Ka ho'āʻoʻana i ACPI_BIOS_ERROR

Ke komo ikaika nei nā DNS i ka hoʻolālāʻana i nā laptops. He nui nāʻano hoʻohālikelike likeʻole. I kekahi manawa, aia kekahi mau manawa e pono aiʻoe eʻike i keʻano o kāu kamepiula. Hiki ke hana i kēia ma nāʻano maʻalahi. E kūkākūkā mākou e pili ana iā lākou ma kaʻikepili ma lalo nei.

Ke aʻo nei mākou i ka'ōnaehana pona'ōnaehana DNS

ʻO ka manawa ma nā holoʻokoʻa laptops a pau ma kaʻaoʻao hope a iʻole i mua o ka pahu e hōʻikeʻia ana ka hana a me keʻano o kēia mea. ʻO ka mea mua, ponoʻoe e nānā iā ia, no ka mea,ʻo kēiaʻoihana kaʻoi aku o ka maʻalahi. Eia naʻe, i kahi wā e holoiʻia aʻaʻole hiki ke hōʻuluʻulu i kekahi mau hua'ōlelo. A laila e kōkua i nāʻano'ē aʻe e pono ai ka hoʻokōʻana i kekahi mau hana.

Hanana 1: Nā papahana no ka hoʻoholoʻana i nā lako pono PC

Ma ka Pūnaewele, he nui nā pūnaeweleʻekolu, aʻo ka hanaʻana o ia mea e kauʻia ana i ka hoʻolakoʻana i ka mea hoʻohana me nāʻike kiko'ī e pili ana i kāna polokalamu. He nui loa nā lālā o ia mau polokalamu lakohana, akā, hana lākou a pau e like me ka mea algorithm. Hele waleʻoe i ka māhele me ka makuahine a loaʻa ka laina "Hoʻohālike".

Hiki iāʻoe ke nānā i ka papa inoa o nāʻelele maikaʻi loa o ia pūnaewele a koho i kahi koho kūpono noʻoe i loko o kā mākouʻatikala ma ka loulou i lalo nei.

Pāhelu hou: Nā papahana no ka hoʻoholoʻana i nā lako kamepiula

Ma o nā papahana kūikawā, hiki iāʻoe keʻike i ka helu serial o ka pona. Eʻikeʻoe i nā kuhikuhi a pau e pili ana i kēia kumuhana i kā mākouʻatikala kaʻawale.

Nānā hou: Eʻike i ka helu serial o ka pona

Hanana 2: Hua'ōlelo Diagnostic DirectX

Aia i kaʻenehana hana he papahana DirectX i kūkuluʻia. ʻO kāna kumu nui,ʻo ia ke hana a hoʻonui i nā kiʻi. Me nā pūnaewele kūpono a pau, ua hoʻokomo pūʻia ka mea hana hoʻonaʻauao pūnaewele, me ke kōkua e hiki ai iāʻoe ke loaʻa kaʻike e pili ana i ka'ōnaehana'ōpona DNS. Ponoʻoe e hana i kekahi mau hanana liʻiliʻi:

  1. E hele i "E hoʻomaka"ma ka pahu hulina e kākau Holo ae holo i ka polokalamu.
  2. I ka laina "Wehe" e kākau i loko dxdiag ae kaomi "OK".
  3. Eʻikeʻia kahi lapaʻau ma ka pakuhi. E hoʻomaka ka lakaʻana o ka mea hōʻailona ma hope o ke kaomiʻana "ʻAe".
  4. Kaomi i kaʻaoʻao "Pūnaha". ʻElua lālani, kahi e hōʻikeʻia ai kaʻikepili e pili ana i ka mea hana a me ka lolo uila.

ʻAʻole pono e kali a hiki i ka hopena o ka hōʻailona, ​​no ka mea, ua loaʻa mua nāʻike kūpono. E hoʻopau wale i ka puka makani,ʻaʻohe hoʻonohonoho hoʻololi no ka hopena o kēia.

Māhele 3: Kauoha Polokalamu Windows

ʻO ka laina kauoha i kūkuluʻia i loko o ka pūnaehana pūnaewele Windows eʻae iāʻoe e hana i nāʻano hana, nā papahana hoʻolaha, nā ponohana, a hoʻoponopono i nā palena. Ke hoʻohana nei mākou i kekahi o nā kauoha e hoʻoholo ai i ke kāʻei DNS o kahi PC PC. Ua hanaʻia kēia penei:

  1. Holo "E hoʻomaka", ma ka pā hulina e komo Kime ae holo i ka kauoha kauoha.
  2. Ma hope o ka weheʻana iāʻoe, ponoʻoe e kākau i lalo i ke kauoha i hōʻikeʻia ma lalo nei a pēhi E komo.

    loaʻa ka inoa o wmic csproduct

  3. E kali a hiki i ka hoʻopauʻiaʻana o nāʻikepili, a laila e hōʻikeʻia kaʻike i noiʻia ma ka puka.

Ma luna aʻe, ua nānā mākou ma nā kikowaʻa i nāʻano maʻalahiʻekolu, kahi e hiki ai keʻike i ka'ōnaehana pona o DNS. ʻO lākou a pau loa loa,ʻaʻole makemake lākou i ka manawa nui, aʻo ka mea hoʻohanaʻole paha e hiki ke hana i ke kaʻina hulina. Paipai mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i kēlā me kēiaʻano a koho i ka mea kūpono iāʻoe.

E nānā hoʻi: Pehea eʻike ai i ka diagonal o ka'ōpona'ōpona