Pehea e hoʻopau ai i ka hoʻonohonoho ponoʻana o nā hoʻokele i Windows (e like paha, Windows 10)

ʻO ka lā maikaʻi.

ʻO ke kauʻana o nā pilo i ke kauwaena i Windows (i ka Windows 7, 8, 10) no nā lako a pau i ka papahana, he maikaʻi. Ma kekahiʻaoʻao, i kekahi manawa he mau hihia i ka wā e pono aiʻoe e hoʻohana i kaʻaoʻao kahiko o ka mea hoʻokele (aiʻole kekahi mau kiko'ī hoʻokahi wale nō), oiaiʻo Windows e hoʻomaikaʻi hou aʻaʻole eʻae i ka hoʻohanaʻana i ka makemake.

I kēia hihia,ʻo ka koho pololei loa,ʻo ia ke hoʻopau i ka hoʻonohonoho ponoʻana a hoʻouka i ka mea hoʻokele i makemakeʻia. Ma kēiaʻatikala pōkole, makemake wau e hōʻike i keʻano o ka maʻalahi a me ka maʻalahi o kēia (ma kahi mau "kaupae" wale nō).

ʻOihana helu 1 - ho'ōki i nā hoʻokele pūnaewele i ka Windows 10

Ka Papa 1.

ʻO ka mea mua, e kāomi i ka pūmole huiʻo WIN + R - ma ka puka puka e wehe ana, e komo i ka kauoha gpedit.msc a laila kaomi i (eʻike i ka Fig. 1). Inā pololei pono nā mea a pau, pono e wehe i ka puka Windows "Policy Group Editor".

Pane. 1. gpedit.msc (Windows 10 - laina e hana)

STEP 2

Ma hope aʻe, ma ke akahele a me ka pololei, e hoʻonui i nā pākei i kēia mauʻaoʻao aʻe:

Ke hoʻopili pūnaewele / nā Templanae Hoʻoponopono / Pūnaewele / Hoʻomohala Pūnaewele / Pahūnaeka Hana Hana

(e weheʻia nāʻaoʻao ma kaʻaoʻaoʻaoʻao hema).

Pane. 2. Nā palena no ka pāpāʻana i ka hoʻonoho 'ana o ka mea hoʻokele (koi:ʻaʻole ma lalo o Windows Vista).

STEP 3

Ma ka lālā a mākou i wehe ai i mua o ka hana, pono e hoʻonohonoho i kahi hoʻonohonoho "Hoʻopiʻia ka hoʻonāʻana o nā'ōpili i hōʻikeʻoleʻia e nā kumu hoʻokele"'ē aʻe. Ponoʻoe e wehe, koho i ka koho "Manawaia" (e like me ka Figure 3) a mālama i nā koho.

Pane. 3. Ka pāpāʻana o kahi hoʻonohonoho mea.

ʻOiaʻiʻo, ma hope o kēia,ʻaʻole e hoʻokomo houʻia nā mea hoʻokele. Inā makemakeʻoe e hana i nā mea a pau e like me ka mea ma mua - e hana wale i ke kaʻina hana i hōʻikeʻia i ka STEP 1-3.

I kēia manawa, ma ke ala, ināʻoe e hoʻohui i kekahi mehana i kāu kamepiula a laila e komo i ka mana o ke kelepona (Mana Mana Mana Pūnaewele / Pūnaewele a me Pūnaehana / Mana Pūnaewele),ʻikeʻoeʻaʻoleʻo Windows e hoʻokohu i nā mea hoʻokele i nā polokalamu hou, e nānā i ka fig 4).

Pane. 4.ʻAʻole hoʻokomoʻia nā mea hoʻokele ...

Ka helu hana 2 - ho'ōki i ka hoʻopili-pono hou i nā pūnaewele hou

Hiki ke hiki ke pale i ka Windows mai ka hoʻokomoʻana i nā mea hoʻokele hou i kekahiʻano'ē aʻe ...

Pono muaʻoe e wehe i ka papa hoʻonohonoho, a laila e hele i ka mahele "System and Security", a laila wehe i ka link "System" (e like me ia i hōʻikeʻia ma Kaha 5).

Pane. 5. Pūnaewele a me ka palekana

A laila ma ka hemaʻoe e koho a wehe i ka link "Advanced system settings" (e nānā i ka paukū 6).

Pane. 6. Pūnaewele

A laila e ponoʻoe e wehe i kaʻaoʻao "Hardware" a ma kaomiʻana i ka pākuhi "Kaʻina Hana Mea" (e like me ka Pane 6).

Pane. 7. Nā koho hoʻonohonoho pūnaewele

Hoʻoholo waleʻo ia i ka hoʻololiʻana i ka'āpana uila i "No, ponoʻole ka hanaʻana o ka polokalamu", a laila e mālama i nā koho.

Pane. 8. E pāpā i ka hoʻoukaʻana i nā noi mai ka mea hana hana no nā lakohana.

ʻOiaʻiʻo,ʻo ia wale nō.

Pēlā, hiki iāʻoe ke wikiwiki a hoʻopio wikiwiki i ka hoʻoponopono houʻana ma ka Windows 10. No nā hōʻailona i ka mea e mahalo nui wau. ʻO nā mea maikaʻi loa