E komo i ka BIOS me kaʻole o kahi keyboard

ʻO ka mea hana hana Xiaomi, i lilo i kaulana a kaulana a kaulana i waena o nā pā o Android smartphones, hāʻawi i nā mea hoʻohana i kā lākou huahana me nā meaʻoi loa o ka mālamaʻana i nā polokalamu o nā polokalamu. ʻO ka'ōnaehana kaulanaʻo Xiaomi Redmi Note 4 he mea'ē aʻe ia ma kēiaʻano,ʻo nāʻano o ka paʻaʻana, e hoʻopihapiha ana a me ka hoʻoukaʻana i nā mea i kūkākūkāʻia ma nā mea i hāʻawiʻia ma lalo nei.

Ma muli o ke kūlana kiʻekiʻe o ka'ōnaehana a like me ka paukū Xiaomi Redmi Note 4 mau lako lako a me nā pono polokalamu, hiki i kēlā me kēia mea nāna e hoʻokuʻu i ka pūnaewele no ka hoʻokomo houʻana i nā pono o ka mea hoʻohana, Pono e hoʻihoʻi.

Nā hana a pau ma lalo nei e hanaʻia e ka mea hoʻohana ma kāu pilikia! ʻO ka kuleana no nā'ōpala i hōʻinoʻia e nā hana a ka mea hoʻohana, ka Administration of lumpics.ru a me ka mea kākau o kaʻatikalaʻaʻole e lawe!

Hoʻomākaukau

E hoʻohanaʻia nā mea hana e hoʻouka i ka polokalamu pūnaewele ma Xiaomi Redmi Note 4 (X), aʻo kekahi o lākou e koiʻole i kahi mea hoʻohana PC. Ma kēia hihia, ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka firmware, pono ia e hoʻokō i nā kaʻina hana hoʻomākaukau, e hiki ai ke hoʻokō me ka pilikiaʻole o ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻololiʻana i nā lakohana, a me ka hoʻihoʻiʻana i ka māhele polokalamu o ka pūnaewele inā pono.

Pūnaehana pūnaewele

Xiaomi Redmi Note 4 he hiʻohiʻona i hoʻokuʻuʻia ma nāʻano likeʻole e likeʻole i ka hoʻohālikelikeʻana o ka hihia, ka nui o ka hana a me ka hoʻomanaʻo lōʻihi, akā, aʻo ka mea nui loa,ʻo ka pūnaewele pūnaewele. No ka hoʻoholo wikiwiki i kahi o ka polokalamu i hoʻohanaʻia e ka mea hoʻohana, hiki ke hoʻohanaʻia ka pākaukau:

ʻO nā'ōnaehana hōʻano pūnaewele i heluʻia ma lalo nei e hoʻohana wale i nā mea hoʻohana Xiaomi Redmi Note 4 e pili ana i ka polokalamu MediaTek Helio X20 (MT6797). I ka papa, ua hoʻonāʻia kēia mau huahelu i ka'ōmaʻomaʻo!

ʻO ke ala maʻalahi e hoʻoholo ai i kaʻaoʻao o ke kelepona ma ka nānāʻana i ka pahu kiko.

aiʻole i kahi mea kau i ka hihia.

A hiki nō hoʻi iāʻoe ke hōʻoia i loko o nā lima o ke khākohu e pili ana i MediaTek, e nānā ana i ka hoʻonohonoho hoʻonohonoho MIUI. Kahi "No ke kelepona" Hōʻikeʻia, ma waena o nā mea'ē aʻe, ka helu o nā pūnaewele processor. ʻO ka waiwai o nā pono MTC e like me kēia: "Ten Core Max 2.11Ghz".

Ke koho a hoʻoukaʻana i kahi pōʻai me ka polokalamu

Malia paha, ma mua o ka hoʻomakaʻana e hoʻokau hou i ke OS ma Xiaomi Redmi Note 4 (X), ua weheʻia ka pahu hopena o ke kaʻina hana e ka mea hoʻohana. ʻO ia, kaʻano a me ka mana o ka polokalamu pono e pono ke hoʻonohoʻia ma muli o ka hopena.

