Hoʻohoho hou i ka 'ōlelo loiloi i ka Windows

Aia kekahi mau hihia inā ponoʻoe e hōʻano hou i ka hua'ōlelo: pono, maʻana, ua hoʻonohoʻoe i ka hua'ōlelo pono'ī a hoʻopoina iā ia; A i hele mai i nā hoaaloha e kōkua i ka hoʻonohonohoʻana i ke kamepiula, akāʻike lākouʻaʻole lākou iʻike i ke kaʻina o ka luna hoʻopuka ...

Ma kēiaʻatikala, makemake au e hoʻomaopopo i kahi o ka wikiwiki loa (i koʻu manaʻo) a me nā ala maʻalahi e hoʻihoʻi hou i kahi hua'ōlelo ma Windows XP, Vista, 7 (i ka Windows 8ʻAʻole wau i nānā pono iaʻu iho, akā e pono ke hana).

I koʻu hiʻohiʻona, e noʻonoʻo wau i ka hoʻokahoʻana i ka'ōlelo hoʻopuka pūnaewele i Windows 7. A pēlā ... e hoʻomaka.

1. Hoʻomohuʻana i kahi pū puhi kāleka hoʻolālā / kāpae e hoʻokuʻu hou

No ka hoʻomakaʻana i ka hoʻonohonoho houʻana, pono mākou i kahi leka uila kālepa a iʻole disk.

ʻO kekahi o nā polokalamu kūikawā maikaʻi loa no ka hoʻoponoponoʻinoʻanaʻo ia ke Trinity Rescue Kit.

Palapala pūnaewele: //trinityhome.org

No ke kiʻiʻana i ka huahana, e kaomi ma "Kaʻi" ma ka'ākau ma ke kolamu ma kaʻaoʻao nui o ka pūnaewele. E nānā i kaʻaoʻao i lalo ma lalo.

Ma ke ala,ʻo ka huahana software āu e kiʻi ai i loko o ke kiʻi ISO a e hana pū me ia, pono pono e kākau ponoʻia i kahi leka uila USB a iʻole disk (ʻo ia hoʻi, e hoʻonuiʻia lākou).

Ma nā moʻolelo i hala iho nei, ua kūkā mua mākou e hiki ai iāʻoe ke puhi i nā puhaka o ka pahu, nā puhi kiʻi flash. Iʻole e hana hou, e hāʻawi wale aku wau i kahi mau loulou wale nō:

1) e kākau i kahi leka uila kālepa (i ka mea a mākou e kamaʻilio nei e pili ana i ke kākauʻana i kahi leka uila kākoʻo me Windows 7, akā,ʻaʻohe keʻokoʻa ke kaʻina hana, koe wale nō ka hōʻoia kiʻi ISO āu e wehe ai);

2) e puhi i kahi CD / DVD pūnaewele.

2. Ka hoʻoholoʻana i ka'ōlelo: ka hana i kēlā me kēia lā

Ke hoʻoili neiʻoe i ka kamepiula a ke kiʻi nei kekahi kiʻi i mua ou, e pili ana i ka mea like me ka mea i loaʻa i ke kiʻi ma lalo. Windows 7 no ka kāleka, ke noi iāʻoe e komo i kahi hua'ōlelo. Ma hope o ka hoʻolālāʻekolu aʻehā paha,ʻikeʻoe he meaʻole ia a ... e hoʻokomo i ke keleponaʻo USB flash (a iʻole disk) i hakuʻia ma ka haʻina mua o kēiaʻatikala.

(E hoʻomanaʻo i ka inoa o ka moʻokāki, pono iā mākou. I kēia hihia, "PC".)

Ma hope o kēlā mea, e hoʻomaka hou i ke kamepiula a kāleʻa mai ka pūnaewele flash USB. Inā pololei kāu hoʻonohonohoʻana iā Bios, a laila eʻikeʻoe i ke kiʻi ma hope nei (Ināʻaʻole, heluhelu i ka moʻolelo e pili ana i ke kūkuluʻana i Bios no ka hoʻoihoʻana mai kahi pū puhi leo USB).

Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke koho koke i ka laina mua: "Hoʻopuka Trinity Rescue Kit 3.4 ...".

Pono mākou e koho i ka papa inoa me nā mea he nui loa: makemake nui mākou i ka hoʻopili houʻana i ka hua'ōlelo - "hōʻoiaʻo Windows". E koho i kēia mea a e kaomi i loko.

A laila,ʻoi aku ka maikaʻi loa e hoʻokō i ke kaʻina hana a me ka kohoʻana i ke ala waena: "Winpass Interactive". No ke aha? ʻO ka mea, ināʻoe e hoʻonohonoho i nā pūnaeweleʻoihana,ʻaʻole i kapa inoaʻia ka pūnaewele hoʻoponopono e like me kahi paʻamau (e like me kaʻu hoʻopiʻiʻana,ʻo "PC" kona inoa), a laila e koho pololei ka polokalamu i ka hua'ōlelo āu e makemake ai e hoʻopau, aʻaʻole paha. kāna

A laila eʻikeʻia ka pūnaehana hana i hoʻonohonohoʻia ma kāu kamepiula. Ponoʻoe e koho i kahi āu e makemake ai e hoʻonā hou i ka hua'ōlelo. I koʻu hihia, he hoʻokahi ka OS, no laila, ke komo wale wau i "1" a pēhi i ke komo.

Ma hope o kēia, eʻikeʻoe ua hāʻawiʻiaʻoe i nā koho: koho "1" - "Hoʻoponopono i kaʻikepili hoʻohana a me ka hua'ōlelo" (hoʻoponopono i ka hua'ōlelo o nā mea hoʻohana OS).

A laila e nānā nei: ua hōʻikeʻia nā mea hoʻohana a pau ma OS. Ponoʻoe e hoʻokomo i ka ID o ka mea hoʻohana āu i makemake ai e hoʻoholo hou.

ʻO ka laina lalo, ma ka inoa o ka inoa inoa inoa e hōʻikeʻia ana ka inoa pūnaewele, ma mua o kā mākou moʻokāki "PC" ma ka tīlani RID he meaʻike - "03e8".

No laila e komo i ka laina: 0x03e8 a hoʻokomo i kahi komo. Eia kekahi, mahele 0x - e mau loa ia, a laila e loaʻa iāʻoe kahiʻike pono'ī.

A laila e nīnauʻia kā mākou makemake e hana me ka hua'ōlelo: koho i ka koho "1" - holoi (holoi). ʻOi aku ka maikaʻi o ka hua'ōlelo hou e waiho ma hope, ma nā pūʻulu pane pūnaewele o ka OS.

Ua holoiʻia nā hua'ōlelo hoʻopuka a pau!

He mea nui! A hiki i kou pukaʻana i ke ala kumu e like me ka mea i manaʻoʻia,ʻaʻole i mālamaʻia kāu mau hoʻololi. Inā ma kēia manawa e hoʻomaka hou i ka computer -ʻaʻole e hoʻokau houʻia ka hua'ōlelo! No laila, koho "!" ae kaomi i (e hele i kēia puka).

E kaomi i kekahi kī.

Keʻikeʻoe i ka puka makani, hiki iāʻoe ke hoʻoneʻe i ka pūnaewele flash USB a hoʻomaka hou i ke kamepiula.

Ma ke ala, hele pololei ka holo o OS:ʻaʻohe makemake e komo i ka hua'ōlelo a me ka papakaukau i hōʻike kokeʻia i mua oʻu.

Ma kēiaʻatikala e pili ana i ka hoʻonohonohoʻana i ka hua'ōlelo o ka hoʻoponopono i Windows ua pau. Makemake wau e hoʻopoinaʻole iāʻoe i nā hua'ōlelo, iʻole e pilikia i ka ho'ōla a me ka weheʻana. ʻO nā mea maikaʻi loa!