Hoʻokaʻawale mai mai ka leka uila i


ʻO ka pāʻokoʻa MPP e pili ana i nāʻano faila likeʻole. E nānā iā pehea a pehea e wehe ai i kēlā mau palapala.

Pehea e wehe ai i kahi MPP file

Hiki i nā faila MPP ke hana i kahi waihona pūnaewele i hoʻokumuʻia ma ka pūnaewele MobileFrame, a me kahi leo leo mai ka Muse Team, akā, no laila,ʻaʻole i maʻalahi kēia mau kōnae. ʻO ka papa hana nui e hoʻohanaʻia ana e kēia hōʻanoʻana he hana i hanaʻia ma kekahi o nā papahana o kaʻohana Project Microsoft. Hiki iā lākou ke weheʻia i loko o Microsoft Project a ma nā noiʻaoʻao'ē aʻe no ka hanaʻana me nā'ikepilihana.

Hanana 1: ProjectLibre

ʻO ka polokalamu kelepona pūnaewele kūpono no ka hanaʻana me nāʻano likeʻole. Ua like ka papahana me ka hōʻuluʻulu MPP, no ka mea he mea maikaʻi loa ia i ka hōʻoia mai Microsoft.

E nānā! Aia ma kahi pūnaewele o ka mea nāna i hoʻopuka iʻeluaʻano huahana - Community Edition a me Kapua! ʻO ke aʻoʻana ma lalo e pili ana i ka koho kūikawā mua!

E hana i ka papahana ProjectLibre Community Edition mai ka papa hana.

  1. E holo i ka polokalamu, e hele i kaʻaoʻao "File" ae koho i kahi mea "Wehe".
  2. Ma ka pahuhopu o ka hoʻoponopono pūnaewele, e hele i ka papa kuhikuhi kahi i loaʻa ai ka faila, e koho a kāomi "Wehe".
  3. E kali i ka palapala e hoʻokomo i ka papahana.
  4. Ke paʻa ka download, e weheʻia ka papahana ma ka puka MPP.

ProjectLibre kahi hopena maikaʻi i ko mākou pilikia, akā, aia kekahi mauʻoihanaʻoluʻolu i loko o ia mea (ʻaʻole hōʻikeʻia kekahi o nā māmā o nā kiʻi lahilahi), a he mau pilikia nō hoʻi e hana ana i nā'ōwili palupalu.

Ke Kumu 2: Microsoft Project

ʻO ka hopena kaulana a kaulana loa, i hoʻonohonohoʻia no nā mana a me nā mana, hiki iāʻoe ke hana i hoʻokahi papahana a lawelawe'ē paha. ʻO kaʻenehana hana nui o Microsoft Projectʻo MPP, no laila,ʻoi aku ka maikaʻi o kēia polokalamu no ka weheʻana i nā waihona o kēiaʻano.

Paena pūnaewele Microsoft

  1. E holo i ka papahana ae koho i ka koho "E wehe i nā hana'ē aʻe".
  2. A laila, e hoʻohana i kēia mea "Manaʻo hou".
  3. E hoʻohana i kaʻikepili "Manaʻo"e hele i ka papa kuhikuhi me ke kikowaena pūnaewele. Ma hope o ka hanaʻana i kēia, koho i ka pepa i makemakeʻia me kaʻiole a kaomi "Wehe".
  4. E wehe nā mea o ka MPP i ka puka hana o ka papahana no ka nānāʻana a me ka hoʻoponoponoʻana.

Hoʻolaha likeʻia ka polokalamu Polokalamu Microsoft ma kahiʻoihanaʻoihana, ma waho o ke keʻena o ka keʻena, me kaʻole o nāʻano ho'āʻo, he hapa nui ia o kēia hopena.

Ka Hopena

I ka hopena, makemake mākou e hoʻomaopopo i ka nui o nā hana e pili ana i ka format MPP,ʻoi aku ka pono e hoʻohana i ka Microsoft Project. Eia naʻe, ināʻo kāu pahuhopu wale nō e nānā i nā mea o ka pepa, laila e lawaʻo ProjectLibre.