No ke aha eʻoluʻoluʻole ai nā polokalamu kele pūnaewele'ē aʻe ma o Internet Explorer?

Ka Papa Hoʻomanaʻo, halaʻole ma nā mana o ka pūnaehana holomua, hoʻomaopopo i ka mea hoʻohana e pili ana i nā hanana likeʻole e hiki mai ana ma ka pānaehana Windows 10. Ma kekahiʻaoʻao, he hana maikaʻi loa kēia, ma kekahiʻaoʻao -ʻaʻole nā ​​mea a pau e makemake e loaʻa pinepine a hoʻonui pinepineʻole i nāʻikeʻole, e mau a mau pinepineʻia e lākou. I kēia hihia,ʻo ka hopena maikaʻi loaʻo ia ke hemo "Pūnaewele" ma ke 'ano nui a iʻole e puka wale aku ana mai ka leka hoʻomaopopo iā ia. ʻO kēia mau mea a pau e haʻi aku ai i kēia lā.

Hoʻokuʻi i nā leka hoʻomaopopo ma Windows 10

E like me keʻano o nā hana nui ma Windows 10, hiki iāʻoe ke hōʻole i nāʻike ma nāʻaoʻaoʻelua. Hiki ke hana i kēia no nā mea hoʻohana a me nā māhele o ka pūnaehana hana, a no ka manawa hoʻokahi. Loaʻa i kahi o ka hoʻopau pihaʻana Ka Papa Hoʻomanaʻo, akā i ka nānāʻana i ka paʻakikī o ka hoʻokō a me ka pilikia,ʻaʻole mākou e noʻonoʻo. No laila, e hoʻomaka kākou.

Hanana 1: "Hōʻikeʻike a me nā Hana"

ʻAʻole iʻike nā kānaka a pau i ka hana Ka Papa Hoʻomanaʻo Hiki iāʻoe ke hoʻololi i kāu mau mea e pono ai e hoʻokuʻu i ka hiki ke hoʻouna i nā leka i ka manawa hoʻokahi no nā mea a pau a iʻole nā ​​mea pilikino wale nō o nā polokalamu OS a me nā polokalamu. Ua hanaʻia kēia penei:

  1. Kāhea i kahi koho "E hoʻomaka" a kaomi i ka pihi'ākau (LMB) ma ka'āpana kiʻi ma kona'āpana'ākau e wehe i ka pūnaewele "Kō koho". Ma ka paʻi, hiki iāʻoe ke kāomi i nā kī. "WIN + I".
  2. Ma ka puka e wehe ana, e hele i ka māhele mua o ka papa inoa o nā mea i loaʻa - "Pūnaha".
  3. A laila, ma kaʻaoʻao menu, koho i kaʻaoʻao "Notifications a i nā hana".
  4. E kaomi ma ka papa inoa o nā koho i hiki i ka poho. "Notifications" a ma ka hoʻohanaʻana i nā hoʻololi i loaʻa ma laila, e hoʻoholo i kahi a me nāʻike leka āu e makemake ai (aiʻole makemakeʻole paha) eʻike. Nā hōʻike e pili ana i ke kumu o kēlā me kēia mea i hōʻikeʻia i hiki iāʻoe keʻike ma ka pakuhi ma lalo nei.

    Ināʻoe e hoʻokomo i kahiʻoihanaʻole i ke kīpili hope loa ma ka papa inoa ("E loaʻa nā memo mai nā polokalamu"...), e hoʻopauʻia nā mea hōʻoia no nā noi a pau i loaʻa ka pono e hoʻouna iā lākou. Hōʻikeʻia ka papa piha piha ma ke kiʻi ma lalo, a inā makemakeʻia, hiki ke hoʻonohonoho ponoʻia kā lākouʻano.

    Nānā: Ināʻo kāuʻoihana e hōʻoki i nāʻikeʻole, i kēia manawa, hiki iāʻoe ke noʻonoʻo ua hoʻoholoʻia,ʻo ke koena i kō koho. Eia naʻe, ke'ōlelo pū nei mākou e heluhelu i ka paukuʻelua o kēiaʻatikala - Kauoha 2.

