ʻO ka polokalamu kelepona wikiō maikaʻi

ʻO ka lā maikaʻi.

ʻO ka hāʻawiʻana i kahi kamepiula home eʻole ka wikiō i kēia mau lā, he mea kūpono ole! A me nā'ōnaehe wikiō i loaʻa ma ka mea kikowaena he mau hanana (ma kahi o nā mea nui loa)!

No laila,ʻo ka hana o ka hoʻohuliʻana i nā wikiō a me ka leo mai kekahi papa i kekahiʻaoʻao he 10 mau makahiki i hala aku nei, pili pono i kēia mau lā, a he mea kūpono nō ia no 5-6 mau makahiki.

Ma kēiaʻatikala, makemake au e kaʻana like i nā polokalamu hoʻohuli kope maikaʻi (i koʻu manaʻo) no ka hanaʻana i kekahi hana like. Hoʻopiliʻia ka papa inoa e aʻu wale nō, me ka nānāʻole i nā hōʻike a me nā loiloi mai nā pūnaewele'ē aʻe.

Ma ke ala, i hiki ke hana pono me nā waihona wikiō likeʻole, ponoʻoe e hoʻouka i kahi o nā hoʻopiʻi codc i kekahi PC:

ʻO ka mea

  • 1. Hōʻano hou i ka hale hana (pūnaewele hōʻike kiʻi)
  • 2. Bigasoft Total Video Converter (ka mea hoʻohuliʻike i kaʻike)
  • 3. Movavi Video Converter (maikaʻi no ka "pono" video i ka nui i makemakeʻia)
  • 4. Xilisoft Video Converter (polokalamu heluhelu holoʻokoʻa / hui pū)
  • 5. Freemake Video Converter (ʻoluʻolu a hoʻohana i ka mea unuhi / maikaʻi no DVD)

1. Hōʻano hou i ka hale hana (pūnaewele hōʻike kiʻi)

Paena pūnaewele: pcfreetime.com

Pane. 1. Hōʻano-Factory: koho i ka hōʻailona e hoʻololi i ...

I koʻu manaʻo -ʻo kēia kekahi o nā papahana maikaʻi loa no ka hana. E hoʻoponopono iāʻoe iho:

  1. Pāʻani me ke kākoʻo o ka'ōlelo Lūkini;
  2. Kākoʻo i nā hōʻikope wikiō kaulana loa (AVI, MP4, WMV, a me nā mea'ē aʻe);
  3. aia kekahi mau hana wikiō wikiō;
  4. hana wikiwiki;
  5. kahi mea hana maʻalahi (a me ka hoʻolālāʻana e like me keʻano holoʻokoʻa).

No ka hoʻololiʻana i kekahi wikiō: e koho mua i ka hōʻailona e makemake aiʻoe e "loaʻa" i ka faila (e nānā i ka fig 1), a laila hoʻonoho i nā hoʻonohonoho (eʻike i ka fig 2):

- ponoʻoe e koho i ka maikaʻi (loaʻa nā koho i hoʻonohonoho muaʻia, ke hoʻohana mau au iā lākou: kiʻekiʻe, medium a me keʻano haʻahaʻa);

- laila e kuhikuhi i ka mea eʻoki ai a me ka mea eʻoki ai (ʻaʻohe oʻu hoʻohana pono'ī, noʻonoʻo wau i ka nui o nā mea e ponoʻole ai);

- a me hope: koho i kahi e mālama ai i ka'ōnaehana hou. A laila kaomi wale i ke pihi OK.

Pane. 2. ka hoʻonohonoho hoʻololiʻana MP4

A laila hoʻomaka ka polokalamu e hoʻololi. Hiki ke loli keʻano manawa, e like me: ka wikiō mua, ka mana o kāu PC, ka hōpili i hoʻololi aiʻoe.

Ma ka maʻamau, eʻike i ka manawa hoʻololi, e puʻunaue i ka lōʻihi o kāu wikiō ma ka 2-3,ʻo ia hoʻi. inā hoʻokahi hola ka lōʻihi o kāu wikiō - a lailaʻo ka manawa no ka enveloppe e pili ana i 20-30 mau minuke.

Pane. 3. Ua hoʻololiʻia ka faila i MP4 - hōʻike.

2. Bigasoft Total Video Converter (ka mea hoʻohuliʻike i kaʻike)

Paena pūnaewele: www.bigasoft.com/total-video-converter.html

Pane. 4. Bigasoft Total Video Converter 5: puka nui - wehe i kahi faila no kahi envelop (clickable)

Ua hoʻokau wau i kēia papahana ma kahi o ka lua.

ʻO ka mea mua,ʻo kona kūlana nui loa,ʻo ia ka hana maʻalahi me ka wikiwiki (hiki i kahi mea hoʻohana PC hiki ke hoʻopau koke a hoʻololi i kā lākou mau faila pūnaewele).

