Hoʻohui i ka mele i kahi hōʻike PowerPoint

Hoʻolaha ka hoʻolaha ma ko kākou kaiaulu i hoʻohuiʻia ma mua o ka iwakālua mau makahiki i hala. I kēia manawa aia ma kahi o nāʻaoʻao a pau ma ka Pūnaewele, aʻaʻole ia he mea kupanaha, no ka mea, eia kekahi o nā ala maikaʻi loa e loaʻa ai ke kālā. Eia naʻe, aia kahi mau polokalamu kele pūnaewele nui e kāpae i nā pāʻoihana, a he nui nā poʻe loea iʻike iā lākou. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i kahi kūlana pale eʻoi aku - AdBlock a iʻole AdBlock Plus.

Aʻo AdBlock a me kāna kaikaina AdBlock Plus (AdThwart mua) he hoʻokahi pahuhopu likeʻole - e hoʻopau i kāu mau hoʻolaha hoʻolaha mai ka Internet. Hana maikaʻi nā mākaʻiʻelua. Eʻae i ka AdBlock Plus a me ka AdBlock hou,ʻaʻole iʻoi aʻe kaʻoi aʻe, akā,ʻo kaʻike nuiʻana i waena o nā mea hoʻohana he haʻahaʻa no ka meaʻo AdBlock i loaʻaʻole he mau hoʻokūkū no ka wā lōʻihi. ʻO wai ka mea maikaʻi? He aha nā meaʻino a me nā pono i loaʻa iā lākou? A pehea lā e koho?

Hoʻololi i ka AdBlock Plus

Hoʻololi i ka AdBlock

ʻOi aku ka maikaʻi: AdBlock a iʻole AdBlock Plus

Ke kaomi hana

Hoʻokahi nō ia ma ka hana o ke kī, no ka poʻeʻikeʻole i nāʻano liʻiliʻi o nā hoʻonohonohoʻana aʻaʻole maopopo i keʻano a pehea e paʻi ai. Ke pāʻaniʻoe i ka pihi ma luna o ka panana papa,ʻikeʻia ka'ōkuhi pūnaewele, i kekahi mau kikowaena, a ma kēiaʻano, uaʻoi aku ka AdBlock maʻamau, no ka mea, he nui nā pihi kōkua i kōkua i ka mea novice.

AdBlock:

AdBlock Plus:

AdBlock 1: 0 AdBlock Plus

Hoʻopilikino

Ke hilinaʻi nei ia i nā mea e pili ana i kahi e hūnā ai i ka pāʻoihana. ʻO ia, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka polokalamu ma kahi maʻalahi iāʻoe. Hoʻokuʻi i kekahi'āpana kiko'ī a add-ins paha. Ma keʻano o ka hoʻonohonoho, loaʻa ka AdBlock maʻamau. Hoʻopili kēia kaomi iā ia iho i kaʻoluʻolu maikaʻi, e hiki ai i nā mea hoʻohana i ka hoʻolālāʻana i ka papahana no lākou iho.

AdBlock:

AdBlock Plus:

AdBlock 2: 0 AdBlock Plus

Nā hoʻopili

Hoʻopiliʻia ka hoʻohanaʻana i ka hōʻike o kahi hoʻolaha kūikawā. Eia kekahi laʻana, ināʻaʻoleʻike kahi plugin i kahi hoʻolahaʻana, a laila hiki iāʻoe ke hoʻohui iāʻoe iho me nā kānana pilikino. E like me kēia hōʻike i loaʻa iā AdBlock Plus. ʻO ka mea mua,ʻo ka hoʻonohonohoʻana i nā kānana pono'ī heʻoi aku ka maʻalahi i kēia, aʻo ka lua, hiki iāʻoe ke hoʻoponopono pololei i ka palapala kikokikona.

AdBlock:

AdBlock Plus:

AdBlock 2: 1 AdBlock Plus

Hoʻokomo i nā Kū'ē

ʻO ka haʻaleleʻana o nā inoa kikowaena mai ka polokalamu hoʻoiliʻana eʻaeʻia ka hoʻolaha pāʻoihana ma kahi māhele kūʻokoʻa. Eia kekahi laʻana,ʻaʻoleʻoe eʻaeʻia ma kahi kahua kūikawā me kahi pilikino hoʻolaha i hoʻohanaʻia a hoʻohana pinepineʻoe i kēia pūnaewele, hiki iāʻoe ke hōʻano hou i kahi kahua no ka hōʻole, no laila eʻae mai i ka pā e hōʻike ma kēia pūnaewele. Maʻaneʻi hoʻi, nā lanakila AdBlock Plus, no ka mea, ma ka AdBlock maʻamauʻaʻole i hāʻawiʻia iaʻano hana.

AdBlock 2: 2 AdBlock Plus

I ka hopena, ua hoʻololiʻia ka huki, akā, he mea maikaʻi kekahi o ka pale i kekahi, aʻo kekahi i kekahi. E hoʻoholoʻoe i kahi o nā kohoʻelua, no ka mea,ʻoi aku ka maikaʻi o kekahi mau hana i kekahi ma mua o kekahi. Ke laʻana, makemake nā kānakaʻoi aʻe ma mua o Adblock Plus ma muli o ka kānana a me nā hoʻokuʻuʻana, a kohoʻo Newbies iā Adblock no ka mea kumu waiwai nui. A ua hoʻokomo kekahi i ka manawa hoʻokahi e maopopo.