E hōʻoia i ka koho pololei, a me ka huliʻana i nā loulou e kiʻi i nāʻano likeʻole o MIUI, hiki iāʻoe ke heluhelu i nā'ōlelo i loko o ka puke:

Kaʻohi: kohoʻana i ka firmware MIUI

E kuhikuhiʻia kahi loulou i kahi o nā maʻamau maʻamau no Xiaomi Redmi Note 4 i ka weheweheʻana o keʻano o ka hoʻonohonohoʻana o ka OS i hoʻololiʻia.

Ka hoʻonohonoho pūnaewele

No laila, uaʻikeʻia ka polokalamu lako pūnaewele a ua hoʻopihaʻia ka papahana polokalamu pono. Hiki iāʻoe ke hele e hoʻonoho i nā mea hoʻokele. Inā ma loko o ka hana pū me ka pūnaeweleʻaʻole ia i hoʻolālāʻia e hoʻohana i nā PC a me nā ponohana e pono ai e hoʻohui i ke kikowaena ma o USB, hoʻonohonoho ponoʻia nā pilo i loko o kahi kamepiula a iʻole ke pona'ōmua i mua i kēlā me kēia mea nona kēia mea. Ma hope, hiki i kēia ke hoʻoikaika i nā kaʻina hana e pili ana i ka hoʻouluʻana a i ka hoihoi houʻiaʻana o ia mea.

Nānā i nā mea hoʻokele no Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

Ho'ākākaʻia nā kikowaena no ka hoʻonohonohoʻana o nā kikowaena pūnaewele e pono ke koiʻia i loko o kēia puke:

Kaʻohi: Hoʻonohoʻana i nā mea hoʻokele no ka hoʻokūkū o Google

Nā kope kope o kaʻike

ʻOiaiʻo ka pūnaewele polokalamu o Xiaomi Redmi Note 4 he aneane hikiʻole ke hōʻinoʻinoʻia,ʻo ka lilo o nāʻike ma loko o ka'ōpili ma mua o ka hikiʻole o ke kaʻina hana no ka hoʻonohonoho houʻana i ka Android inā hiki ke hana i nā hana hoʻomanaʻo nui. No laila,ʻo ka hoʻokumuʻana i nā kope kope o nā mea a pau āu e pono ai ma mua o ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu pūnaewele, he'ōlelo manaʻo a he pono. Kūkāʻia nāʻano likeʻole no ke kākoʻoʻana i nāʻike mai nā'ōkuhi Android i loko o kēia puke:

Leʻaleʻa: Pehea e kākoʻo ai i kāu'ōnaehana Android ma mua o ka'ōʻana

ʻO ka hapanui o nā mea hoʻohana wale nō e hoʻohana i kaʻike Mi-Account i mea hana hoʻomalu. Mai hoʻopoina i nā hana i hoʻolakoʻia e ka lawelawe,ʻokoʻa ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana iā lākou.

E heluhelu hou: E kākau a hoʻopau i kaʻuʻIke

ʻO ka waihona i MiCloud, inā e hanaʻia i nā manawa a pau, hāʻawi i ka 100% manaʻoʻiʻo e hiki ai i nā mea hoʻohana a pau ma hope o ka firmware.

E holo i nāʻano likeʻole

ʻO nā hana e pili ana i ka hōʻano houʻana i nā māhele o ka hoʻomanaʻo o kekahi'ōnaehana Android ma nāʻano he nui e pono ai ka hoʻohanaʻana i nā modes startup modes o ka mea hoʻohana. No Redmi Music 4, eia nāʻano "Mea wikiwiki" a "Hoʻokuʻu". ʻO ka loaʻa o kaʻike o keʻano e hoʻololi ai i nāʻano kūpono e pono ai ke pili i nā hanana hoʻomākaukau. ʻO kaʻoiaʻiʻo, he mea maʻalahi ke hana.

  • E holo i ka'ōpili i "Mea hana wikiwiki" Ponoʻo ia ma ka mea i loko o ka moku'āina, e kau i lalo i nā kīpili pūnaewele "Volume" + "Meaʻai" ae hoʻopaʻa iā lākou a hiki i ka hōʻailona o ka lūpū e hana ai i ka manipuni me ke kāpili a me ke kākauʻana ma ka paku "PUKA".
  • E hoʻomaka i keʻano'ōnaehana "Hoʻokuʻu", e paʻa i nā pihi pūnaewele "Volume Up" a "Hoʻonā", ua hoʻohuli mua hoʻi i ka'ōnaehana. ʻO ka nānā i ke kauʻana i ka hōʻoiaʻana i ka hōʻaiaʻana, e nānā likeʻo Xiaomi i kēia:

    Ma keʻano o ka hana maʻamau, eʻikeʻia ka hōʻailona o ke kaiapuni, a lailaʻo nā mea koho menu.