ʻO ka lua, ke kākoʻo nei ka papahana i nāʻano likeʻole (he nui nā mea o lākou, eʻike i ka fig 5): ASF, AVI, MP4, DVD, a pēlā aku. Eia kekahi, ua lawa ka helu o nā hoʻoponopono i kēia polokalamu: hiki iāʻoe ke koho wikiwiki i ka wikiō e makemakeʻia no Android (e like me keʻano) a no ka wikiwiki pūnaewele pūnaewele.

Pane. 5. kākoʻo i nā papahana

Aʻo ka hapakolu, ma ka Bigasoft Total Video Converter e hoʻolālā i kahi mea hoʻoponopono lima (Fig. 6). Hiki iāʻoe keʻokiʻoki i nāʻaoʻao, me ka wikiwiki a me ka wikiwiki, e hoʻokomo i ka hopena, ka'enewai, nā hua'ōlelo, a pēlā aku. 6 Uaʻoki a wikiwiki wau i ke kīpopo ma ka wikiō me kahi neʻeʻana o kaʻiole (e nānā i nā pua'ōmaʻa)! Hōʻike ka papahana i ka wikiō (Original) a me kāu mea e loaʻa ai ma hope o ka hoʻohanaʻana i nā kānana (Preview).

Pane. 6. Hoʻoponopono, hoʻonohonoho kiʻi

Ke laina lalo: e pili ana ka papahana i nā mea a pau - mai nā poʻe novice eʻike. Aia nā hoʻonohonoho kūpono no ka hoʻoponopono wikiwiki a me ka hoʻololi wikiō. ʻO ka uku hoʻokahi wale nō - ua ukuʻia ka polokalamu. Ma keʻano laulā, makemake wau!

3. Movavi Video Converter (maikaʻi no ka "pono" video i ka nui i makemakeʻia)

Paena pūnaewele: www.movavi.ru

Pane. 7. Movavi Video Converter

Ka mea hoʻololi wikiō hou. Me ka hoʻomaka, pono e'ōleloʻia e kākoʻo maoli ka polokalamu i ka'ōlelo Russian. He mea hikiʻole paha keʻike i ka pilinaʻikeʻole:ʻo ka mea hoʻohana paha i hanaʻole me ka wikiō hiki ke maʻalahi i ka "ma hea kahi a me kahi e kaomi" ...

Ma ke ala, ka puʻuki i kuʻiʻia: ma hope o ka hāʻawiʻana i kahi wikiō a koho i kahi hōʻano (kahi e hoʻololi ai, eʻike i ka paukū 7) - hiki iāʻoe ke koho i ka nui o ka waihona kōnae e pono aiʻoe (e nānā i ka fig 8)!

Eia kekahi laʻana, lawa ka mākole ma ka'ō lemu uila a nui ka file -ʻaʻohe pilikia, wehe iā Movavi a koho i ka nui āu e makemake ai - e koho ka mea hoʻololi i ka pono i makemakeʻia a hoʻopili i kēia kōnae! Aloha!

Pane. 8. Hoʻonohonoho i ka nui o ka faila file

Eia hou, hikiʻole ke nānā i ka papa kuhikuhi hoʻoponopono wikiō (hiki iāʻoe ke hoʻopau i nāʻaoʻao, e hoʻohui i kahi kahawaiwai, hoʻololi i ka'ōlinolino o ke kiʻi, a me nā mea'ē aʻe).

I ka fig. 9 hiki iāʻoe keʻike i kahi hoʻohālike o ka hoʻololi keʻolohi (ua hoʻonuiʻia ke kiʻi)) ua hoʻohanaʻia kahi waiwaiwai.

Pane. 9. Kaʻokoʻa o ka'ōlinolino o ke kiʻi: MAHUA a ma hope o ka hanaʻana ma ka hoʻoponopono

Ma ke ala,ʻaʻole hiki iaʻu ke hoʻomaopopo i ka hoʻolahaʻana o nā mea papahana i ka wikiwiki o ka huahana iʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o ka poʻe hoʻokūkū (e nānā i ka Paukū 10). Naʻu iho e'ōlelo aku e holo wikiwiki ana ka papahana, akā, ma keʻano raiki. 10 ma 100% Ke kānalua nei au. Ma ka liʻiliʻi, ma koʻu PC home,ʻoi aʻe ke kiʻekiʻe o ka hoʻopilikia, akā,ʻaʻole i like me ka pakuhi.

Pane. 10. Holo wikiwiki (i ka hoʻohālikeʻana).

4. Xilisoft Video Converter (polokalamu heluhelu holoʻokoʻa / hui pū)

Paena pūnaewele: www.xilisoft.com/video-converter.html

Pane. 11. Xilisoft Video Converter

Mea hoʻohui punaewele punahele loa. E hoʻohālikelike au i ia me kahi huiʻana: kākoʻo kēia i ka hapa nui loa o nā wikiō e hiki keʻike waleʻia ma ka pūnaewele. Hākoʻo ka papahana, ma ke ala, i ka'ōlelo Lūkini (ma hope o ka weheʻana, ponoʻoe e wehe i nā koho a kohoʻia mai ka papa inoa o nā'ōlelo i loaʻa).

