Pehea e unuhi i nāʻaoʻao ma ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome


Inā ua unuhiʻoe i kahi kikokikona me ke kōkua o ka unuhi'ōlelo pūnaewele, inā ua ponoʻoe ke komo pū i ke kōkua o Google Translator. Ināʻoe he mea hoʻohana i ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome, aia i ka mea heluhelu ma ka pūnaewele pūnaewele i kēia manawa. Pehea e hoʻololi ai i ka unuhi'ōlelo Google Chrome, a e kūkākūkāʻia ma ka puke.

E noʻonoʻo i ka hopena: heleʻoe i kahi punaewele punaewele kahi e makemake ai e heluhelu i kaʻike. ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke kope i nā mea pono a pau a pasi i loko o ka unuhi'ōlelo pūnaewele, akā eʻoi aku ka maʻalahi inā unuhiʻia kaʻaoʻao, a mālama i nā hōpili hoʻolālā a pau,ʻo ia hoʻi, e koe kaʻaoʻao, aʻo ka'ōlelo i loko o ka'ōlelo maʻamau.

Pehea e unuhi i kahiʻaoʻao ma Google Chrome?

Pono mua mākou e hele i kahi punahele haole, kahi e makemakeʻia e unuhiʻia kaʻaoʻao.

I ka manawa e hele aiʻoe i kahi pūnaewele 'āina, hāʻawiʻoluʻolu ka polokalamu kele pūnaewele e unuhi i kaʻaoʻao (kahi āu eʻae ai), akā ināʻaʻole hiki kēia, hiki iāʻoe ke kāhea i ka mea unuhi i ka polokalamu kele pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i kaʻaoʻao pūnaewele ma nā wahi āpauʻole mai nā kiʻi me ka pāʻani'ākau'ākau a koho i ka mea i loko o ka menu kuhi i hōʻikeʻia "Hoʻopili i ka Lūkini".

Ma hope o kekahi manawa, e unuhiʻia kaʻaoʻao o kaʻaoʻao ma ka'ōlelo Lūkini.

Inā unuhiʻole ka unuhi'ōlelo i ka hua'ōleloʻaʻole i pololei loa, e hoʻoneʻe i ka pōkā kiole ma luna ona, a laila e hōʻike ka polokalamu i ka'ōlelo mua.

ʻO ka hoʻihoʻiʻana i ka kikokikona kikokikona o kaʻaoʻao he mea maʻalahi loa ia: e hana i kēia, e hoʻomaha hou i kaʻaoʻao ma ke kaomiʻana i ka pihi ma kaʻaoʻao hema o kaʻili, a iʻole ke kī kī i ka keyboard. F5.

ʻO Google Chrome kekahi o nā meaʻimi maʻamau a maʻalahi i kēia mau lā. Kūpono,ʻo ka hana unuhi o ka pūnaewele pūnaewele nui loa ia e hōʻoiaʻia ai.