Kānaewele WebMoney 3.9.9.12

ʻO ka helu ma o ka pūnaewele me ke kōkuaʻana i ke kālā loea ua lilo i mea maʻamau. ʻO ka pūnaewele unuhi pūnaewele punahele nui loa o WebMoney. Ma kēia pili, pili i nā hoʻoponopono no ka mālamaʻana i nā ukana o kēia lawelawe. ʻO kekahi o kēia mauʻano,ʻo ia ke hoʻohana i ka noi polokalamu kākoʻo WebMoney Keeper pūnaewele no nā kamepiula pilikino.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻohana ai i WebMoney

Ka mālamaʻana i nā pēke

Aia ka papahana i ka hiki ke hana i kahi kāleka'elepona, i hoʻolakoʻia e ka pūnaewele WebMoney. Hoʻopiliʻia kēlā me kēia pēke i ka kālā e pili ana:

  • WMR;
  • WMK;
  • WME;
  • WMB;
  • WMZ;
  • WMU;
  • WMX a me nā mea'ē aʻe

Ka mālama kālā

ʻO ka hana nui o ka Client WebMoney Keeper ka mālamaʻana i nā hana kālā ma nā pūnaewele WebMoney pūnaewele. Ke hoʻohana nei i ka hana o ka papahana, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻouka i ke kālā i nā wallets o nā mea'ē aʻe i loko o ka pūnaewele, uku no nā waiwai a me nā lawelawe, loaʻa a hāʻawi i ka hōʻai'ē aiʻole e hahai i ka holoʻana o nā kālā i kāna pūnaewele. Hiki ke kūʻai i nā kālā i loko o kāuʻike pono'ī i waena o nā putele me nāʻano kālā likeʻole. Loaʻa kahi hana e nānā i ka moʻaukala o ka hana ma nā hōʻike.

ʻO ka mea nuiʻo ka hanaʻana o nā hana a pau koke, aʻo ka hoʻopiʻiʻana o nā kālā a me kā lākou hoʻoiliʻana i kahi moʻokāki'ē aʻe e hana like wale nō me ka hoʻomahaʻole o ka manawa. Hoʻopunipuniʻia kaʻaoʻao, e hāʻawi ana i ka pale nui a me ka pilikino.

Hoʻoponopono pili pili

Aia i ka papahana kahi papa kuhikuhi kahi e hiki ai i ka mea hoʻohana ke lawe mai i kā lākou mau mea pilikino. Pono kēia i mea e maʻalahi ai ka launaʻana a me nā kūkākūkāʻana me lākou i ka wā e hiki mai ana, inā pono. Maanei hiki iāʻoe ke nānā i ka WMID o kekahi mea kākau, eʻike i ke kiʻekiʻe o kāna BL a me TL.

Hiki ke hoʻohui i kahi mea hou i ka papa kuhikuhi i ka wā o ka hoʻolimalimaʻana, a ma o ka huliʻana iā WMID, helu putea a inoa inoa paha.

Ka hōʻikeʻikepili

Hoʻokumu ka WebMoney Keeper i ka hiki ke hāʻawi i kahi helu i kona mau mea pili, inā hoʻolako ka mea hoʻohana i nā waiwai a i nā lawelawe. Ma loko o ka pane,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hōʻike i nā uku wale nō e ukuʻia, akā waiho pū kekahi kikokikona.

Kaʻike

Ma o kaʻokoʻa WebMoney Keeper, hiki iāʻoe ke kamaʻilio me nā mea pilikino. Hiki ke mālamaʻia, e like me keʻano o ka leka uila a iʻole ka SMS, a me ke kelepona wikiō. Aia kekahi hiki ke hoʻouna aku i nā leka i nā mea likeʻole i ka manawa like a me ka hoʻokaʻawaleʻana i ka māheleʻana.

Loaʻa i kaʻike e pili ana i WebMoney

Hoʻokaʻawaleʻia kahi papa kaʻawale i kaʻike ma nāʻano likeʻole o ka hoʻohanaʻana i WebMoney. E hōʻikeʻia kaʻikepili no ka mea hoʻohana i kaʻaoʻao o kahi pūnaewele i weheʻia i ka mea pūnaewele paʻamau.

Nā Virus

  • ʻAno kūpono;
  • Ka hiki ke hoʻolālā i nā'ōmaʻomaʻi maha mai kahi pū hoʻokahi i ka manawa hoʻokahi;
  • Ka nui loa o ka palekana mai ka hacking;
  • Paʻaʻole ka papahana.
  • ʻO ka'ōlelo nui o ka hoʻolālā he Russian.

Nā mea kūponoʻole

  • Ke hoʻouka hou i ka'ōnaehana hana a iʻole ka papahana, hiki i nā pilikia me ka hoʻouka houʻana i ke komo i nā pahu wili.

WebMoney Keeper kekahi mea makemake a mālamaʻia no ka mālamaʻana i ke kālā ma ka pūnaewele WebMoney. Hoʻololi pinepineʻia kēia huahana software, aʻo kona mau hiʻohiʻona maikaʻi eʻoi aku ana ma mua o nā kumukūʻai, iʻikeʻia i loko o ka mea kaulana loa i waena o nā mea hoʻohana o ka pūnaewele uku a pau a me ka software i ho'ākākaʻia.

E mālama i ka Pūnaewele Pūnaewele no Free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

3 mauʻaoʻao e komo ai i ke pēpena WebMoney Eʻike i ka helu o nā walleke WebMoney Ke hoʻololiʻana i nā kālā mai WebMoney i kā Sberbank kāleka Hoʻololi i ke kālā mai ka QIWI i WebMoney

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka WebMoney Keeper kahi polokalamu kālepa no ka mālamaʻana i nā putele i loko o ka pūnaewele WebMoney. Hiki iāʻoe ke hana i nā hoʻoili kālā, e mālama i kāu puke helu kula, a e kamaʻilio i waena o nā mea hoʻohana.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: WM Translator LTD.
Kuhi: Free
Nui: 39 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 3.9.9.12