Hoʻonohonoho i Yandex.Mail

Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i ke kohoʻana i nā mea hoʻokele pono e pono ai ke kiʻi wikiō DVD Radeon x1300 / x1550.

5 mauʻaoʻao e hoʻohui ai i nā mea hoʻokele i ka Radeon x1300 / x1550 Series

Ma kekahi māhele o kāu kamepiula, hiki iāʻoe ke koho i ka lako pono e hoʻohana i nāʻano likeʻole. Eia kekahi, hiki iāʻoe ke mālama i nāʻano hou, no ka mea, hoʻoponopono mau ka mea hana i nā hewa, aiʻole eʻimi wale i ka hana me kēlā me kēia hou o ka papahana. E noʻonoʻo mākou i 5 mau koho no ka pehea e kau ai i ka mea hoʻokele ma ke kikowaena wikiō i hōʻikeʻia.

Māhele 1: E kipa i ka pūnaewele pūnaewele o ka mea hana

ʻO kēlā me kēia mea hana ma kona pūnaewele e wehe i nā lako pono e pono ai i kēlā me kēia pūnaewele weheʻia. Makemake wale mākou e loaʻa. Ma ke ala, he hana kēia o kēia no ka hoʻonohonohoʻana i nā pilo, no ka mea, kohoʻoe i nā mea kūpono kūpono a pau a kohoʻia ka pūnaewele no ka'ōnaehana a me ka'ōnaehana hana.

  1. ʻO ka hana mua e hele i ka pūnaewele official o AMD. Ma kaʻaoʻao nui o ka pūnaewele, eʻikeʻoe i kahi paomi "Nā Pōʻali a me ke Kākoʻo". Kaomi ma luna.

  2. Ināʻoe e iho i lalo iki ma kaʻaoʻao e weheʻia ana,ʻikeʻoe iʻelua mau'āpana kahi e hoʻonāukiʻia aiʻoe eʻimi i ka mea āu e makemake ai me ka lima a iʻoleʻo ia. ʻOiai mākou e makemake nei eʻimi me ka lima. E nānā i nā māla i noiʻiaʻoe e hoʻopiha i nā mea kiko'ī:
    • Ka Papa 1.: Kiʻikuhi Kiʻikuhi -ʻano hoʻopili;
    • Ka Papa 2: Radeon X Series - he laina;
    • Ka Papa 3: Radeon X1xxx Series - keʻano;
    • Papa 4: E komo i kāu pūnaewele hana maʻaneʻi;

      E nānā!
      Ua konoʻiaʻoe e koho iā Windows XP a iʻole Windows Vista. Ināʻaʻole i heluʻia kāu OS, a laila e'ōleloʻiaʻoe e koho i ka Windows XP a haʻi i kou hohonu hohonu, no ka mea, aia me kēia koho eʻoi aku kaʻoihana o ka mea hoʻokele i kāu PC. Ināʻole, ho'āʻo e hoʻokomo i nā polokalamu no Vista.

    • Ka Papa 5: Aia piha nā kahua a pau, e kaomi i ke pihi."Hōʻike hualoaʻa".

  3. E weheʻia kahiʻaoʻao e hōʻike i nā mea hoʻokele hou o ka pūnaewele a me ka pūnaehana hana. E kiʻi i ka polokalamu i hoʻouna muaʻia - Polokalamu polokalamu hula. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi wale i kaʻaoʻao pono e kū'ē i ka inoa.

  4. Ke hoʻopauʻia ka download, e holo i ka papahana. E wehe ka puka ma kahi e hōʻike pono aiʻoe i ka wahi no ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke waiho ma kahi kūpono, aiʻole hiki iāʻoe ke koho i kahi papa'ē aʻe ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Huli". A laila kaomi "E hoʻokomo".

  5. Ma hope o ka hoʻoukaʻana o nā mea a pau, e weheʻia ka puka hoʻokomo o ka pūnaewele wikiō. Hoʻokumuʻiaʻoe e koho i ka'ōlelo hoʻokomo, a laila kaomi "'Aʻe".