Eia kekahi, pono eʻikeʻia heʻano likeʻole o nā koho a me nā hoʻonohonoho no ka hoʻoponoponoʻana a me ka envelop video. Keʻano laʻana, mai nā papahana i hoʻonohonohoʻia e hiki ai ke loli i nā wikiō, hāmama nā maka (nānā i ka Paukū 12): MKV, MOV, MPEG, AVI, WMV, RM, SWF, a pēlā aku.

Pane. 12. Nā pūnaewele kahi hiki iāʻoe ke transcode video

Eia kekahi,ʻo Xilisoft Video Converter he mau hiʻohiʻona hoihoi no ka hoʻoponoponoʻana i nā kiʻi video (ʻo ka pāʻoihana Effects on the toolbar). I ka fig. E hōʻike i nā hopena e hiki ai ke hoʻonui i ke kiʻi kumu: e like me keʻokiʻana, eʻoki i nāʻaoʻao, e hoʻokomo i kahi kahawai, hoʻonui i ka'ōlohi a me ka hoʻopihaʻana i ke kiʻi, e hoʻohana i nā hopena likeʻole (e hana i ke wikiō ma kaʻeleʻele a keʻokeʻo aiʻole e hoʻokomo i "mosaic").

Ma ka wikiwiki, hōʻike koke ka polokalamu i ka hoʻololiʻana i ke kiʻi.

Pane. 13. Ka hoʻouluʻana, hoʻololi i ka'ōlohi, ke kahawaiwai a me nā meaʻoluʻolu'ē aʻe

Ke laina lalo: he polokalamu honua no ka hoʻoholoʻana i kahi nui o nā hihia me ka wikiō. Hiki keʻike i ka wikiwiki o ka hoʻopilikiaʻana, nāʻano kūikawā nui, kākoʻo no ka'ōlelo Russian, ka hiki ke hoʻololi wikiwiki.

5. Freemake Video Converter (ʻoluʻolu a hoʻohana i ka mea unuhi / maikaʻi no DVD)

Paena pūnaewele: www.freemake.com/ru/free_video_converter

Pane. 14. Hoʻokomo i ka wikiō i Freemake Video Converter

ʻO kēia kekahi o nā polokalamu hoʻoili hoʻoili liʻiliʻi maikaʻi loa. ʻO kona mau pōmaikaʻi he maopopo:

  1. Kākoʻo'ōlelo Lūkini;
  2. iʻoi aku i ke 200 mau kākoʻo kākoʻo!
  3. nā kākoʻo e kiʻi ana i nā wikiō mai 50 mau pūnaewele nui loa (Vkontakte, Youtube, Facebook, a me nā mea'ē aʻe);
  4. ka mana e hoʻololi i AVI, MP4, MKV, FLV, 3GP, HTML5;
  5. ka piʻiʻana o ka hoʻohuliʻana (nā algorithms kūikawā kūikawā);
  6. ke hoʻoili pono'īʻana ma DVD (kākoʻo no ka Blu-Ray (ma ke ala, hoʻonohonoho ka papahana i ka pehea e compress ai i ka faila i mea e kūlike i ke DVD));
  7. kūpono ka mea hoʻopuka wikiōʻike.

No ka hoʻohuli i kahi wikiō, ponoʻoe e hana iʻekolu mauʻanuʻu:

  1. e hoʻonui i kahi wikiō (e nānā i ka paukū 14, ma luna aʻe);
  2. a laila koho i ka hōpili e makemake aiʻoe e hoʻopuka i kahi envelopp (e like paha, i ka DVD, eʻike i ka fig 15). Ma ke ala, ua maʻalahi ka hoʻohanaʻana i ka hana o ka hoʻololi ponoʻana i ka nui o ke kelepona no ka DVD āu e makemake ai (e hoʻonohonoho ponoʻia ka nui o nā pūnaewele a hoʻonohonoho ponoʻia nā mea'ē aʻe e hiki ai ke wikiō i ka DVD - eʻike i ka fig 16);
  3. e koho i nā palena kūpono maikaʻi a pēhi i ka pihi hoʻomaka.

Pane. 15. Freemake Video Converter - enveloppa i ka paʻi DVD

Pane. 16. Nā koho hoʻololiʻana i ka DVD

PS

ʻAʻole i kūpono iaʻu nā papahana no kekahi kumu a iʻole nā ​​mea'ē aʻe, akā naʻe pono eʻikeʻia: XMedia Recode, WinX HD Video Converter, Aiseuseft Total Video Converter, Nā Mea Hana Pūnaewele, ImTOO Video Converter.

Manaʻo wauʻaʻoleʻoi aku ka nui o nā mea huli i loko o kaʻatikala no ka hana maʻamau me ka wikiō. E like me kaʻu mau manawa, mahalo au i nā hoʻohui hou i ka mea. ʻAeʻa maikaʻi!