Wehe i ka mea hoʻokele

Ma mua o nāʻano a pau o ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) firmware, koe naʻe ka loiloi maʻamau o ka manaʻoihana o MIUI i loko o ke kikowaena, e pono e wehe i ka bootloader bootloader.

Hiki ke wehe waleʻia ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) e pili ana i MediaTek ma keʻano hana! Hoʻoholoʻia nā kuʻina kūponoʻole i ka hoʻopukaʻana no ka hoʻohanaʻana i nāʻenehana me kahi'ōnaehana Qualcomm!

ʻO keʻano hana hana no ka hoʻokōʻana i ke kaʻina weheʻana e like me nā kuhikuhiʻana mai nā mea i loaʻa ma ka loulou:

Leʻaleʻa: Weheʻia ka pululaki meahana Xiaomi

Ponoʻoe e hoʻomaopopo,ʻoiaiʻo ka papa hana wehe o ka pululaka he mea kūpono no nā mea a pau o Xiaomi Android mau polokalamu,ʻo ka'ōnaehana wikiwiki i hoʻohanaʻia e nānā i kahi kūlana o ke kūlana. No kaʻike inā ua kāohiʻia ka mea loea mai ke kiʻikuhi i nīnauʻia, e hoʻokomo i kēia kauoha ma Fastboot:

wikiwiki wikiwiki

Kāomi "E komo" a laila e huli i ka laina o ka pane hauʻoli "wehe 'ia". Ka inoa "ʻaʻole" hōʻike ke koho i ka loka o ka mea kāmeka, "ʻae" - weheʻia.

Pakuhi

Hiki ke hoʻokōʻia i MIUI a me ka OS maʻamau i kēia kehālike me ka hoʻohana nuiʻana i nā mea pono. Ma muli o ka moku'āina o ka pūnaewele polokalamu o Xiaomi Redmi Note 4, a me nā pahuhopu, ua kohoʻia kekahi koho. Ma lalo iho, ma ka weheweheʻana o nāʻano hoʻonohonoho hoʻonohonoho, ua hōʻikeʻia no kahi o nā hana eʻoi aku ka pono o ka hoʻohanaʻana i kekahi mea hoʻohana.

Hanana 1: Hōʻoia Hana Hou Pūnaewele

ʻO keʻano maʻalahi o ka hoʻoukaʻana, me ka hōʻano hou a me ka hoʻouka houʻana i nā pūnaewele pūnaewele i loko o ka pūnaewele e nīnauʻia ana, e hoʻohana i nā mana o ka hoʻohana. "Hōʻuluʻulu Pūnaewele"Hoʻopiliʻia i nāʻano a me nāʻano o ka MIUI mana no Xiaomi Redmi Note 4 (X).

ʻOiai,ʻo ka mea hana e hoʻololi i ka mana o MIUI "ma luna o ka lewa",ʻo ia ka mea i hanaʻia ma kahi o ka manawa

akāʻo kāna hoʻohanaʻana ma waho o kēia ka mea e hoʻomoho houʻia ke kikowaena me ka PCʻole, a he mea maʻalahi kēia. ʻO kahi wale nō eʻaeʻole e hoʻokō i keʻano,ʻo ia ke hoʻohuli i ka mana o MIUI i kahi mua ma mua o ka mea i hoʻonohoʻia i ka manawa o ke kaʻina hana.

