Mea hoʻohana papahana-base maker 9.0.0.0

E like me kouʻike,ʻo Windows 10 ka polokalamu hou loa o ka pūnaehana hana mai Microsoft. E hoʻonuiʻia kēia polokalamu i ka mea maikaʻi loa, a loaʻa iā ia kahi e hiki mai ana o Microsoft. ʻOiaʻiʻo, ma kēia polokalamu o Windows he nui nā hana hou iʻikeʻia e kekahi poʻe me keʻano hoʻohaʻahaʻa. Akā, ua manaʻoʻiaʻo Microsoft Edge kekahi o nā mea maikaʻi loa.

ʻO Microsoft Edge he polokalamu hou a paʻakikī i hoʻonohonoho ponoʻia no Windows 10. He nui nā hana pono a me nā widget eʻoi ai ka hoʻokūkū me ka poʻe. Uaʻikeʻia kēia pūnaewele e ka wikiwiki o ka pane wikiwiki a ua hoʻonohonohoʻia no ka hana kūpono ma ka pūnaewele. I kēia manawa, e maopopo ana iā mākou ma kāna mau hana a pau.

ʻO ke kūlana kiʻekiʻe

Uaʻokoʻa kēia polokalamu kelepona mai ke koena i ka hoʻopōhoihoi wikiwikiʻana i nā hana a pau. Ke weheʻana i ka polokalamu kele pūnaewele, ka heʻenalu, nā hana'ē aʻe -ʻo kēia a pau e pili ana i nā kekona. ʻOiai,ʻaʻole hiki iā Google Chrome a iʻole nā ​​mea like pūnaewele ke hōʻike i kēlāʻano pāʻaniʻana no ka puʻupuʻu o nā plug-ins i hoʻokomoʻia, nāʻano likeʻole a me nā mea'ē aʻe, akā naʻe,ʻo ka hopena e'ōlelo no ia iho.

E hana i nā kākau lima lima i kaʻaoʻao

ʻAʻole kēia hana i loko o kekahi polokalamu kele pūnaewele me kahi plug-ins. Hiki iāʻoe ke hana i kahi leka ma kaʻaoʻao, e hoʻohālikelike i ka mea āu e makemake ai, e kahaki i ka hoʻolālā o kēia a iʻole kēlā mea me ka hoʻohuliʻoleʻana i ka polokalamu kele pūnaewele, ma ka OneNote (pono, aiʻole ma ka papahelu heluhelu). Mai nā mea hana hoʻoponopono, hiki iāʻoe ke hoʻohana i "Pen", "Marker", "Eraser", "Hana i kahi kahaka kahaka", "Clip" (ʻokiʻoki i kahi'āpana'āpana).

Ka heluhelu heluhelu

ʻO kekahi hana hou i ka polokalamu kele pūnaewele ua lilo i "Mode Helu Helu". He mea maikaʻi loa kēiaʻano no ka poʻe hikiʻole ke heluhelu maʻalahi i nāʻatikala ma ka Pūnaewele, e hoʻonāukiuki pinepineʻia e nā hoʻolaha hoʻolaha aʻekolu paha ma kaʻaoʻao a pau. Me kēiaʻano, hoʻopau waleʻoe i nā mea ponoʻole, waiho wale i kahi hua'ōlelo makemake. Eia hou, hiki iāʻoe ke mālama i nā mea āu e makemake ai i nā kahakaʻi no ka heluheluʻana, i hiki ai iā lākou e wehe i kēia manawa ma kēiaʻano.

Huli ma ka pākuhi helu

ʻAʻohe mea hou kēia hiʻohiʻona, akā maikaʻi naʻe no nā polokalamu kele pūnaewele. Mahalo i nā algorithms kūikawā, hoʻoholo ka mea hoʻoholo i kāu kikokikona ma ka pākuhi helu, a ināʻaʻole ia e alakaʻi i kekahi pūnaewele, e weheʻia ka pūnaewele, kuhikuhiʻia i nā kikowaena, kahi e komo ai kāu noi.

Pākuʻi

A iʻole, ma nā'ōlelo'ē aʻe, ua kapaʻiaʻo "Incognito Mode" ka "Anonymus Mode". ʻAe, ua hiki mai kēiaʻano maʻaneʻi, a hiki iāʻoe ke heʻe naluʻole ma nā palapala kākau āu i kipa wale ai i ka moʻolelo.

ʻO ka papa inoa makemake

Aia kēia papa helu i nāʻaoʻao āu i kahakahaʻia. ʻAʻole pono ka hana, akā, he mea maikaʻi loa ia, no ka poʻe i hoʻohana pinepine i ka Internet, a ma kēia mau lāʻo lākou ka hapa nui. E mālamaʻia a hoʻopaʻaʻia nā moʻolelo no ka heluhelu a me ke kahaʻana i nā kaha pūlima.

ʻO ka palekana

Ua mālamaʻo Microsoft i ka palekana o ka nani. Ua palekanaʻiaʻo Microsoft makahiki ma nāʻaoʻao a pau, ma waho o ka mana o waho, a mai nā pūnaewele. Ke kāohi nei ia i ka weheʻana o nā pūnaewele puni honua no ko lākou nānāʻana mau e hoʻohana ana i ka SmartScreen. Eia hou, ua weheʻia nāʻaoʻao a pau i nā papa hana likeʻole e pale ai i ka pūnaewele nui.

Nā hua kōkua o Microsoft Edge

1. ʻO ka hoʻokēʻai

2. Ka Luna o ka'ōlelo Lūkini

3. Kahi kūpono no ka heluheluʻana

4. Hoʻonuiʻia ka palekana

5. ʻO ka hiki ke hoʻouku i nā hōʻailona lima lima

6. Hoʻonohonoho 'ia me Windows 10

Hiki ke hoʻohālikelikeʻia nā meaʻinoʻole no ka mea i kēia mau lā i ka nui o nā hoʻolālā no kēia polokalamu kele pūnaewele, akāʻo ka mea nui loa i waena o lākou e hiki keʻikeʻia. ʻO Microsoft hoʻi, ke hana nei i nā mea a pau i loko o ko lākou mana e hoʻoikaika i ko lākou hoʻohui.

E kiʻi iā Microsoft makahiki no ka mea kūʻokoʻa

Pehea e hoʻopau a wehe i ka polokalamu kele pūnaewele Microsoft Pehea e hana ai ināʻaʻoleʻo Microsoft Edge e hoʻomaka Pehea e hoʻonohonoho ai iā Microsoft Edge Pehea e hoʻoleiʻia ai ka hoʻolaha ma Microsoft Edge

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO Microsoft Edge he polokalamu pūnaewele hou ma Windows 10, kahi hana wikiwiki aʻaʻole hoʻi e hoʻokomo i ka pūnaewele.
Pūnaewele: Windows 10
Kāleka: Pūnaewele Windows
Developer: Microsoft Corporation
Kuhi: Free
Nui: 3 MB
'Ōlelo: Russian
Hōʻoia: 3.0