  6. A laila kohoʻia kaʻano o ke kauʻana: "'Ake" aiʻole "Kelike". ʻO ka koho mua e manaʻoʻia e hoʻokomoʻia i nā mea i kūkuluʻia a pau i kāu PC. Akā i ka lua o ka hihia, hiki iāʻoe ke koho i nā mea e pono e hoʻokomoʻia. Paipai mākou e koho i kahi hoʻonohonoho wikiwiki i mea e pono ai nā mea a pau. A laila hiki iāʻoe ke koho i kahi kahi e hoʻouka ai i ka Catalyst, ai ka manawa i makaukau ai nā mea a pau, kaomi "'Aʻe".

  7. ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia kaʻaeʻana i kaʻaelikeʻana o ka mea hoʻohana hope loa ma ke kaomi waleʻana i ka pihi kūpono ma lalo o ka puka.

  8. I kēia manawa, e kali wale no ka hoʻoponopono hoʻonohonohoʻana. Ma ka puka makani i weheʻia, e hoʻomaopopoʻia e pili ana i ka holomua o ka hoʻomohalaʻana, a inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke nānā i ka hōʻike pūnaewele ma ke kaomiʻana i ke pihi. "E nānā i ka log". Kaomi "Hana" ae hoʻomaka hou i kāu kamepiula no ka hoʻololiʻana i nā loli.

Mai poina e kipa i ka pūnaewele AMD official mai kēlā manawa ai kēia manawa a nānā no nā hōloli.

Hanana 2: Hōʻoia manawa mai AMD

Eia kekahi, hoʻolako nā mea hoʻolaha kāleka wiki i nā mea hoʻohana i kahi pono pono kūikawā e hiki ai iāʻoe ke koho i ka mea hoʻoholo me ka hoʻoiliʻana i ka mea pono, hoʻoiho i kahi mea hoʻokele a hoʻokomo iā ia. Ma ke ala, me ka hoʻohanaʻana i kēia polokalamu, hiki iāʻoe ke nānā pū i nā hoʻoponopono pūnaewele no ka Radeon x1300 / x1550 Series.

  1. Hoʻomaka mākou me kēia: e kipa i ka pūnaewele o ka mea hana i ka wikiō video a ma luna o kaʻaoʻao e huli i ka pihi "Nā Pōʻali a me ke Kākoʻo". Kaomi ma luna.

  2. E hele i lalo i kaʻaoʻao ae nānā i kahiʻaoʻao. "ʻImi a me ka hoʻonohonohoʻana o nā hoʻokele", a mākou i haʻi ai ma keʻano mua, a kaomi "Download".

  3. E holo i ka pūnaewele i ka wā i hoʻoukaʻia ai. E wehe ka puka o ka hoʻonohonohoʻana, kahi e pono aiʻoe e hoʻomaopopo i ka wahi o nā pūnaewele papahana. Hiki iāʻoe ke waiho i ia ma kēlā, aiʻole e koho i kāu ala pono ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Huli". A laila kaomi "E hoʻokomo".

  4. I ka pauʻana o ka hōʻano pūnaewele, hoʻomakaʻia ka puka polokalamu nui a hoʻomaka ka'ōnaehana'ōnaehana. Pono kēia no ka hoʻoholoʻana i keʻano o kāu mea wikiō wikiō.

  5. I ka manawa e loaʻa ai nā pilo e pono ai,ʻoʻoe, e like me ka mea i hala mua, hiki iāʻoe ke koho i keʻano o ke kauʻana: Hōʻike Pūnaewele a "Hoʻonohonoho Kūnaewele". Ma hope paha, hiki iāʻoe ke koho e hoʻokomo i kahi o nā māhele i manaʻoʻia he pono, aʻo ka mea maʻamau eʻae i ka mea hoʻohana e koho i nā mea e pono e laweʻia. Makemakeʻia e koho i kahiʻano mua.

  6. ʻO ka hope, e kali wale a hoʻopauʻia ke kaʻina hana a hoʻomaka hou i kāu kamepiula no ka hoʻololiʻana i nā loli.

