Pehea e loaʻa ai iā Windows 10 no ka free in 2018

ʻO ka hoʻolōlā kūʻokoʻa i Windows 10, e like me kā Microsoft i hōʻikeʻia, i hoʻopauʻia i ka lā Iulai 29, 2016, a me keʻano hoʻouhala no nā poʻe kino kīnā i ka hopena o 2017. ʻO kēia keʻano inā loaʻa iāʻoe ka Windows 7 aiʻole 8.1 i hoʻonohonohoʻia i kāu kamepiula aʻaʻoleʻoe i hōʻoia i ka lā i hoʻopaʻaʻia, a ua hoʻoholoʻoe e hōʻole i ka hoʻomaikaʻiʻana i ka Windows 10, a laila e ponoʻoe e kūʻai i OS hou i ka wā e hiki mai ana inā makemakeʻoe e hoʻokomo iā ia ma kāu kamepiula. (e pili ana i ka palapala laikini,ʻoiaʻiʻo). Eia naʻe, aia kekahi ala e pili ana i kēia palena i 2018.

Ma kekahiʻaoʻao,ʻo ka hoʻoholoʻanaʻaʻole e loaʻa ka hōʻoia, akā, no ka mea e hoʻomauʻia i ka'ōnaehana'ōnaehana o kēia pūnaewele, hiki ke hoʻonui ponoʻia a pono. Ma kekahiʻaoʻao, hiki iāʻoe ke noʻonoʻoi kahi e hiki ai iāʻoe ke mihi no ka hōʻike houʻana no ka uku. Eia kekahi hiʻohiʻona o kēiaʻano: he computer maikaʻi kāu a ke pāʻani neiʻoe i ka pāʻani, akā e noho ma Windows 7, a i hoʻokahi makahiki ma hope aku eʻikeʻoe ua hoʻokumuʻia nā'ōkuhi hou i DirectX 12 i ka Windows 10,ʻaʻole i kākoʻoʻia i 7-ko.

Hoʻoponopono hou iā Windows 10 i 2018

Ua paniʻia e ka Microsoft ma ka hopena o ka 2017 a no ka pauʻole o ka hana i ho'ākākaʻia ma lalo nei i nā kuhikuhi no ka poʻe pilikia kīnā. Eia naʻe,ʻo nā koho hoʻonanei kūʻokoʻa i Windows 10, ināʻaʻoleʻoe i hoʻouka houʻia, e noho mau.

ʻElua ala e hoʻokomo ai i ka Windows 10 i laikiniʻia e like me 2018

  1. E hoʻohana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe (mai ke kālepa USB a disk paha (e nānā i ka hoʻoukaʻana i ka Windows 10 mai kahi pūnaewele flash USB)) ke kī o ke kānāwai (me OEM) mai Windows 7, 8 aiʻole 8.1 - e hoʻokomoʻia ka pūnaewele a hoʻopauʻiaʻo ia ma hope o ka pilinaʻana i ka Pūnaewele. No kaʻikeʻana i ke kī o OEM i paʻiʻia ma UEFI ma ka polokalamu kamepiula i hoʻoukaʻia me 8, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka polokalamu ShowKeyPlus (ʻo ka kī 7 e hōʻikeʻia ana ma ke kaha kiʻi i ka pona a iʻole ka computer) ua kūpono nāʻano no ka OS mua).
  2. Inā ua hoʻoponopono muaʻoe i ka Windows 10 ma ka lolouila a iʻole ka pona holomua, a laila holoiʻia a hoʻonohonohoʻia i ka polokalamu ma mua o OS, a laila hāʻawiʻia kāu lako kamepiula i ka palapala laikini digiri Windows 10 a i kēlā me kēia manawa hiki iāʻoe ke hoʻouka hou: e kaomi wale nō i "ʻAʻole aʻu kelepona huahana ", koho i kaʻenehana OS likeʻole (home, professional) i loaʻa iāʻoe ma ka hoʻouluʻana, e hoʻokomo i ka OS a, a ma hope o ka hoʻohuiʻana i ka Pūnaewele, e hoʻoikaika a hoʻohanaʻia. Eʻike i ka hoʻoukaʻana i ka Windows 10.

I ka hihia nui, hikiʻole iāʻoe ke hoʻolālā i ka'ōnaehana - hiki ke aneane holo pono (koe naʻe kekahi mau palena) aiʻole, e like paha, e hoʻohana i kahi hōʻike hoʻokolohua o Windows 10 Corporate no 90 mau lā.

Hoʻoponopono hou i Windows 10 no nā mea hoʻohana kīnā

Hōʻike 2018: ʻAʻole kēia hana e hana. Ma ka pauʻana o ka papahana polokalamu kumuhana nui, uaʻikeʻia kahiʻaoʻao hou ma kahi pūnaewele o Microsoft - hōʻikeʻia e hiki ke hoʻololi mauʻia nā mea hoʻohana i nā hiʻona kūikawā no ka meaʻole. I ka manawa like,ʻaʻole i hoʻokōʻia kekahi pale kūʻokoʻa,ʻo ka mea wale nō ma ke kaomiʻana i ke pihi "Update Now", ke hōʻoia neiʻoeʻoʻoe ka mea hoʻohana e pono ai nā hiʻohiʻona kūikawā o ka pūnaewele (ma ke ala,ʻo ka papa keyboardʻo On-Screen kekahi meaʻano kūikawā a hiki i nā mea he nui). Ma ka manawa like, e like me ka hōʻikeʻana, e hiki ke hoʻopau hou i ka manawa pauʻole.

