Ke hoʻonohonohoʻana i kahi mea kelepa Wi-Fi TP-Link TL-WR740N no Rostelecom

E wehewehe nei i kēiaʻano kiko'ī i ka hoʻonohonohoʻana i kahi mea hana alalaiʻole (e like me ka mea kelepona Wi-Fi) e hana me kahi Internet home pūnaewele mai Rostelecom. E nānā hoʻi i: TP-Link TL-WR740N Pūkuhi

E noʻonoʻoʻia nā papahana nei: pehea e hoʻohui ai i ka TL-WR740N e hoʻonohonoho, e hoʻokumu i kahi pilina pūnaewele i Rostelecom, pehea e hoʻonoho ai i kahi hua'ōlelo ma Wi-Fi a pehea e hoʻokumu ai i ka leka uila IPTV ma kēia kelepona.

Ka hono pūnaewele

ʻO ka mea mua, makemake wau e hoʻonohonoho i kahi pilina piliʻana, ma mua o ka Wi-Fi, e hoʻopakele iāʻoe mai nā nīnau a me nā pilikia kūpono, iʻole ka mea hoʻohana hou.

Ma ke kua o ke alalai he paeʻelima: hoʻokahi WAN aʻehā LAN. E hoʻohui i ke kaula o Rostelecom i ka port WAN ma TP-Link TL-WR740N, a hoʻohui i kekahi o nā awa LAN i ka hui pūnaewele pūnaewele.

E hoʻololi i ka mea kelepa Wi-Fi.

Nā PPPE hoʻokūkū pūnaewele no Rostelecom ma TP-Link TL-WR740N

Ano hoi, e makaala oukou;

  1. Ināʻoe i hoʻokuʻu mua aku i kahi pilina i Rostelecom a iʻole ka hiku o ke ala e pili i ka Pūnaewele, e hoʻokaʻawale aʻole e hoʻololi hou - i ka wā e hiki mai ana, e hoʻokumuʻia kēia pūnaewele i ka mea hoʻopuka pono'ī a ma laila e "hāʻawi" i nā mea'ē aʻe.
  2. Ināʻaʻoleʻoe i hoʻonohonoho koke i kahi pūnaewele ma ka kamepiula,ʻo ia hoʻi. Aia ka pūnaewele ma ka pūnaewele o ka pūnaewele, a loaʻa iāʻoe kahi modem Rosatlecom ADSL i hoʻopaʻaʻia ma ka laina, hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i kēia pae holoʻokoʻa.

E ho'āla i kāu polokalamu kele pūnaewele a pēpē i loko o ka pahu helu tplinklogin.upena aiʻole 192.168.0.1, e komo i loko. Ma ke komo a me ka hua'ōlelo e'ākuhi, e hoʻokomo i kahi (ma nā kahuaʻelua). Hōʻikeʻia kēia mauʻikepili i ka lepili ma ka hope o ka mea hoʻopuka i ka mea "Default Access".

E weheʻia kaʻaoʻao nui o ka pūnaewele pūnaewele TL-WR740N, kahi e hanaʻia ai nā paepae no ka hoʻonohonohoʻana i ka meahana. Ināʻaʻole i weheʻia kaʻaoʻao, e hele i kahi o nā kuhi o kahi kaiaulu (ināʻoe e pili ana i ke alaea i ka mea hoʻopuka) a nānā i nā kaʻina hana. TCP /IPv4 i DNS a Loaʻaʻia ka IP ma kahiʻokoʻa.

No ka hoʻonohonoho i ka pūnaewele pūnaewele e Rostelecom, ma ka'āpana'ākau, e wehe i ka mea "Network" - "WAN", a laila e kuhikuhi i nā palena hoʻohālikelike e pili nei:

  • ʻO WANʻano likeʻole - PPPoE a iʻoleʻo Russia PPPoE
  • ʻO ka inoa inoa a me ka hua'ōlelo - kāuʻikepili e hoʻohui i ka Pūnaewele, nāna i hāʻawi iā Rostelecom (nā mea āu e hoʻohana ai e hoʻohui i kāu kamepiula).
  • Honua pili: Hoʻopilikia.

ʻAʻole hiki ke hoʻololi i nā mau palena i koe. E kaomi i ka Save save, a laila hoʻohui. Ma hope o kekona kekona, e hoʻomau hou i kaʻaoʻao aʻikeʻoe i ka loliʻana o ka pilina pili i "Connected". Ke hoʻokumu nei i ka Pūnaewele ma TP-Link TL-WR740N ua pau, e hoʻomaka i ka hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo ma Wi-Fi.

Paena Pūnaewele Alaiho

No ka hoʻonohonohoʻana i nā mea'eneke pūnaewele a me kona palekana (iʻole e hoʻohana nā mea noho i kāuʻikepili), e hele i ka menu menu "Aia Kelepona".

Ma kaʻaoʻao "Pūnaewele Alaiho" hiki iāʻoe ke kuhikuhi i ka inoa o ka pūnaewele (hiki keʻikeʻia a hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i kāu pūnaewele mai nā poʻe'ē aʻe), mai hoʻohanaʻoe i Cyrillic i ka wā e hōʻike ana i ka inoa. Hiki ke waihoʻia nā mau palena i koeʻole i hoʻololiʻia.

ʻO ka hua'ōlelo Wi-Fi ma TP-Link TL-WR740N

E kaomi i lalo i ka Paʻaʻole. Ma kēiaʻaoʻao e hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kahi hua'ōlelo ma kaʻenehana pūnaewele. E koho i ka Personal WPA-Personal (i manaʻoʻia), a ma ka pūnaewele PSK Kupu, e hoʻokomo i ka hua'ōlelo i makemakeʻia o nā huaheluʻewalu. E mālama i ka hoʻonohonoho.

I kēia wā, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi TP-Link TL-WR740N mai kahi papa aiʻole kelepona aiʻole e nalu i ka Internet mai kahi pona me Wi-Fi.

Ke hoʻopili nei i ka telepili IPTV e Rostelecom ma TL-WR740N

Ināʻoe, ma waena o nā mea'ē aʻe, ponoʻoe e loaʻa ka TV mai Rostelecom, e hele i kahi koho "Network" - "IPTV", e koho i ke "Bridge" mode a kau i ka kiko LAN ma ke alalai e hoʻohuiʻia ai ka pahu set-top.

Hoʻopakele i nā hoʻonohonoho - i hanaʻia! Hiki paha ke kōkua: nā pilikia maʻamau i ka hoʻonohonohoʻana i kahi mea hoʻokele