Māhele 3: Polokalamu kūikawā no ka huliʻana i nā mea hoʻokele

Eʻike pahaʻoe he nui nā papahana no ka hoʻonohonohoʻana i nā hoʻokele. He kūpono loa ia e hoʻohana ai, no ka mea, ke nānā pono nei lākou i ka pūnaewele a hoʻoholo i nā'ōnaehana i komo i loko. I ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu o kēiaʻano,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻouka wale, akā nānā no nā hōʻano hou pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hoʻouka i ka lako pono no ka Radeon x1300 / x1550 Series me kekahi o lākou. Ināʻaʻoleʻoe iʻike i kahi pūnaewele e hoʻohana ai, e heluhelu i kā mākouʻatikala me kahi koho o nā polokalamu maikaʻi loa no ka hanaʻana me nā hoʻokele.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO ka polokalamu i hoʻouka houʻia o kēiaʻanoʻo DriverPack Solution. Hiki iā ia ke komo i kahi kikowaena nui o nā mea hoʻokele, a me nā papahana'ē aʻe e pono ai, a ua lanakila kēia i kona kūlana ma keʻano he polokalamuʻoi loa. He pūnaewele offline paha DriverPack, e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i ka polokalamu o ka pilikia mua me kaʻole pūnaewele pūnaewele. Ma kāu pūnaewele e loaʻa iāʻoe kahi haʻawina maikaʻi ma ka hanaʻana me ka Solution DriverPack.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

Ka Papa Hana 4: E hoʻohana i kaʻike polokalamu

ʻO kekahi kumu kūpono no ka hoʻoukaʻana i ka lakohana pono e hoʻohana i kaʻike polokalamu. Hiki iāʻoe keʻike i kahiʻike hiʻona no ka Radeon x1300 / x1550 Series i loko o ka Pūnaewele Pūnaewele, akāʻoi aʻe ma ia hope aku. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā helu ma lalo nei:

PCI VEN_1002 & DEV_7142
PCI VEN_1002 & DEV_7143 & SUBSYS_30001787
PCI VEN_1002 & DEV_7143 & SUBSYS_300017AF
PCI VEN_1002 & DEV_7146
PCI VEN_1002 & DEV_7183
PCI VEN_1002 & DEV_7187

Pono e hoʻokomoʻia nā kumukūʻai i luna ma kahi pae kūikawā i hoʻolakoʻia i ka huliʻana i ka polokalamu no nā'ōnaehana'ē aʻe ma o kaʻike. ʻAʻole mākou e wehewehe i kahi e loaʻa ai i kēlā lawelawe, no ka mea, ua wehe mua kā mākou pūnaewele i nā kuhikuhiʻana ma kahi o nā māhele e pili ana i kēia kumuhana. E hahai wale i ka loulou ma lalo nei.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ka Papa Hana 5:ʻO keʻano mau o Windows

Aʻo ka hana hope loa, a mākou e noʻonoʻo ai, e hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i nā mea hoʻokele ma ka Radeon x1300 / x1550 Series me ka hoʻohanaʻole i kekahi pūnaeweleʻaoʻao. ʻAʻoleʻoe e loaʻa i kekahi mea a hele i nā pūnaewele. ʻOiaiʻaʻole maikaʻi kēiaʻano, i nā manawa he nui ia e ola ai. ʻAʻole mākou e wehewehe i kahi e hoʻomohala ai i nā ponohana no kēia mea pahola wikiō ma o ka Pūnaewele Taskino, no ka mea ma ko mākou pūnaewele e hiki ai iāʻoe keʻike i nā kuhikuhi ma kahi o nā papa kuhikuhi ma kēia kumuhana.

Kaʻohi: Ka hoʻokomoʻana i nā hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

E like me kāu eʻike ai, hoʻokomo i nā lepe ma kahi pahu pahu kiʻiʻo Radeon x1300 / x1550. Ponoʻoe e koho maʻamau i nā polokalamu kūpono a iʻole e hāʻawi iā ia i nā papahana kūikawā. Manaʻo mākouʻaʻoleʻoe i loaʻa kekahi pilikia i ka wā o ka hoʻonohoʻiaʻana o nā hoʻokele. ʻAʻohe - e kākau ma nā manaʻo pili i kāu pilikia a e ho'āʻo mākou e pane iāʻoe i ka hiki wawe.