Hoʻoponopono mākou i kā mākou "kūlana male" ma Odnoklassniki


I kēia manawa, aia nā kālā a pau o ka pūnaewele kaiaulu, kahi e hiki ai iāʻoe ke hana i kekahi mau hana i hikiʻole i nā mea hoʻohana'ē aʻe o ka pūnaewele. Maʻaneʻi a ma Odnoklassniki aia kekahi kālā e hiki ai iāʻoe ke wehe i kekahi mau hana'ē aʻe o ka pūnaewele, e like me keʻano, "ʻikeʻoleʻia" aiʻole ka helu "5+" no kekahi manawa.

Pehea e loaʻa ai ke kālā i ka hapunui o ka pono Odnoklassniki

Aia kahi ala maʻalahi e loaʻa ai iā OKI ma kahi pūnaewele - kūʻai iā lākou no ke kālā maoli mai kāuʻaoʻao pono'ī. He mea maʻalahi kēia, akā, he mea pono maoli ka uku o hoʻokahi oCO, he ponoʻole ia, no laila ponoʻoe eʻike i nāʻano'ē aʻe.

Hanana 1: hoʻoponopono i nā kiʻi

ʻO ke ala mua e kūpono i ka poʻe makemakeʻole e loaʻa i ke kālā o ka pūnaewele wale nō, akāʻo kekahiʻano lawelawe no ia mea,ʻo ia ka mea e hana nei i kēia manawa.

  1. Pono muaʻoe e huli i kahi hulina huli ma luna o ka pūnaewele kahi wale nō āu e komo ai i ka hua'ōlelo "Lunahooponopono"a laila koho i kahi pāʻani mai ka papa inoa "Hoʻoponopono Odnoklassniki".
  2. E hele kēia i kaʻaoʻao me ka pāʻani, kahi e pono aiʻoe e kaomi Hoʻomaka hoʻomaka.
  3. ʻO ke kumu o ka hanaʻana, pono ka mea hoʻohana e hōʻoia i nā kiʻi a me nā wikiō i hoʻoukaʻia e nā mea hoʻohana'ē aʻe, a hōʻole paha iā lākou no nā kumu kūpono, e hāʻawiʻia nā mea pāʻani no kēia.

    Pono pono e noʻonoʻo pono i kēia a heluhelu mua i nā rula, mai ka hoʻopiʻi hewa (ʻaʻole i kūponoʻole inā hoʻoholoʻia kekahi mau mea'ē aʻe i kekahi manaʻo'ē aʻe) e weheʻia nā kiko.

  4. Ma hope o ka loaʻaʻana o nā mea liʻiliʻi nui, hiki iāʻoe ke hoʻomaka i ka kohoʻana i kaʻoihana i makemakeʻia ma ka pūnaewele. Pana "Auhau".
  5. I ke kālepa, hiki iāʻoe ke hana i kahi kiʻi a loaʻa kahi lawelawe i kūʻai waleʻia no OKI wale nō. No ka laʻana, e kau i ka pali ma keʻano o ka "ʻikeʻole". Pana "E hana i pili".

    Inā lanakila ka mea hoʻohana, a laila loaʻa iā ia ka lawelawe a nalowale nā ​​helu. Inā e nalowaleʻo ia, a laila, hoʻihoʻiʻia nā mea a pau i ka moʻomeheu pili a hiki iāʻoe ke hoʻomau i ke komo i loko o nā auctions.

  6. Inā lanakila ka lanakila, e loaʻa i ka mea hoʻohana i ka leka hoʻomaopopo i hiki iāʻoe ke hoʻomaka e hoʻohana i ka lawelawe. Ma hope o ia mea, koe wale nō ka hoʻomakaʻana e hoʻohana.

ʻO kēiaʻano, e like me ka mea i haʻi muaʻia, he mea kūpono ia no ka poʻe i makemake wale e loaʻa kekahiʻano o ka lawelawe,ʻaʻoleʻo lākou iho. Akā, aia kahi ala e loaʻa ai ke kālā o ka pūnaewele me kaʻole e hoʻolālā i ke kālā ma ka helu.

Hanana 2: kahi pūnaeweleʻekolu

No kēiaʻano, e hoʻohana mākou i kahi papahana kaulana i hoʻohanaʻia no ka hanaʻana i nā hana a me ka hoʻokaʻaʻana i nā kālā ma nā pāʻani likeʻole, me ka pūnaewele kaiaulu Odnoklassniki.

  1. ʻO ka hana mua,ʻo ia ke hele i ka pūnaewele pono'ī a komo i loko o ia pūnaewele ma ka hoʻohanaʻana i kahi pūnaewele pili, e like me ka Odnoklassniki.
  2. Ma ka pukapihi iʻikeʻia, e hōʻoia i ka mana a hoʻi i ka pūnaewele e hana i nā hana.
  3. Ma kaʻaoʻao nui, hiki iāʻoe ke loaʻa nā hana likeʻole he nuiʻole i ka hana. E huli i kahi hana a kāomi Holo.
  4. Inā kēia ka hana mua, pono e heluhelu i nā hua'ōlelo o kaʻaelike, eʻaelike me lākou a kaomi "E hoʻomau".
  5. I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻopau i ka hana a kali i ka ukuʻana i nā hōʻailona pāʻani, kahi hiki ke loaʻa koke a ma hope paha o kekahi manawa. Hiki ke loaʻa nāʻike a pau e pili ana i ka uku a me ka manawa o nā loina ma kaʻikeʻoihana.
  6. Inā ua hōʻiliʻiliʻoe i ka helu i makemakeʻia o nā'ai'ē, hiki iāʻoe ke kaomi "Hoʻolālā" ma ka papa luna o ka pūnaewele.
  7. I ka laina kuhikuhi alphabetical, koho i ka leka Pelekānia. "'O"e hoʻomāmā i ka huli.
  8. E koho i ka pūnaewele "ODNOKLASSNIKI.RU" ae hoʻokuʻu i nā kālā i ka helu i ka pūnaewele kaiaulu me ka lihi o 10 credits = 1 OK.

ʻO ia ka nani e hiki iāʻoe ke loaʻa ke kālā o kahi launa pūnaewele ma o nā pūnaeweleʻekolu. Loaʻa wikiwikiʻia nā hana a pau me kaʻoluʻolu, no laila, makemake nā mea a pau e makemake e loaʻa iā OKI.

Inā he mau nīnau paha kāu e pili ana i ka loaʻaʻana o nā pono OKs a iʻole e pili ana i kā lākou kūʻaiʻana, a laila e nīnau iā lākou i nā manaʻo, eʻoluʻolu mākou e pane, i maopopo iāʻoe nā mea a pau.