Leo Voice 1.4

Voice Voice - hiki paha i kēia ka polokalamuʻoi loa e hoʻololi i ka leo o nā mea a pau i kēia wā. E koho i kahi microphone,'ōlelo a hele i mua - e leʻaleʻa me kāu mau buddies ma luna o ka leoʻoluʻolu. ʻO kahi leo Voice wale wale nō kahi - kahi leo hoʻonani leo. ʻO ka noi noi loaʻia.

ʻAʻole ka papahana eʻae iāʻoe e hoʻololi i ka leo i nā mea'ē aʻe. Akā inā kohoʻoe i kahi hui kaiaulu motherboard e like me ke kani kani ma kēia mau noi, a laila e lohe nā mea'ē aʻe i kāu leo ​​i hoʻololiʻia.

Paipai mākou eʻike:ʻO nā hanana'ē aʻe no ka hoʻololiʻana i ka leo i ka mea kani

ʻAʻole pono ka Voice Voice e hoʻokomo i kahi 42 KB.

E hoʻololi i ka pitch o ka leo

Me ka Voice Voice e hiki ai iāʻoe ke hana i kahi leo e like me ke kaikamahine a iʻole i kahi puʻupuʻu. A iʻole keʻano o ka hana - e hana i kahi leo liʻiliʻi, leo leo, e like me ke kanaka nunui a iʻole ka daimonio. E make ana kou mau hoa me kaʻakaʻaka.

ʻAʻole hiki iāʻoe ke hoʻokō i ka koikoi kiʻekiʻe, me ke kani pono o kēia Voice Voice Changer Diamond. Akā, hiki iāʻoe ke mahalo i kāu mau hoa.

Ke kani uila

Ma waho o ka hana loli leo, hiki i ka polokalamu ke paʻi kani. E kaomi wale i ka pihi "Record". E hoʻopili kopeʻia ka mea kākau i ka faiv file.

Nā pōmaikaʻi:

1. E maʻalahi ka hoʻohana. ʻO kēia keʻano o Paint mai ke ao nei o ka hoʻohanaʻana i ka leo kani;
2. Heʻuʻuku loa ka leo Voice Voice a me ka undemanding o nā kumuhana PC.

Nā mea maikaʻi:

1. ʻElua wale nō mea e hiki ai: ke hoʻololi i ka leo a me ka hoʻopaʻaʻana. I ka manawa like, hikiʻole i ka polokalamu ke hoʻololi i ke kani i ka haʻi leo o kekahi noi hou. No ka hanaʻana i kēia, hoʻohana i ka huila pū kani o kāu kamepiula;
2. ʻAʻole he Russian o ke kelepona, akā hikiʻole iāʻoe ke kapa aku he mea kūponoʻole ma muli o ke kūlike o kēia huahana.

ʻO ka leo Leo ke kūpono i nā hoʻokipa i ke ahiahi. Inā makemakeʻoe i kahi meaʻoi aku iʻoi aku ke koʻikoʻi, ponoʻoe e hoʻohuli i kou pepeiao i ka AV Voice Changer Diamond a iʻole MorphVox Pro.

Hoʻokaʻawale Funny Voice no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Leo wahaheʻe ʻO ka mea hoʻololi leo leo Voxal Leo Hona Changer Diamond ʻO Morphvox pro

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka Voice Voice he mea noa, maʻalahi a maʻalahi ke hoʻohanaʻana no ka hoʻololiʻana i ke leo o ka leo i ka manawa manawa a iʻole i hoʻopaʻaʻia.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Alexander Sabov
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: English
Penei: 1.4