Lawe i nā hōʻike".
  4. Ma hope o kēlā, e hōʻikeʻia nā pākuhiʻikepili, kahi eʻae aiʻoe e wehe i kahi hope loa a hoʻohui i kaʻaoʻao kumu o ka hoʻolālā me nā papaʻelua "OK".

Ināʻoe e pili ana i ka Pūnaewele, i loko o nā minuke e hoʻomaka kokeʻo Market Market i ka mea hou loa, a laila hiki iāʻoe ke hoʻomau i ke hoʻohana i kaʻoihana.

Hanana 2: Hōʻalo i kahi aniani ma ka Play Store a me nā lawelawe o Google

Ke hoʻohanaʻoe i ka hale kūʻai polokalamu Play Store, nui nāʻikepili mai nāʻaoʻao i nānāʻia o ka hale kūʻai pūnaewele i loko o ka hoʻomanaʻo o ka pūnaewele. No lailaʻaʻole lākou e hoʻololi i ka hana pololei, pono e hoʻomaʻemaʻeʻia i kekahi manawa.

  1. E like me ka mea i hala mua, e wehe i nā koho koho Play Store. I kēia manawa, ināʻoʻoe ke mea nona ka papa hana holomuaʻo Android 6.0 a ma hope aku, e holoi i nāʻikepili i loaʻa, e hele i "Hoʻomanaʻo" ae kaomi Mālama Cache. Inā loaʻa iāʻoe he mau Android o nā mana o mua, eʻikeʻoe i ke pihi pale mālie ma ia manawa.
  2. ʻAʻole nō hoʻi ia e hōʻeha i ka hoʻonohonohoʻana i nā hoʻonohonoho Market Market ma ke kīʻana i ke pihi. "Hōʻano hou" a ma hope o ka hōʻoia me ka pihi "Holoi".
  3. Ma hope o kēlā, hoʻi i ka papa inoa o nā noi i hoʻokomoʻia ma ka'ōkuhi a hele i "Nā lawelawe Google Play". ʻO ka hoʻomaʻemaʻeʻana i kahi aniani i kēiaʻano like, a no ka hoʻokuʻu i nā koho, e hele i "Manage kahi".
  4. Ma ka lalo o ka pakuhi, e kaomi "E holoi i nāʻikepili", e hōʻoia ana i ka hana ma ka puka pahū ma ke kaomiʻana i ke pihi "OK".

I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻomaka hou i kāu papaʻaina a iʻole kelepona, a laila e wehe houʻoe i ka Market Market. Ke hoʻoukaʻana i nā noi mahope,ʻaʻohe hewa.

Māhele 3: Hoʻokaʻawale a e hoʻi hou i kāu moʻokāki Google

Hiki i ka "DF-DFERH-0 hewa" ke hana i ka hemahema ma ka lawelaweʻana i nā lawelawe Google Play me kāu pūnaewele.

  1. No ka hoʻopauʻana i ka hewa, ponoʻoe e komo hou i kāu moʻokāki. No ka hanaʻana i kēia, e hele i "Papa"a laila wehe "Pūʻulu". Ma ka puka aʻe, koho "Google".
  2. E huli a laila e kaomi "E pau ka pūnaewele". Ma hope o kēlā, puka mai ka puka pākuʻi, eʻaelike me ia ma ka kohoʻana i ke pihi pono.
  3. E hoʻi hou i kāu moʻokāki, ma hope o ka hoʻololiʻana i kaʻaoʻao "Pūʻulu", koho i ka laina ma lalo o ka maka "Hoʻouka pūnaewele" a laila kaomi i kahi mea "Google".
  4. Ma hope aʻe, eʻikeʻia kekahiʻaoʻao hou, kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i kāu moʻokāki a iʻole e hana i kahi mea hou. E komo i loko o ka laina heluʻikepili i ka leka uila a iʻole ka helu kelepona pūnaewele i kahi i hoʻopaʻaʻia ai ka pūnaewele, a kaomi i ke pihi "'Aʻe". Pehea e hoʻopaʻa ai i kahi moʻokāki hou e hiki ke loaʻa ma ka loulou ma lalo nei.
  5. E heluhelu hou: Pehea e hoʻopaʻa inoa ai ma ka Hale Paʻi

  6. A laila, e hoʻokomo i ka hua'ōlelo no kāu moʻokāki, e hōʻoia ana i ka hoʻololiʻana i kahiʻaoʻao e pili ana me ke pihi "'Aʻe".
  7. ʻO ka hopena hope loa i ka ho'ālaʻana i ka helu e kāomi i ke pihi. "Eʻae"makemake e hoʻopaʻa i kaʻike me ka "Nā hoʻohana hoʻohana" a "Kulekele pilikino" Nā lawelawe Google.
  8. E hou hou i ka'ōkuhi, e hoʻoholo i nāʻanuʻu i laweʻia a me ka hewaʻole, e hoʻohana i ka hale kūʻai polokalamu Google Play.

Me kēia mau hana maʻalahi, e wikiwiki anaʻoe e pale aku i nā pilikia i hālāwai meʻoe ma ka hoʻohanaʻana i ka hale kūʻai. Ināʻaʻohe ala i kōkua i ka hōʻokiʻana i ka hewa,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hana me ka hoʻoholoʻole i nā'ōkuhi pūnaewele. No ke aʻo pehea e hana ai i kēia, e hahai i ka loulou i ka mea i pili i lalo.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho hou i nā mea ma Android