  1. E kiʻi i ka hōʻailonaʻo MIUI i koiʻia mai ka pūnaewele Xiaomi official i ka waihona "Dowloaded_rom"i hanaʻia i ka hoʻomanaʻo o ka mea.
  2. ʻO ka koho. Inā pono ka hoʻololiʻana i ka mea nāna e hoʻokumu i ka mea hoʻokūkū i ka polokalamu hou loa,ʻaʻole hiki iāʻoe ke kiʻi i ka paʻi mai kahi papa hana o Xiaomi, akā e hoʻohana i kēia mea "Download i ke kūʻokoʻa piha" menu ma ka papa "Hōʻuluʻulu Pūnaewele". Kapaʻia ka papawaena ma ke kaomiʻana i kahi me ka kiʻi oʻekolu mau helu, aia ma kaʻaoʻao ma luna o ka'āpana noi ma ka'ākau. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka hōkeo a me ka weheʻoleʻana, e hāʻawi houʻia ka pūnaewele no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka pūnaewele pūnaewele. Mālama kēia i ka hoʻomanaʻo.
  3. Kaomi ma ka kiʻi oʻekolu mau koho a koho i kahi hana mai ka papa koho iho. "Koho i kahi faila pūnaewele". A laila mākou e hoʻoholo i ke ala e hiki ai i kahi hōʻailona makemake mākou e hoʻokomo i ka luna o ka faile, e koho i kahi koho i kohoʻia a laila e kaomi "OK".
  4. Hanaʻia nā papahana i luna nei e hoʻomaka ai i nā kaʻina hana no ka nānāʻana i ka hōʻano pūnaewele a me ka pololei o ka paena i hoʻounaʻia, a laila ka weheʻana i ka faila me ka pūnaewele hana MIUI.
  5. I keʻano o ka hoʻololiʻana i keʻano o MIUI (mai keʻano o ka mea hoʻoponopono i ka mana paʻa, e like me ka hōʻike i hōʻikeʻia i lalo nei, aiʻole ma kahi'ākau), e hoʻopauʻia nāʻikepili mai ka hoʻomanaʻoʻana o ka pūnaewele. Pana "E hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe"a laila ua hoʻopaʻa mākou i ka mākaukau no ka lilo o kaʻike ma ke kāomiʻana i ke piʻa like.
  6. ʻO kēia mau hana e alakaʻi i ke ala hou o ka'ōnaehana a me ka hoʻomakaʻana o ke kākau pūnaewele pūnaewele i ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaehana.
  7. Ma ka pauʻana o nā kaʻina hana a pau, loaʻa iā mākou he MIUI kūlana "hoʻomaʻemaʻe" hou a i hoʻonohonohoʻia paha o keʻano i kohoʻia i ka wā e hoʻouka ai i ka pōʻai no ka hoʻokomoʻana.
  8. Inā hoʻomaʻemaʻeʻia kaʻike ma mua o ke kauʻana i ka polokalamu, ponoʻoe e hoʻonohonoho i nā hana a pau o ka'ōnaehana, a me ka hoʻihoʻiʻana i kaʻike mai ka waihona.

Hanana 2: Hua'ōlelo Flash Flash

Ma muli o ke kūkulu 'ia o ka manaʻo ma luna o ka pūnaewele pūnaewele MediaTek, hiki ke hoʻonui i ka hoʻohanaʻana i kaʻenehana SP Flash e pili ana i ka honua āpau i kahi o nā ala maikaʻi loa o ka hoʻouka houʻana, e hoʻopihapiha a hoʻomaikaʻi hou i ka mea i nīnauʻia.

Ma o nā huahana SP Flash, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i kekahiʻano MIUI (China / Global) a me keʻano (Stable / Developer) i hoʻounaʻia mai ka pūnaewele Xiaomi ma Xiaomi Redmi Note 4 (X) (ponoʻoe i kahi waihona me nā kikowaena no Fastboot firmware).

ʻO ka waihona waihona me ka firmware i hoʻohanaʻia i ka hiʻohiʻona i lalo nei no ke kiʻiʻana ma ka loulou:

Loe i ke kelepona hou 7.5.25 Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK no ka hoʻokomoʻana ma o ka polokalamu Flash SP

Pono pono ka'ōnaehana Flash Flash e kiʻi i ka loulou:

E kiʻi i ka polokalamu Flash SP no Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK firmware

  1. Eia kekahi laʻana, e hoʻouka i ka mea hoʻolālā MIUI 8 ma Flashtool. Hoʻiʻi a wehe i kahi pūnaewele me nā pūnaewele OS, a me ka waihona pūnaewele me ka SP Flash Tool.
  2. No ke kaʻina hana māmā aʻaʻohe hewa, ponoʻoe e pani i ke kiʻi kiʻi. mālama i loko o ka papa kuhikuhi me ka firmware ma ka like, akā i ka hoʻoponopono i hoʻololiʻia. ʻAe wale nō nā mīkini o ka Honua o MIUI!

