Ke hoʻokumu nei i kahi moʻokāki Google ma kahi'ōkiō me Android

ʻO Google he hui kaulana kaulana i ka honua nui nona nā huahana a me nā lawelawe,ʻo ia hoʻi me kāna mau mea e ulu ai a loaʻa. ʻO ka hopena o kēia pūnaewele,ʻo ia ka pūnaehana hanahana Android, ka mea nāna e mālama i ka hapanui o nā smartphones ma ka makeke i kēia lā. ʻO ka hoʻohana pihaʻana i kēia OS ke hiki wale nō inā loaʻa iāʻoe kahi moʻokāki Google, ka mea i hakuʻia ai mākou e wehewehe ai i kēia mea.

Hana i kahi moʻokāki Google ma kāu pūnaewele puni honua.

ʻO nā mea a pau e pono aiʻoe e hoʻokumu i kahi moʻokāki Google ma kāu'ōpona a iʻole papapihi, he pūnaewele pūnaewele a me kahi kāleka SIM maʻamau (koho). Hiki i nā hope ke hoʻokomoʻia i loko o ke kelepona hoʻohanaʻia no ka hoʻopaʻa inoa a ma ke kelepona maʻamau. No laila, e hoʻomaka kākou.

Hoʻomaopopo: No ka kākauʻana i nā kuhikuhi ma lalo nei, ua hoʻohanaʻia kahi'ōnaehana holomua o Android 8.1. Ma nā pūnaewele o nāʻaoʻao i hala, e like paha nā inoa a me nā wahi o kekahi mau māhele. Hiki ke kohoʻia nā koho kūpono ma nā pale a iʻole i nā pane kiko'ī.

  1. E hele i "Papa" kāu polokalamu kelepona hoʻohana i kahi o ke ala e loaʻa ai. No ka hanaʻana i kēia, hiki iāʻoe ke kāomi i ke anakuhi ma kaʻaoʻao nui, eʻimi iā ia, akā i loko o ka papa inoa noi, aiʻole kaomi wale i ke kāʻei mai ka papa hōʻike hoʻolaha.
  2. Loaʻa i loko "Papa"e huli i kahi mea ma laila "Nā Pūnaewele a me nā Pūnaewele".
  3. Nānā: Ma nāʻano likeʻole o ka OS, hiki i kēia māhele ke inoa'ē aʻe. Ma waena o nā koho koho "Pūʻulu", "Nāʻike'ē aʻe", "Pūʻulu" a pela aku, e huli no na inoa like.

  4. Ma ka loaʻaʻana a me ke kohoʻana i ka māhele kūpono, e hele i laila a loaʻa i ka helu ma laila "+ Hōʻuluʻulu pūnaewele". E hoʻopili iā ia.
  5. Ma ka papa inoa i manaʻoʻia e hoʻonui i nā pūʻulu, e huli iā Google ae kaomi i kēia inoa.
  6. Ma hope o kahi'āpana liʻiliʻi, eʻikeʻia kahi puka hoʻonā ma ka pakuhi, akā no ka mea wale nō mākou e hana i kahi helu, e kaomi i ka loulou i lalo o ka māhele hoʻokomo. "E hana i kahi helu".
  7. E hoʻokomo i kāu inoa mua a hope. ʻAʻole pono e komo i kēiaʻike, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi pseudonym. E hoʻopiha i nā mālaʻelua, e kaomi "'Aʻe".
  8. I kēia manawa, ponoʻoe e komo i kaʻike nui - ka lā hānau a me ka wahine. Eia hou,ʻaʻole pono e hoʻolako i nāʻikeʻoiaʻiʻo,ʻoiai he mea makemake kēia. No ka makahiki, he mea nui e hoʻomanaʻo i hoʻokahi mea - ināʻoe i lalo o 18 a / a iʻoleʻoe e hōʻike nei i kēlā makahiki, a laila, e liʻiliʻi loa ka lawelaweʻana i nā lawelawe Google, no ka hoʻohanaʻana i nā mea hoʻohanaʻole. Ma ka hoʻopihaʻana i kēia mau māla, e kaomi "'Aʻe".
  9. E hele mai me ka inoa no kāu pahu leta hou ma Gmail. E hoʻomanaʻo,ʻo kēia leka uila ka mea e komo ai ka mea e pono ai i kāu moʻokāki Google.