  5. Ma kahi kū'ē i ka inoa o kēlā me kēia papahana kahi holo hā hāwae, e like me ka mea ma ka papa inoa piha o nā māhele ma luna. ʻO ke kumu kūpono, hōʻole i kahi mea kūikawā mai ka hoʻounaʻana iāʻoe i ka leka hoʻomaopopo ma "Pūnaewele".

    Ināʻoe e kaomi ma ka inoa o ka noi, hiki iāʻoe ke ho'ākāka hou i konaʻano a inā pono, e hoʻonoho i ka mea nui. Hōʻikeʻia nāʻaoʻao a pau ma ka hoʻonoei ma lalo nei.


    ʻO ia, maanei hiki iāʻoe ke hoʻopau loa i nā memo no ka noi, aʻaʻa paha i ka "loaʻa" me kāu mau leka i Ka Papa Hoʻomanaʻo. Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻopau aʻe i ka pahu.

    He mea nui: No ka "Ke Kaumua" Ponoʻoe eʻike i kahi mea hoʻokahi - ināʻoe e hoʻonoho i ke kumukūʻai "Kiʻekiʻe loa", e hoʻomaopopoʻia nā hōʻoia mai nā noi mai "Pūnaewele" i keʻano o ke ala "E nānā pono"a mākou e kūkākūkā hou ai. Ma nā hihia'ē aʻe, e aho e koho i kahi koho "Normal" (ʻoiaʻiʻo, ua hoʻonohoʻia e ka paʻamau).

  6. Ma hope o ka hoʻoholoʻana i nā mea hoʻolaha no kahi noi hoʻokahi, e hoʻi i kā lākou papa inoa a hana i kahi kūlana no kēlā mau mea āu e makemake ai, aʻoluʻolu e hoʻopau i nā mea ponoʻole.
  7. No laila, huli iā "Nā palena" pūnaehana pūnaewele, hiki iā mākou ke hana i ka hoʻonohonoho pihaʻana o nāʻike no kēlā me kēia noi (nā pūnaeweleʻelua a me nāʻaoʻao'ē aʻe), e kākoʻo ana i ka hanaʻana me "Pūnaewele", a hoʻopau loa i ka hiki ke hoʻouna aku iā lākou. ʻO kahi o nā koho āu e makemake nui ai - e noʻonoʻo ponoʻoe, e noʻonoʻo mākou i kekahiʻano e hiki ke wikiwiki e hoʻokō.

Hanana 2: "Hoʻomaʻala i ka nānā"

Inā makemakeʻoleʻoe e hoʻonohonoho i nā hōʻike no kāu iho, akā,ʻaʻoleʻoe e hoʻolālā e hoʻohuli iā lākou no ka wā pauʻole, hiki iāʻoe ke mālama i ka hoʻounaʻana iā lākou "Pūnaewele" e hoʻomaha ma ka unuhiʻana i ka mea i kapaʻia i mua Mai hōʻaha. I ka wā e hiki mai ana, hiki ke hoʻohana houʻia nā leka hoʻomaopopo inā loaʻa kēiaʻano hemahema, akā,ʻoiai, ua hanaʻia kēia mau mea a pau ma nā pālua.

  1. E hoʻoneʻe i ka mea hōmele ma luna o ka'ālemu Ka Papa Hoʻomanaʻo ma ka hopena o ka pāhana hana a kāomi iā ia me ka LMB.
  2. Kaomi ma ka tile me ka inoa "E nānā pono" hoʻokahi

    inā makemakeʻoe e hoʻokipa wale i nā hōʻailona mai ka uaki alarm wale nō,

    ai 'oleʻelua, inā makemakeʻoe eʻae wale i nā mea nui o ka OS a me nā polokalamu e pilikia ai iāʻoe.

  3. Inā, i ka wā e hana ai i ke ala mua,ʻaʻoleʻoe i hoʻonohonoho i ka mea kiʻekiʻe loa no nā noi aʻaʻole i hana mua ma mua,ʻaʻole e hoʻopilikia hou nā hōʻike iāʻoe.
  4. Nānā: E hoʻopau i ke ala "E nānā pono" ponoʻoe e kaomi ma ka tile i loko "Hōʻike hōʻike" e hele kekahi iʻelua (ma muli o ka helu hoʻonohonoho) i mea e haʻalele ai i ka hana.