  3. Hoʻouka i ka kiʻi "cust" no ke kikowaena MTKʻo Xiaomi Redmi Note 4 (X) ma o ka polokalamu SP Flash

  4. E kope i ka faile mālama, i loaʻa mai ma muli o ka weheʻana i ka waihona, laweʻia mai ka loulou i hāʻawiʻia ma luna nei, a kopeʻia me ka paniʻana i ka waihona "kiʻi".
  5. E holo i ka polokalamu Flash SP a hoʻomaka koke i ka mahele o ka papahana ma kaʻaoʻao: menu "Kō koho" - mea "Koho ...".
  6. I ka puka koho, e hele i kaʻaoʻao "Download" a hoʻonoho i nā pahu helu ma nā pahu-helu "Kelepona Kalikimaka" a "Kelekana Kūʻai".
  7. ʻO kaʻaoʻao'ē aʻe o nā palena kahi e pono aiʻoe e hoʻololi i "Hoʻohui". E hele i ka pākuhi a hoʻonoho i ke kī "Kelepona Kelepona" i kahi hoʻonohonoho "Full Speed"a laila e pani i ka puka makani.
  8. E hoʻohui i ka pūnaewele kūpono i ka pūnaewele hoʻolaha i ka waihona me ka firmware ma ke kaomiʻana "Hoʻopili kala"a laila e kuhikuhi ana i ke alahele kōnae MT6797_Android_scatter.txt i Explorer.
  9. E hoʻohui i ka faile i loko o ka papahana MTK_AllInOne_DA.bini loko o ka waihona Flashtool. E kuhikuhi i ke ala e hele ai i kahi o ka pūnaewele ma Explorer,ʻo ka puka o ka puka e wehe ai ma muli o ke kaomiʻana i ke pihi "Download Agent". A laila kaomi "Wehe".
  10. Wehe mākou i kahi pahu pahu kokoke i ka helu. "preloader" ma ke kahua e hōʻike ana i nā inoa o nā kiʻi no ka firmware a me nā ala o ko lākou wahi, a laila hoʻomaka i ke kākauʻana ma ke kaomiʻana i ke pihi "Download".
  11. Hoʻokuʻu mākou i ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) me ke kelepona USB i kahi PC a hoʻomaka e nānā i ka hopena o ka hoʻoiliʻana i nā kōnae. Hōʻikeʻia ka holomua e like me ka hōʻailona'ōmaʻomaʻu piha ma kaʻaoʻao o ka puka.
  12. Pono e kali no kahi 10 mau minuke. Ma hope o ka pukaʻana o ka puka hakahakaʻike "Download Ok".

    Hiki iāʻoe ke hōʻolo i ka'ōnaehana mai ke kelepona a hoʻololi iā ia ma ke kaomiʻana i ke pihi "Meaʻai" iloko o 5-10 maukona.

ʻO ka koho. Hoʻoponopono

ʻO nā kuhikuhi no ka hanaʻana me Redmi Note 4 (X) MTK ma o ke kukuiʻana, i ho'ākākaʻia ma luna nei, e pili i ka mea i loko o kekahi moku'āina, e like me ka "kekee" hoʻokahi, a me ka mea me kahi kāpili pa'ū.

Ināʻaʻole i hoʻomaka ka'ōpili, e kau ana ma luna o ka maka'ōkuhi, a pēlā aku. a pono e laweʻia mai kēia moku'āina, hana mākou i nā mea a pau i luna, akā, e ponoʻoe e pani hou i loko o ka waihona me ke kikooho me ka waihona pūnaewele. mālama i preloader.bin ma ka inoa Kina o MIUI.

E kiʻi i ka faila i makemakeʻia e ka loulou:

Hoʻoili i kā China-preloader e hoʻihoʻi i ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK ma o ka polokalamu Flash Flash

I ka hoʻokōʻana i ke kaʻina hana hoʻoponopono, ua kākauʻiaʻo Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK ma o ka pūnaewele SP Flash i loko o ka pahu pahu "preloader" mai wehe, a kākau i nā paukū me kaʻole o ka hana "Download Kawai".

Ke Kumu 3: Mi Flash

Ke hoʻouka houʻana i nā polokalamu ma nā pūnaewele Xiaomi me ka hoʻohanaʻana i ka mea hana waiwai a nā mea hanahana -ʻo MiFlash pūnaewele kekahi o nā mea i maʻalahi loa no ka hōʻano houʻana a me ka hoʻouka houʻana i nā pono o nā mea hana. Ma keʻano laulā, e hoʻokō i ke kaʻina hana polokalamu ma Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK ma o Mlesh, ponoʻoe e hahai i ke ala o ke aʻoʻana mai ka haʻawina ma ka loulou:

Heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i ka Xiaomi ma MiFlash

ʻO ke ala e hiki ai i ka hoʻokomoʻana i nāʻano, nāʻano a me nāʻano o nā MIUI mana kūikawā a me, me ka mea lawelawe SP Flash, kahi ala kūpono no ka ho'ōlaʻana i ka'ōnaehana polokalamu polokalamu.

Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka hoʻoponoponoʻana, pono pono e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona o Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK i ka wā e hoʻokomo ai i nā polokalamu ma MiFlash.

Hiki ke kūpono nā mea hoʻohana wale nō no nā polokalamu me ka bootloader unlock.

  1. Ke hoʻoukaʻana i nā polokalamu lako pūnaewele ma o MiFlash i loko o ka hihia o Redmi Note 4 (X) MTK e pono e hoʻohui i ke kelepona a me ka hoʻohanaʻana i keʻano "Mea wikiwiki"akāʻaʻole "EDL", e like me keʻano me nā mea likeʻole o nā mea hana Xiaomi.
  2. ʻO ka pūnaewele i hoʻounaʻia me nā pūnaewele no ka hoʻokomoʻiaʻana o MIUI, ponoʻole e hoʻokomoʻia i ke kumu o ka drive C: Eia kekahi, ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka manipili, ponoʻoe e hōʻoiaʻaʻole i loko o ka papa helu hoʻopuka nā waihona waihona, koe wale no "kiʻi". ʻO ia, penei:
  3. Ināʻole, e hoʻopaʻa i nā kiʻi i ka hoʻomanaʻoʻana o ka mea pono, ponoʻoe e hahai i nā kuhikuhi mai ka mea i loaʻa ma ka loulou i luna nei. Ma hope o ka hoʻokuʻuʻana i MiFlash, hoʻohui mākou i ka pūnaewele, i hoʻololi muaʻia i ka mode Fastboot, e hoʻoholo i ke ala i ka papa kuhikuhi me ka pūnaewele, koho i ka mode firmware a kaomi "Flash".
  4. Ke kali nei mākou i ka pauʻana o ke kaʻina hana (ka memo "ka holomua" i ke kahua "hopena" nā MiFlash). E hoʻomaka hou ka polokalamu kelepona.
  5. Hoʻomoe ia no ka kaliʻana i ka hoʻokomoʻiaʻana o nā wae i hoʻonohoʻia a me ka hoʻoihoʻana o ka version i kohoʻia i MIUI.

Ka Papa Hana 4: Hoʻoponopono

Hiki paha i ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu Windows i ho'ākākaʻia ma nā ala ma luna nei, hikiʻole ke kumu no nā kumu likeʻole. A laila, e hoʻouka i ka polokalamu ma ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka Fastboot mea hoʻokomo. ʻO ka hana i ho'ākākaʻia ma lalo nei eʻae iāʻoe e hoʻokomo i kekahi palapala mana o MIUI, he meaʻole ia i nā kumuhana PC a me nāʻano Windows / bitness, no laila hiki ke hāʻawiʻia i nā mea makemake loa i nā mea nona nā mea.