    No ka mea,ʻo Gmail, e like me nā lawelawe Google a pau, uaʻimiʻimiʻia e nā mea hoʻohana mai nā'ōpuni holoʻokoʻa, aia paha e laweʻia ka inoa pahu inoa āu i haku ai. Ma kēia hihia, hiki iāʻoe ke'ōlelo wale aku e hōʻea mai me kahi'ē aʻe, kahi i hoʻoponopono houʻia o ka hua'ōlelo, aiʻole, hiki iāʻoe ke koho i ka hōʻailona kūpono.

    E piʻi a koho i ka helu leka uila, e kaomi "'Aʻe".

  10. ʻO ka wā kūpono e hōʻea i kahi hua'ōlelo koʻikoʻi e komo i kāu pūnaewele. He pilikia, akā i ka manawa hoʻokahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻomanaʻo pono. Hiki iāʻoe keʻoluʻolu e kākau i kekahi wahi.

    Nā kūkuhi hōʻaia:ʻO ka hua'ōlelo e kau i ka emi mai ma lalo o 8 mau lemu, i loko o ka helu luna a me lalo iho nā hua'ōlelo Latin, nā helu a me nā hua pono. Mai hoʻohanaʻoe e like me ka lā inoa hōʻoia o ka hānau (ma kekahiʻano), nā inoa, nā nicknames, nā loina a me nā hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo'ē aʻe.

    Ma kāu hōʻeaʻana me kahi hua'ōlelo a haʻi i ka mea ma ka papa mua, e hanaʻia i ka lainaʻelua, a laila kaomi "'Aʻe".

  11. ʻO ka hopena hou e hoʻohui i kahi helu kelepona. ʻO kahi'āina, e like me kona kelepona kelepona, e hoʻoholo i nā mea maʻamau, akā inā makemakeʻoe a pono paha, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā mea a pau me ka lima. E komo i ka helu pūnaewele, e kaomi "'Aʻe". Inā ma kēia wāʻaʻoleʻoe makemake e hana i kēia, e kaomi i ka loulou i ka hema. "Hiki". Ma ko mākou hoʻohālike, hiki i kēia kohoʻelua.
  12. E nānā i ka pepaʻoihana "Ka Lapaʻau a me nā Kaulawe o ka hoʻohana"ma ka heleʻana a hiki i ka hopena. Ma lalo iho, e kaomi "Eʻae".
  13. E hanaʻia ka pūnaewele Google, no ka mea "Hui o ka maikaʻi" e haʻi aku iā "Ke aloha" i kēiaʻaoʻao aʻe. E hōʻike i ka leka uila āu i hana a hoʻokomo pono i kāna hua'ōlelo. Kaomi "'Aʻe" no ka mana i ka helu.
  14. Ma hope o ka nānā ikiʻana eʻikeʻoe iāʻoe iho "Papa" kou polokalamu kelepona, pololei ma ka māhele "Nā Pūnaewele a me nā Pūnaewele" (aiʻole "Pūʻulu") kahi e heluʻia ai kāu pūnaeke google.

I kēia manawa hiki iāʻoe ke hele i ka papa nui a / a iʻole e komo i ka papa noi'āhua a hoʻomaka i ka hana a me ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana i nā lawelawe pono'ī o nā hui. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke holo i ka Play Store a hoʻokomo i kāu noi mua.

E nānā pū hoʻi: Ke kau nei i nā polokalamu ma ka polokalamu Android

Hoʻopauʻia ke kaʻina hana no ka hoʻokumuʻana i kahi moʻokāki Google ma kahi'ōkiō me Android. E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe pilikia loa kēiaʻoihana aʻaʻole i lawe nui i kou manawa me mākou. Ma mua o ka hoʻohana ikaikaʻana i nā hana a pau o kekahi polokalamu kelepona, makemake mākou e mālama pono i ka hoʻonohonohoʻana i kaʻikepili -ʻo ia ka mea e mālama ai iāʻoe mai ka liloʻana o kaʻike nui.

E heluhelu hou: Hoʻonāʻana i kaʻike pūnaewele ma ka polokalamu Android

Ka Hopena

I loko o kēia pōkole pōkole, ua kamaʻilio mākou e pili ana i keʻano e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i kahi moʻokāki Google mai kāu'ōpona. Inā makemakeʻoe e hana i kēia mai kāu PC a iʻole pona, pono mākou eʻike iāʻoe iho i kēia mea.

E nānā hoʻi: Ka hanaʻana i kahi moʻokāki Google ma kahi kamepiula