Ma hope o ke kaomiʻana i ke pihi, ua hoʻokumuʻia ka pūnaehana i hoʻomakaʻia e hoʻomaka i ka loli (makemakeʻia ua hoʻolakoʻia e ka computer i kahi o nā pūnaewele mua i hoʻonohoʻia). I kēiaʻano, heʻano maʻamau ka hale hoʻolālā, kūpono nā lima kūikawā e ka mea hoʻohana inā pono. Kahi e hōʻike ai i ka palapala hoʻoponopono palapala: //microsoft.com/ru-ru/accessibility/windows10upgrade (ʻAʻole maopopo i ka lōʻihi o ka hanaʻana o kēia hoʻololi.

Nāʻike hou:Inā loaʻa iāʻoe kahi Windows 10 hou i mua o Iulai 29, akā holoiʻia kēia OS, a laila hiki iāʻoe ke hana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o Windows 10 ma ka kọmputa hoʻokahi, a ināʻoe e noi i ke kī i ka manawa e hoʻouka ai, e kaomi "ʻAʻole aʻu kī" - hoʻohanaʻia ka polokalamu ʻO ka pūnaewele pūnaewele.

ʻO keʻano i ho'ākākaʻia ma lalo nei ua hoʻopauʻole ia a ua pili wale nō ia a hiki i ka hopena o ka papahana hoʻopuka.

Ke hoʻonohonoho houʻiaʻana o Windows 10 ma hope o ka hōʻoiaʻana o ka Update Update

I ka hoʻomakaʻana,ʻike wauʻaʻole hiki iaʻu ke hōʻoiaʻiʻo i ka hana o kēiaʻano, no ka mea, ma kēia manawa i kēia manawaʻaʻole hiki ke hōʻoia i kēia. Eia naʻe, aia nā kumu a pau e manaʻo ai he kanaka hanaʻo ia, akā ināʻaʻoleʻoe i heluhelu i kēiaʻatikala, i ka lā 29 o Iulai, 2016ʻaʻole i hiki.

ʻO ke kumu o kēiaʻano hana:

  1. Ke hoʻomaikaʻi nei mākou i ka Windows 10, ke kali nei mākou no ka hoʻoukaʻana.
  2. Ke hoʻi nei mākou i ka pūnaewele mua, eʻike pehea pehea e loaʻa ai i ka Windows 8 a iʻole 7 ma hope o ka hoʻonuiʻana i Windows 10. Ke'ōlelo aku nei hoʻi au e heluhelu i ka hopena o ke aʻo i kēia manawa me kaʻike hou aku i kēiaʻike.

Ke hana nei ia i ka manawa like: me kaʻimi kūʻokoʻa, hoʻonāʻia ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hana i kēia manawa (pono kamepiula), i kākauʻia ma mua i ka'atihana Activating Windows 10.

Ma hope o ka "pilina", hiki iāʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i ka Windows 10 mai kahi kāpili kukui (aiʻoleʻole) ma ka papahana likeʻole a pona paha, me ka hoʻokomoʻoleʻana i ka kī (click "ʻAʻole aʻu i ke kī" i ka mea hoʻokomo), a laila,ʻo ka hoʻohui aunoaʻana i ka pūnaewele.

I ka manawa hoʻokahi,ʻaʻoheʻike e paʻa ana ka paʻa i hoʻopaʻaʻia i ka manawa. Mai kahi a me ka manaʻo e hoʻokumuʻoe i ka hoʻololi "Update" - "Rollback", a laila, inā pono, hiki iāʻoe ke hōʻoia i ka Windows 10 ma ka puka hoʻopukaʻia (Home, Professional) ma ka papahana likeʻole i kēlā me kēia manawa,ʻoiai ma hope o ka pauʻana o ka hōʻike kūʻokoʻa .

ʻO ka manaolana, ua akāka keʻano o ka hana a, no ka mea paha no kekahi poʻe heluhelu, e pono ka hana. Ināʻole hiki iaʻu ke'ōlelo aku iā ia i nā mea hoʻohana i ka mea e hiki ai iā lākou ke hoʻokau hou i ka OS me ka lima (ʻaʻole e hana mau i ka'ōwili, e like me ka mea e manaʻoʻia ana) hāʻawi i nā pilikia nui.

Nāʻike'ē aʻe

Ma muli o ka hoʻohuliʻana mai Windows 10 i nā OS i hala mua,ʻaʻole i hana maikaʻi nā mea hana i loko o ka'ōnaehana,ʻo ka kohoʻoi aku (a iʻole he netena palekana) hiki ke hana i kahi kope piha o ka mana o Windows, e like me ka hoʻohanaʻana i ka papahana Windows 10 Backup no nā mana'ē aʻe o ka OS), a iʻole ka hoʻomauʻana o kahi diski pūnaewele i kahi'ē aʻe (Pehea e hoʻololi ai i Windows i kahi'ē aʻe a SSD) me ka ho'ōla hou.

A inā i hewa kekahi mea, hiki iāʻoe ke hana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o Windows 7 aiʻole 8 ma ke kamepiula a iʻole ka pona (akā,ʻaʻole ma ke kekonaʻelua, akā, ma keʻano nui) a hoʻohana paha i kahi kiʻi pale huna inā loaʻa.