    Eia naʻe, no ka hanaʻoleʻana, ponoʻoe e nānā hou i nā mea nui o nā papahana. Hana mākou i kēia i ka mea i maʻa mua iā mākou "Nā palena".

  1. E hana hou i nā papa 1-2, i ho'ākākaʻia ma kaʻaoʻao mua o kēiaʻatikala, a laila e hele i kaʻaoʻao "E nānā pono".
  2. Kaomi ma ka loulou "Hoʻoponopono i ka papa inoa koho"aia ma lalo "Ke kūlana mua wale nō".
  3. E hana i nā kūpono kūpono ma kaʻaeʻana (e waiho i ka helu hōʻailona ma ka hema o ka inoa) aiʻole e pāpāʻana (weheʻole) i nā noi a me nā māhele o ka OS i hoʻonohoʻia ma ka papa inoa e hoʻopilikia iāʻoe.
  4. Inā makemakeʻoe e hoʻohui i kahi papahanaʻekolu i kēia papa inoa, e hāʻawi i kahi kiʻekiʻe loa, e kaomi i ke pihi "Hoʻouka Kaʻana" a koho iā ia mai ka papa inoa o nā mea i loaʻa.
  5. Ke hana i nā hoʻololi kūpono i ka hanaʻana o ke aupuni "E nānā pono", hiki iāʻoe ke pani i ka puka "Nā palena"aiʻole hiki iāʻoe ke hoʻi i kahi alapiʻi a, inā he mea e pono ai, e noi aku "Nā lulaʻokoʻa". Loaʻa nā koho i hiki i kēia mahele:
    • "I kēia manawa" - ke hoʻoneʻe ke pihi i kahi kūlana, hiki iā ia ke hoʻonohonoho i ka manawa no ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻopau hopeʻana o keʻano hiʻohiʻona.
    • "I ka nānāʻana i ka nānā" - inā hanaʻoe meʻelua mau mākaʻikaʻi paha, i ka hoʻololiʻana iā lākou i ka hoʻoluaʻana i keʻano, e hoʻololiʻia ke kikowaena i nā polokalamu. ʻO ia,ʻaʻohe mea e hōʻaha iāʻoe.
    • "Ke pāʻani wau" - i nā pāʻani,ʻoiaʻiʻo,ʻaʻole e hoʻoweliweli iāʻoe i nāʻike.

    E nānā hoʻi: Pehea e hana ai iʻelua pale ma Windows 10

    Kō koho:

    • Ma ke kānana i ka pahu pahu "Hōʻikeʻike hōʻuluʻulu ..."i ka heleʻana "E nānā pono" Hiki iāʻoe ke heluhelu i nā hoʻomaopopo a pau i loaʻa ma kāna hoʻohana.
    • Ma ke kaomiʻana i ka inoa o kekahi o nā loiloiʻekolu, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho iā ia ma ka ho'ākākaʻana i ka pae hilinaʻi ("Ke kūlana mua wale nō" aiʻole "Nā Alarū wale"), a mākou i hoʻopuka hou ai ma luna.

    Ma ka hōʻuluʻuluʻana i kēiaʻano,ʻike mākou i ka hoʻololiʻana i ke ala "E nānā pono" - He hana maʻalahi kēia no ka hoʻolei aku i nā leka hoʻomaopopo, akā inā makemakeʻoe, hiki ke lilo i mau loa. ʻO nā mea a pau e koiʻia ana iāʻoe ma kēia hihia,ʻo ia ke hoʻonohonohoʻana i kāna mau hana, hoʻololiʻia a, inā pono, mai hoʻohuli hou.

Ka Hopena

Ma kēiaʻatikala, ua kamaʻilio mākou e pili ana i ka hiki iāʻoe ke hoʻohuli i nā leka hoʻomaopopo ma ka kamepiula a iʻole ka pona pūnaewele me ka Windows 10. E like me ka nui o nā hihia, ua kohoʻoe i nā koho no ka hoʻoholoʻana i ka pilikia - kūkā manawa a pauʻole i ka meahana o ka OS no ka hoʻounaʻana i nā leka hoʻomaopopo; ke hoʻopili maikaʻiʻia o nā noi pākahi, e hiki ai ke loaʻa iāʻoe mai "Pūnaewele" ʻo nā hua'ōlelo nui wale nō. Manaʻo mākou he kūpono kēia mea iāʻoe.