Wehe i nā hewa e pili ana i ka waihona library cc71.dll


ʻAʻole like me nā'ōnaehana Android nui e hiki ke hoʻonui i ka hoʻomanaʻo ma o ka hoʻohanaʻana i nā kākike microSD, ua hoʻonohonohoʻia ka iPhone i ka nui o ka hale kūʻai,ʻaʻole e hiki ke hoʻopiliʻia. I kēia lā, nānā mākou i nā ala e hiki ai iāʻoe keʻike i ka nui o ka hoʻomanaʻo ma ka iPhone.

Eʻike i ka nui o ka mea hoʻomanaʻo ma ka iPhone

Hiki iāʻoe ke maopopo i ka nui o nā gigabytes i hoʻonohonoho muaʻia ma kāu polokalamu Apple ma nāʻanoʻelua: ma o nā hoʻolālā kālai a me ka hoʻohanaʻana i ka pahu a iʻole ka palapala.

Hanana 1: Pūnaewele iPhone

Inā loaʻa iāʻoe ka manawa e hiki ai ke kipa i nā hoʻonohonohoʻana o ka iPhone, hiki iāʻoe ke loaʻa kaʻikepili i ka nui o ka waihona ma kēiaʻano.

  1. E wehe i nā koho ma kāu kamepiula. E koho i kahi paukū "Manamana".
  2. Huli i kahi mea "No kēia mea". Ma ka pakuhi "Mana Pūnaewele" ae hōʻikeʻia kaʻike āu i makemake ai.
  3. Inā makemakeʻoe eʻike i ke kiʻekiʻe o kahi kikowaena ma ke kelepona, ponoʻoe i ka paukū "Manamana" mea wehe "Kelepona IPhone".
  4. E hoʻolohe i ka pane luna o ka puka: maʻaneʻi eʻikeʻoe i kaʻike e pili ana i ka nui o nā mea mālama kewa. Ma muli o kēiaʻikepili, hiki iāʻoe ke hōʻuluʻulu i ka nui o ka manawa āpau e loaʻa iāʻoe. I ka loaʻaʻana o kahi kīʻaha liʻiliʻi liʻiliʻi i koe ma ka'ōnaehana, ponoʻoe e hoʻolālā i ka manawa e hoʻomaʻemaʻe i ka mālama mai nāʻike kūponoʻole.

    E heluhelu hou: Pehea e hoʻokuʻu ai i ka hoʻomanaʻo ma ka iPhone

Ke Kumu 2: Kāpena

Inā paha e hoʻolālā wale neiʻoe e kūʻai i ka iPhone, a hoʻokomoʻia ka hua'ōlelo i loko o ka pahu, a, no laila,ʻaʻole hiki ke komo i kēia. I kēia hihia, hiki keʻike i ka nui o ka hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo i ka pahu i hoʻopaʻaʻia. E nānā i ka lalo o ka pūʻali - e hōʻikeʻia ka nui o ka hoʻomanaʻo pūnaewele i kaʻaoʻao kiʻekiʻe. Eia kekahi, ua hoʻopili houʻia kēiaʻike ma lalo - ma kahi'ōkuhi kūikawā, i loko o nā mea'ē aʻe e pili ana i ke kelepona (helu helu, helu helu a me IMEI).

ʻO kēlā me kēia o nāʻanoʻelua i ho'ākākaʻia ma kaʻatikala e hoʻomaopopo iāʻoe i ka nui o ka hūnā o kāu iPhone.