Hoʻonohonoho i ka D-Link DIR-300 no TTK

I loko o kēia manual, e hoʻopuka ke kaʻina hana i ke kaʻina o ka hoʻonohonohoʻana i ka mea loea Wi-Fi D-Link DIR-300 no ka mea hoʻolaha pūnaewele TTK. Ua kūpono nā hoʻonohonoho i hoʻonohonohoʻia no ka hui o PPPoE o TTK, kahi i hoʻohanaʻia, e like paha, ma St. Petersburg. Ma ka hapanui o nā kūlanakauhale kahi i loaʻa aiʻo TTK, ua hoʻohana pūʻia hoʻiʻo PPPoE, a no lailaʻaʻole pono nā pilikia me ka hoʻokumuʻana i ka mea kelepona DIR-300.

E kūpono kēia kulekele no nāʻano hou o nā mea hoʻokele:

  • DIR-300 A / C1
  • DIR-300NRU B5 B6 a me B7

Hiki iāʻoe keʻike i ka hoʻololi houʻana o ka mea kelepona uila DIR-300 ma ka nānāʻana i ke pākuhi ma ke kua o ka pūnaewele,ʻo ka H / W ver.

Mea hoʻolimalima Wi-Fi D-Link DIR-300 B5 a me B7

Mamua o ke kūkuluʻana i ka mea hoʻopuka

Ma mua o ka hoʻokumuʻana i ka D-Link DIR-300 A / C1, B5, B6 a B7 paha, ke'ōlelo aku nei au i ka laweʻana i ka pūnaewele hou no kēia polokalamu kelepona mai ka pūnaewele official ftp.dlink.ru. Pehea e hana ai:

  1. E hele i kahi kahua i kūkuluʻia, e hele i ka puka hoʻopuka - Router a koho i ka waihona e like me kāu'ōnaehana hoʻokele.
  2. E hele i ka waihona Ulapala a koho i ka hoʻololi o ka mea hoʻopuka. ʻO ka waihona .bin i loko o kēia kōpena kahi polokalamu uila hou loa no kāu polokalamu. E hoʻopili iā ia i kāu kamepiula.

ʻO kahi faila paʻa pūnaewele no DIR-300 B5 B6

Ponoʻoe e hōʻoia i ka hoʻonohonoho ponoʻana o ka hoʻonohonohoʻana i ka hoʻonohonohoʻana o ka pūnaewele i ka hoʻonohonoho. No kēia:

  1. Ma ka Windows 8 a me ka Windows 7, e hele i "Pae Mana Mana" - "Network and Sharing Center", ma kaʻaoʻao hema i ka papa koho, e koho i "hoʻololi i nā mea hoʻololi". Ma ka papa inoa o nā kuʻina, e koho i ka "Māhele Mokuna", pākau-pololei ma luna o ia mea, a ma ka hōʻali papahana e hōʻike ana, e kaomi i "Properties". E hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā hui i loko o ka pukapihi e hōʻikeʻia. Ponoʻoe e koho i ka "Internet Protocol version 4 TCP / IPv4", a nānā i kona mau waiwai. I mea e hoʻonohonoho ai mākou i ka mīkini DIR-300 a DIR-300NRU paha no ka VTC, pono e hoʻonohonoho i nā palena i ka "Loaʻa i kahi IP address me ka'iliʻokoʻa" a "E hoʻohui pono i ka DNS server".
  2. I ka XP XP, ua like nā mea a pau,ʻo ka mea wale nō e pono aiʻoe e hele i ke kino ma ka "Panel Panel" - "Nā Honua Pūnaewele".

A i ka manawa hope loa: ināʻoe i kūʻai i kahi alalai hoʻohana, a ho'āʻoʻole paha e hoʻonohonoho iā ia no ka manawa lōʻihi, a laila ma mua o ka hoʻomauʻana, e hoʻonohonoho i kahi hoʻonohonoho pūnaewele - e hana i kēia, e kaomi a paʻa i ke pihi "Reset" ma kaʻaoʻaoʻaoʻao me ka mana i ke kalaiula a hiki i ka'ōʻana o ka mana. Ma hope o kēlā, e hoʻokuʻu i ke pihi a kali no kahi minuke hoʻokahi a hiki i ka wā e hoʻopiliʻia ai ke alapili me ka hoʻonohonoho pūnaewele.

D-Link DIR-300 Hoʻohui a me ka Hoʻoponopono Pūlala

Ma keʻano, pehea e hoʻohuiʻia ai ke alalai: pono e hono i ke kelepona TTK i ka pūnaewele o ka mea kelepona, a me ka lako i hāʻawiʻia me ka mea i kekahi o nā awa LAN aʻo kekahi i ka pahu kāʻei kikowaena o ka computer a iʻole ka pona. E hoʻohuli i ka mea i loko o ke puka a hoʻomaka i ka hoʻololi i ke kuhi.

E hoʻolālā i kahi polokalamu kele pūnaewele (Internet Explorer, Google Chrome, Opera, a iʻole kekahi mea'ē aʻe), ma ka pākuhi helu, e kāhua 192.168.0.1 a pēhi i ka Enter. ʻO ka hopena o kēia hana he pono e komo i kahi noi a me kāu hua'ōlelo e komo. ʻO ka mea hoʻohana pūnaewele a me ka leka uila no D-Link DIR-300 mea hoʻokele a me admin i kēlā me kēia. Komo mākou aʻike iā mākou iho ma kaʻaoʻao kikowaena o ka mea hoʻopuka. Hiki ke hoʻoikaikaʻiaʻoe e hoʻololi i nāʻikepili kūpono. Hiki paha ke nānā aku i kahiʻokoʻa. Ma loko o kēia manual,ʻaʻole e noʻonoʻoʻia nā pahuhopu kahiko o ka mea kelepona DIR-300, a no laila ke holo nei mākou mai ka manaʻo eʻikeʻoe i kekahi o nā kiʻiʻelua.

