E nānā i ka Black List VKontakte

ʻO Root kahi pahuhopu kūikawā o nā pono e hiki ai iāʻoe ke hana i kekahi hana ma ka pūnaewele Android. ʻO ke kumu kūpono, hiki ke hoʻokomoʻia ia mau kuleana. Inā loaʻaʻole kaʻike, laila e hana ikiʻoe ma kēia kaʻina hana.

Ma BlueStacks, e like me ia i nā'ōnaehana Android, hiki ke loaʻa nā kuleana piha. Nui nā koho, akāʻo ka hapanui o lākou he hanaʻole aʻimi paha i kaʻike hohonu o nā pūnaehana hana o Windows a me Android. Ma hope o kekahi mau ho'āʻo ho'āʻoʻole, ua hoʻomauʻia au e loaʻa iā Ruth kuleana i nā BlueStacks. He mea maʻalahi kēia koho, a me ka mana o ka mea novice hoʻohana.

Hoʻokaʻaʻike BlueSkacks

Pehea e loaʻa ai nā kuleana Rula ma ka emulator BlueStacks

1. No ka wikiwikiʻana, pono mākou i ka BlueStacks program a me kahi BlueStacks Easy pono. Hiki ke hoʻoihoʻia ka emulator mai ka pae official, a hiki i kēia pūnaewele ka mea hoʻohana ma ka pūnaewele.

2. Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka'ōmole, ponoʻoe eʻike i ka version BlueStacks. Hiki ke hana i kēia ma ka hoʻoliliʻana i ka mea hōʻino ma luna o kaʻae. ʻO kēia koho o ka loaʻaʻana o nā pono kīnā e kūpono ia no nā unuhi mai 0.9 aʻoi aku.

Inā hana ka emulator, pono e hemo. Ma ka hoʻopau waleʻana i ka puka makaniʻaʻole e lawa, e hana mau nō ia ma hope. No ka hoʻohuli 'ana iā ia iho, ponoʻoe eʻimi i kona icon ma kahi pālahalaha a me ka pāʻana-ma luna. "Ka puka".

3.'Ānō e wehe i kā mākou pono i laweʻia i mua o ka waihona. Ua hoʻolei wau ma ka papapā.

Ke hoʻomakaʻana e hoʻomaka i ka BlueMaster Easy. Ma ka puka e wehe, koho i kaʻaoʻao "RootEZ". E pāomi i ka pihi "Loaʻa i kahi kaʻawale mai nā Bluestacks i hoʻonohonohoʻia". Hoʻoponopono i kēia hana i ke ala i ke kumu.

4. Ma ke kahua "Hōʻike" koho «0.9»ae kau i kahi koho i ka pahu "Sapa". I ka papa ma lalo "Hoʻomaka" hoʻonohoʻia "Hoʻopiʻi". Eia kekahi, koho "Hanana 2". Kaomi hope "Koho" e haʻalele i kahi kaʻawale. Hoʻomi mākou "Proceed".

5. Ma hope oʻelua mau minuke, eʻikeʻia kahi hiwahiwa kūikawā ma ka papapiula. I ke kumukānāwai,ʻaʻohe mea e pono ai nā mea hoʻohana. Ke kali nei mākou a hiki i ka 10 mau minuke. Ināʻaʻohe paʻa o ka punaewele, e hoʻokomo i ke kauoha "Rootkk".

6. Ua mākaukau nā mea a pau. I kēia manawa e hoʻomaka ka BlueSaks. Inā maikaʻi nā mea a pau, eʻikeʻia ke polokalamu Root Checker i loko o ka emulator, e nānā ana no nā kumu Rula. Inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hōʻolo i kekahi noi e hana i kahi kānke.

Ma ke ala, i nā polokalamu hou loa o Root ua hoʻohui ponoʻia i loko o ka emulator, no laila keʻano nui o ka pilikia i nā mana kahiko.