E nānā pū hoʻi: Pehea e pākuʻi i kahi kelepona aiʻole ka papa ma o Fastboot

  1. No ka hoʻoukaʻana i nā waihona kiʻi kiʻi i ka hoʻomanaʻo Redmi Note 4 (X) ma o Fastboot, ponoʻoe i ka paʻi me ka polokalamu pono'ī, a me ka firmware fastboot i hoʻoukaʻia mai ka punaewele punaewele Xiaomi.
  2. Hoʻopili mākou i kahi pōʻai me nā pūnaewele polokalamu. I ka hopena hopena, e wehe i nā faila mai ka waihona pūnaewele me nā polokalamu Fastboot.
  3. Ke hoʻoili nei mākou i ka Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK i keʻano "Mea wikiwiki" ae hoʻohui ia me kahi kaula i ka PC.
  4. E holo i ka laina kauoha. ʻO kahi o nā mea maʻalahi loa,ʻo ia ke kāomi i kahi huiʻana ma ka papa keyboard. "Lanakila" + "R", i ka puka hamama i komo "cmd" ae kaomi "E komo" aiʻole "OK".
  5. Ma ka papainoa i loaʻa i ka wā e hoʻopihaʻoleʻia nā pahuhopu, aiaʻekolu mau hōʻailona, ​​kahi e pono ai e hoʻomaka i ke kākauʻana i kaʻike i ka hoʻomanaʻo o ke kelepona.
  6. ʻO ka kohoʻana o kahi faila kūikawā e pili ana i nā hana, a ma muli o ka hoʻohanaʻana i kahi hōʻokoʻaʻana, e hoʻokōʻia kēia mau mea:
    • flash_all.bat - e pau nā māhele o ka hoʻomanaʻo o ka mea (ma ka nui o nā kumu, ka hopena i'ōleloʻia);
    • flash_all_lock.bat - me ka hoʻohui hou i nā māhele a pau, e paniʻia ka kāpili;
    • flash_all_except_data_storage.bat - ke hoʻololiʻia nāʻike i nā paukū, koe wale nō "Userdata" a "Pūnaewele Pūnaewele"ʻo ia hoʻi, e mālamaʻia nāʻikepili hoʻohana.
  7. E kau i ka palapala i kohoʻia i loko o ka puka laina kauoha me kaʻiole.
  8. Ma hope o ka hoʻohuiʻiaʻana o kahi alana a me ka inoa hōkeo i ka puka makani,

    pākuʻi "E komo"E hoʻomaka ka hana o ka hoʻololiʻana i nā kiʻi i ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaehana.

  9. Ma hope o ka hoʻopaʻaʻana i nāʻikepili i loko o ka hoʻomanaʻo o Xiaomi Redmi Note 4 (X), ke kākauʻana "ua pau" ",

    A e hoʻokomo houʻia ke kikowaena ma MIUI.

Ke Kumu 5: Hoʻomalaha Kūʻai

No ka hoʻokomoʻana i nā mana'ī o ka mūkia MIUI, a me nā hoʻololi i hoʻololiʻia i ka Xiaomi Redmi Note 4 (X), e pono ana iāʻoe kahi hōʻano hou o TeamWin Hoʻololi (TWRP).

Ke kiʻi kiʻi kiʻi a me ka hoʻonohonoho TWRP

ʻO ke kiʻi o TWRP-hoʻihoʻi, i manaʻoʻia no ka hoʻokomoʻana i ke hiʻohiʻona akamai iʻikeʻia, hiki ke hoʻoukaʻia ma ka loulou:

Hoʻoiʻiʻia ka'Ōlelo Hoʻohālike TeamWin (TWRP) a me SuperSU Pākuʻi no Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

Ma waho aʻe o ke kiʻi o ka'ōlohelohe LIKE LIKE LIKE, ka loulou ma luna o nā hoʻoukaʻana i ka pā SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zipMa ka hoʻohanaʻana i kahi, hiki iāʻoe ke hoʻokau iā SuperSU. No ka paleʻana i nā pilikia, ma mua o ke kākauʻana i ke kiʻi o ka hoʻoponopono hou, hoʻololi i kēia mōkika i ka hoʻomanaʻo o ka mea (pono e hoʻokomoʻia ma hope).

  1. Оснастить девайс TWRP можно несколькими способами, но простейшим является прошивка img-файла с TWRP через Fastboot. Для проведения процедуры нужно выполнить инструкцию по переносу образов в разделы памяти из материала:
  2. Урок: Как прошить телефон или планшет через Fastboot

    1. После установки TWRP запускаем аппарат в режим рекавери

      и действуем следующим образом.

    2. Pana "Koho Language" и выбираем русский язык интерфейса.
    3. Сдвигаем вправо переключатель "Hāʻawi i nā Hoʻololi".
    4. E hoʻouka i ka pakuhi i hāpai muaʻia SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip

      Pono kēia mea,ʻo ka hōʻoleʻole e alakaʻi i ka mea hikiʻole i ka'ōpili ke hoʻoili i loko o ke kikowaena!

    Ke hoʻokomo nei i MIUI i hoʻopaʻaʻia

    Ma hope o kaʻikeʻiaʻana o kahi hanana ho'ōla TWRP i loko o ka'ōnaehana, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i kahi moʻomeheu o MIUI i hoʻokaʻinaʻia mai kekahi hui ulu e like meʻoe.

