Disk Analyzer - mea hou i CCleaner 5.0.1

ʻO ka mea loa loa, ua kākau wau e pili ana i CCleaner 5 - he polokalamu hou o kekahi o nā polokalamu hoʻomaʻemaʻe kamepiula maikaʻi. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole he mea hou i loko:ʻo ka pāʻali palahalaha e loli nei a hiki i ka mana e hoʻoponopono i nā plugins a me nā puka i nā polokalamu kele pūnaewele.

I ka polokalamu hou o CCleaner 5.0.1, kahi mea iʻikeʻia iʻikeʻoleʻia ma mua - Disk Analyzer, kahi e hiki ai iāʻoe ke nānā i nā mea o nā pahuhopu a me nā puka waho a holoi iā lākou inā pono. I ka wā ma mua, no kēia mau kumuhana, he mea pono e hoʻohana i ka polokalamu leʻo.

E hoʻohana i ka Disk Analyzer

ʻO ka mea Disk Analyzer ka mea i loko o ka mahele "Service" o CCleaner aʻaʻole i paʻa ponoʻia (kahi o nā kākau inoaʻaʻole i Lūkia), akā, ke maopopo nei auʻo ka poʻeʻikeʻole i ke kiʻi o nā kiʻiʻaʻole koe.

Ma ka papa mua, kohoʻoe i kahi o nā kōpili āu e makemake nei (ʻaʻole hiki ke kohoʻia nā faila liʻiliʻi a iʻole ka pelekane, no ka mea, aia nā kuleana o ka papahana no ka holoiʻana i nā mea), e koho i ka'ōpili a ke holo i kāna hōʻailona. A laila e kali, kali paha i kahi lōʻihi.

Ma muli o kēia hopena, eʻikeʻoe i ke kiʻi e hōʻike ana i keʻano o nā faila a me ka nui o nā poʻe i nohoʻia ma ka'ōpae. Ma ka manawa hoʻokahi, hiki ke hōʻikeʻia kēlā me kēia mahele -ʻo ia hoʻi, ma ka weheʻana i nā "Kiʻi", hiki iāʻoe keʻike i kahi kaʻawale i ka nui o lākou i hāʻule i ka JPG, i ka nui o ka BMP a pēlā aku.

Ma muli o ka wae i kohoʻia, hoʻololi ke kiʻikuhi a me ka papa inoa o nā pūnaewele me ko lākou wahi, ka nui, ka inoa. Ma ka papa inoa o nā faila e hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka huli, holoi i ka hui a me nā pūʻulu paha, e wehe i ka waihona i loko o lākou, a mālama pū i ka papa inoa o nā faila o ka wae i waeʻia i kahi kikokikona.

ʻO nā mea a pau, e like me nā mea maʻamau me Piriform (developer of CCleaner aʻaʻole wale nō), he maʻalahi a he kūpono -ʻaʻole pono nā kuhikuhi kūikawā. Manaʻo wau e hoʻolālāʻia ka mea hana Disk Analyzer a hoʻolālāʻia nā papahana hou no ka hōʻanoʻana i nā mea o nā disks (ʻo lākou iʻoi aku kaʻoihanaʻoi aku).