Inā loaʻa iāʻoe kahiʻokoʻa e like me ka mea i hōʻikeʻia ma kaʻaoʻao hema, a laila no ka firmware, koho "E hoʻonohonoho me ka lima", a laila ka papa "System", koho i ka "Hua'ōlelo Polokalamu", pākuhi i ka pākuhi "Huli" a kuhikuhi i ke ala i ka pūnaeweleʻoihana hou. E kaomi "Hoʻohou" a e kali i ka hana e hoʻopiha. Inā pili ka pilina me ke alalai, mai hopohopoʻoe, mai wehe i waho o ke kumu a kali wale.

Ināʻoe i kahi'ōnaehana hou e hōʻikeʻia ma ke kiʻi ma ka'ākau, a laila no ka firmware, e kaomi i "Nānā Advanced" ma lalo, ma ka Pūnaehana Pūnaewele, e kaomi i ka'ākau pololei (e kahakahaʻia), koho i ka "Hua'ōlelo Pūnaewele", kuhikuhi i ke ala i ka pūnaeweleʻoihana hou, Hoʻoula hou ". E kali a hiki i ka hoʻopauʻana o ke kikowaena. Inā hoʻopauʻia ka pilina me ke alalai - pono kēia, mai hanaʻoe, e kali.

Ma ka hopena o kēia mau māmā, eʻike houʻoe iāʻoe iho ma kaʻaoʻao kikowaena o ka mea hoʻopuka. Hiki nō paha e hoʻomaopopoʻiaʻoeʻaʻole hiki ke hōʻikeʻia kaʻaoʻao. Ma kēia hihia, mai hopohopoʻoe, e hoʻi hou i ka helu hoʻokahi 192.168.0.1.

Hoʻonohonoho i ka pilina o TTK ma ke alalai

Ma mua o ka hoʻomakaʻana me ka hoʻonohonohoʻana, eʻoki i ka pūnaewele pūnaewele o ka TTC ma luna o ka kamepiula. Mai hoʻopili hou i ia. E wehewehe au: ma hope koke o ka hoʻokōʻana o ka hoʻonohonoho, pono e hoʻokomoʻia kēia pilina e ka mea hoʻopuka pono'ī, a laila hāʻawiʻia i nā mea'ē aʻe. Ie Pono e hoʻohuiʻia kahi connection LAN i ka kamepiula (aiʻole ka leki uila ke hoʻohanaʻoe ma o Wi-Fi). He kuhihewa loa kēia, a ma hope iho, kākau lākou ma nā'ōlelo: aia he pūnaewele ma ka kamepiula, akāʻaʻole aia ma ka papa a me nā mea like like.

No laila, i mea e hoʻonohonoho ai i ka pilina o TTK ma ka leka uila DIR-300, ma kahiʻaoʻaoʻaoʻaoʻaoʻao nui, e kaomi i "Nānā Kūlana", a laila ma ka "Network"ʻaoʻao, koho "WAN" a kaomiʻia "Add".

Nā PPME pūnaewele pili no TTK

I ka "Connection Type" kahua, e komo i ka PPPoE. Ma nā māla "Username" a me "Password" e hoʻokomo i nāʻike i hāʻawiʻia iāʻoe e ka mea lawelawe TTK. ʻO ka'ōlelo MTU no TTC ua manaʻoʻia e hoʻonohoʻia i 1480 aiʻole 1472, i mea e pale ai i nā pilikia i ka wā e hiki mai ana.

Ma hope o kēlā kaomi "Save". Eʻikeʻoe i kahi papa inoa o nā loulou, kahi e pili ai kāu hui PPPoE i ka "broken" state, a me ka hōʻailona e hoʻonoe i kou nānā ma ka'ākau'ākau - e kaomi i luna a koho iā "Save". Hoʻolālā 10-20 maukona a hoʻomaha i kaʻaoʻao me ka papa inoa o nā loulou. Inā ua pololei nā mea a pau, eʻikeʻoe ua loli kona kūlana a ma kēia manawaʻo "Hoʻohui". ʻO keʻano holoʻokoʻa ka o ka pūnaewele TTK - e hiki ke loaʻa i ka Internet.

E hoʻopaʻa i kahi pūnaewele Wi-Fi a me nā pono'ē aʻe.

No ka hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo no Wi-Fi, i mea eʻaeʻole ai e komo i kāu pūnaewele uila o ka poʻe iʻaeʻoleʻia, e nānā i kēia puke.

Inā makemakeʻoe e hoʻohui i kahi TV Smart TV, Xbox, PS3 a me kekahi mea'ē aʻe - a laila hiki iāʻoe ke hoʻohui iā lākou me ka leka i kekahi o nā pūnaewele LAN liʻiliʻi, aiʻole e hiki iāʻoe ke hoʻohui iā lākou ma o Wi-Fi.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonohoʻana o ka mea D-Link DIR-300NRU B5, B6 a me B7 a me ka DIR-300 A / C1 no ke kālā he nui. Inā no kekahi kumu i hoʻokumuʻoleʻia ai ka pilina a iʻole nā ​​pilikia'ē aʻe (ʻaʻole e pili nā pūnaewele ma o Wi-Fi,ʻaʻoleʻike ka pona i kahi kikowaena, a me nā mea'ē aʻe), e nānā i kaʻaoʻao i kūkuluʻia no nāʻano likeʻole: pilikia i ka hoʻokumuʻana i kahi mea hoʻokele Wi-Fi.