    Ua ho'ākākaʻia nāʻike o nā kohoʻana o nā hanana i loko o nā mea ma ka loulou ma lalo nei, ma kahi hoʻokahi e hiki ai iāʻoe keʻike i nā loulou e kiʻi i nā paʻi:

    Kaʻohi: kohoʻana i ka firmware MIUI

    Ma keʻano o Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK, ponoʻoe e nānā pono i ka ho'ākāka o ke kelepona i ka huliʻana i ka pūnaewele kūpono ma nā pae o nā hui koho! Pono e komo i loko o ka inoa ka pūnaewele i hoʻounaʻia nikel - inoa inoa o ka'ōnaehana i nīnauʻia!

    Eia kekahi laʻana, e hoʻokomo mākou i ka MIUI OS mai ka hui MIUI Russia - kekahi o nā hāʻina me nā pono kī-kumu a me ka hiki ke loaʻa i nā loli ma o OTA.

  3. Hoʻopaʻa mākou i ka pakuhi pūnaewele i hoʻonohonohoʻia no ka hoʻokomoʻana i loko o ka hoʻomanaʻo o ka pūnaewele.
  4. E hele i ka hoʻoponopono hou a hoʻopauʻia (holoiʻana) i nā māhele "'Ikepili", "Kaomi", "Dalvik" (koe wale no ka waihona o loko).
  5. E heluhelu hou: Pehea e'ōkuhi ai i kahi'ōnaehana Android ma o TWRP

  6. E hoʻouka i ke kuhū paʻa ma kahi kikowaena "Hoʻonohonoho" i TWRP.
  7. Ma hope o ka hoʻi houʻana i ka OS, loaʻa mākou i kahi hoʻololi i hoʻololiʻia me nāʻano pono no nā mea nona nā mea e noho ana ma ka'āina Pākīpika.

Ke hoʻokūkū nei i nā loiloiʻoihana

Pono e hoʻomaopopoʻia no Xiaomi Redmi Note 4 (X)ʻaʻole i nui nā firmware launaʻole, a ua aneane pau lākou i ka halihali i ka'ōnaehana i nīnauʻia nāʻano AOSP - kokoke i ka "mama" Android. Ma waena o nā mea'ē aʻe, ke kohoʻana i kahi maʻamau, pono e hoʻomaopopoʻia he nui nā haʻina i kēia lā e hoʻopihaʻia me nā hemahema koʻikoʻi ma keʻano o ka hiki ole ke kōpili o kekahi mau kikowaena pūnaewele.

E like me ka mea i manaʻoʻia no nā'ōmaʻomaʻa 4 memoʻole X AOSPʻO X, ma keʻano he hoʻokahi o nā hanana paʻapaʻa a me ka hapaʻole. Hiki iāʻoe ke kiʻi iā ia me ka hoʻohanaʻana i ka loulou ma lalo nei a iʻole ma ka hui kūlana Xiaomi official.

Download i ke kuhi manaʻo maʻamau, Gapps, SuperSU no Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

Ma waho aʻe o ka faile pūnaewele me ka maʻamau,ʻo ka loulou i luna aʻe nei nā kiʻi i hiki ke kiʻi ʻO Gapps a ʻO SuperSU.

  1. Hoʻouka mākou i nā waihona pūnaeweleʻekolu a kau iā lākou i loko o ka hoʻomanaʻo o ke kikowaena.
  2. Hele mākou i loko o TWRP-recovery a loaʻa i nā "wicha" o nā māhele a pau, koe naʻe "Pūnaewele Pūnaewele" a "Micro SDCard".
  3. E hoʻouka i keʻano hōʻailona AOSP, Gapps a me SuperSU.

    E heluhelu hou: Pehea e'ōkuhi ai i kahi'ōnaehana Android ma o TWRP

  4. E kali a hiki i ka hoʻopauʻiaʻana o ka hoʻomohalaʻana a e hou hou i kahi pūnaewele i hoʻopihapiha ponoʻia,

    Heʻokoʻa loa nā MIUI ma nā polokalamu Xiaomi.

No laila, aia heʻelima mau ala e kau ai i ka pūnaewele hana ma Xiaomi Redmi Note 4 (X), ma muli o ka pākuhi MTK. Ma muli o ka hopena i makemakeʻia a me kaʻike pilikino, hiki iāʻoe ke koho i kekahi ala. ʻO ka mea nui,ʻo ka hoʻokō ponoʻana i kēlā me kēia hana me ka nānā pono, ma hope o nā kuhikuhi no ka firmware.