Kakuhi Pūnaewele 3.42


Ke hana nei ma ka Pūnaewele, ua hoʻopaʻa inoaʻia nā mea hoʻohana mai kahi pūnaewele pūnaewele,ʻo ia hoʻi he mea e hoʻomanaʻo ai i ka nui o nā hua'ōlelo. Me ka hoʻohana pūʻana i ka Mozilla Firefox pūnaewele a me ka mea hoʻohana pūnaeweleʻo LastPass,ʻaʻoleʻoe e mālama i kahi nui o nā hua'ōlelo i kou poʻo.

Eʻike ana kēlā me kēia mea hoʻohana: ināʻaʻoleʻoe e makemake e hahaoʻia, ponoʻoe e haku i nā hua'ōlelo ikaika, a makemakeʻia eʻole e hana hou. I mea e mālama pono ai i kāu mau hua'ōlelo a pau mai nā lawelawe pūnaewele, hoʻokomo houʻia ka mea hoʻopuka pūnaewele LastPass no Mozilla Firefox.

Pehea e hoʻonoho ai iā LastPass Manaʻo Kōkua no Mozilla Firefox?

Hiki iāʻoe ke hele koke e kiʻi a hoʻokomo i ka loulou add-on ma ka pauʻana o ka mea, aʻike iāʻoe iho.

No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi menu ma ka polokalamu kele pūnaewele, a laila wehe i ka paukū "Pākuʻi-mau".

Ma kaʻaoʻao'ākau o ka puka puka, e hoʻokomo i ka pahu hulina i ka inoa o ka mea i makemakeʻia - Manaʻo Kōkua LastPass.

E hōʻike ana nā hualoaʻa o nā hualoaʻa i kā mākou hoʻohui. I mea e holo ai i kahi hoʻonohonoho, e kaomi i ka'ākau o ke pihi. "E hoʻokomo".

E hoʻonāukiʻiaʻoe e hoʻomaka hou i kāu polokalamu kele pūnaewele e hoʻopau i ke kauʻana.

Pehea e hoʻohana ai i ka Luna Manaʻoʻo LastPass?

Ma hope o ka hoʻomaka houʻana i ka polokalamu kele pūnaewele, i mea e hoʻomaka ai, ponoʻoe e hoʻokumu i kahi lekapila hou. Eʻikeʻia ka puka ma ka pakuhi kahi e pono aiʻoe e hoʻomaopopo i ka'ōlelo a laila e kaomi i ke pihi. "E hana i kahi helu".

Ma ka pakuhi "Leka uila" Ponoʻoe e hoʻokomo i kāu leka uila. ʻO kahi lālani i lalo ma ka pakuhi "Manaʻo Palekana" ponoʻoe e piʻi mai me ka ikaika (a hoʻokahi wale nō āu e hoʻomanaʻo ai) i ka hua'ōlelo mai ka Luna Manaʻo o LastPass. A laila, ponoʻoe e komo i kahi hīmei e hiki ai iāʻoe ke hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo inā e poina iāʻoe.

Ma ka weheweheʻana i ke kaʻina manawa, a ma ke kānanaʻana hoʻi i nāʻaelike o nā palapala laikini, hiki ke noʻonoʻoʻia ka laelike, no laila eʻoluʻoluʻoe e kaomi "E hana i kahi helu".

Ma ka pauʻana o ke kākau inoa, e koi houʻia kaʻoihana e komo i kahi hua'ōlelo no kāu pūnaewele hou. He mea nui eʻole e hoʻopoina iā ia, ināʻaʻole paha e nalowale loa ke komoʻana i nā hua'ōlelo hou.

Hoʻokumuʻiaʻoe e hoʻokomo i nā hua'ōlelo i kāheaʻia ma Mozilla Firefox.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonoho pūnaewele o LastPass, hiki iāʻoe ke hele pololei i ka hoʻohanaʻana i ka lawelawe pono'ī.

Ke laʻana, makemake mākou e hoʻopaʻa inoa ma Facebook. Ke hoʻopauʻoe i ka hoʻopaʻa inoaʻana,ʻo ka mea hoʻokomo pūnaewele LastPass ka mea e hōʻeuʻeu iāʻoe e mālama i ka hua'ōlelo.

Ināʻoe i kaomi i ke pihi "Hoʻopuka Pūnaewele", e puka mai ka puka ma ka paku kahi e hoʻokumuʻia ai kahi kahua i hoʻokomoʻia. Eia kekahi laʻana, ma ka nānāʻana i ka pahu "Autologin", 'aʻole ponoʻoe e komo i kou inoa inoa a me kāu mau hua'ōlelo i ka wā e komo ai i ka pūnaewele, no ka mea E hoʻokomo maʻalahiʻia kēiaʻikepili.

Mai kēia manawa, i ke komoʻana i Facebook, he hōʻailona me kahi heluʻekolu a he helu e hōʻike ana i ka helu o nā kālā i mālamaʻia no kēia pūnaewele e hōʻikeʻia ma ka papa inoa a me nā māmala'ōlelo. Ke hōʻikeʻia nei ma kēia helu e hōʻike i ka puka makani me kahi koho o ka pūnaewele.

Ke kohoʻoe i ka pūnaewele āu e makemake ai, e hoʻopihapiha ka mea hoʻopihapiha i nāʻikepili pono a pau no kaʻaeʻana, a laila, hiki iāʻoe ke hoʻokomo koke i kaʻike.

LastPass Manaʻo Kupu hoʻopukaʻaʻoleʻo kahi mea hoʻouka wale no Mozilla Firefox ka polokalamu kelepona, akā he palapala noi no ka papahana a me nā polokalamu hana pūnaewele no iOS, Android, Linux, Windows Phone a me nā kumuhana'ē aʻe. Ma ka hoʻoukaʻana i kēia add-on (noi) no kāu mau polokalamu a pau,ʻaʻoleʻoe e hoʻomanaʻo i nā hua'ōlelo nui mai nā pūnaewele, no ka mea, e kokoke mau ana lākou.

Hoʻopuka i ka mea hoʻohana pūnaewele no Mozilla Firefox no Free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa mai ka hale kūʻai Add-ons
E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka pākuʻi mai ka papa hana