Hoʻoholo i ka pilikia me nā pūnaewele hūnāʻia a me nā waihona ma ka lemu uila

ʻO kekahi o nā pilikia e hāpaiʻia ana i ka wā e hana ana i kahi māmā māmā,ʻo ia nā waihona me nā waihona ma kahi. I ka nui o nā hihia, mai hopohopo, no ka mea,ʻo nā mea o kāu mea kākoʻo, he mea paha, i huna waleʻia. ʻO ka hopena kēia o ka maʻiʻeha i loaʻa i kāu maʻi hoʻokele kaʻawale. ʻOiai he hiki ke kohoʻia - ua hoʻoholo kekahi geek maʻamau e pāʻani iāʻoe. Ma kekahi hihia, hiki iāʻoe ke hoʻoholo i ka pilikia me kaʻole kōkua, ināʻoe e hahai i ka'ōlelo ma lalo nei.

Pehea e nānā ai i nā pūnaewele hūnāʻia a me nā waihona ma kahi pūnaewele

ʻO ka mea mua, e nānā i ka pāpāho me kahi polokalamu kamepiula e pale aku i nā meaʻeha. Ināʻole,ʻo nā hana a pau eʻike i nāʻike huna e lilo paha i meaʻole.

E nānā i nā pūnaewele huna a me nā faile ma:

  • nā mea ukana;
  • Ka Pūʻulu Kaupili;
  • laina laina

ʻAʻole pono ka weheʻana i ka pohō piha o kaʻike ma muli o nā pōʻino maikaʻi loa a iʻole nā ​​kumu'ē aʻe. Akā, ua liʻiliʻi ka nui o ka hopena. Eia naʻe, ponoʻoe e hana i nā hana e hōʻikeʻia ma lalo nei.

Ka Hopena 1: Ka luna hōʻailona

No ka hoʻohanaʻana i Total Commander, e hana i kēia:

  1. E wehe a koho i kahiʻano. "Hōʻuluʻulu". Ma hope o kēlā, hele i kahi hoʻonohonoho.
  2. Hōʻike "Nānā Pākuhi". Hōʻalo "Hōʻike i nā huna huna" a "Hōʻike i nā pūnaewele pūnaewele". Kaomi "E noi" ae pani i ka puka e wehe nei.
  3. I kēia manawa, e wehe ana i kahi pūnaewele kāpili USB ma Total Commander, eʻikeʻoe i kona mau mea. E like me kouʻike, he mea maʻalahi nā mea a pau. A laila ua maʻalahi nā mea a pau. E koho i nā mea kūpono a pau, e wehe i ka'ōpena "File" ae koho i kahi hana "E hoʻololi i nāʻano".
  4. E wehe i nā hiʻona "Huna" a "Pūnaha". Kaomi "OK".

A laila, hiki iāʻoe keʻike i nā faila a pau ma ka pūnaewele hiki ke hoʻololi. Hiki iā lākou ke weheʻia, i hanaʻia me ka pālua.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻonoho ai i ka kāpia mai ka pūnaewele flash USB

Hanana 2: Nānā i ka pono o Windows Explorer

Ma kēia hihia, e hana i kēia:

  1. E wehe i ka pūnaewele USB i loko "ʻO kaʻu kamepiula" (aiʻole "Kēia kamepiula" ma nā mana hou o Windows). I ka papa poina, e wehe i ka menu. "Kōkuʻina" a hele i "Nā koho inoa pūnaewele a me nā koho".
  2. Kaomi i kaʻaoʻao "Nānā". E kaomi i lalo a mark "Hōʻike i nā pūnaewele huna a me nā faila". Kaomi "OK".
  3. I kēia manawa, e hōʻikeʻia nā waihona a me nā folia, akā e nānā lākou i kaʻike, no ka mea, aia nō iā lākou keʻano "huna" a / a "polokalamu". ʻO kēia pilikia hoʻi he mea pono e hoʻoponopono. No ka hanaʻana i kēia, koho i nā mea a pau, e kaomi i ka pihi'ākau a hele i "Āhua".
  4. I ka papa "'Aiho" wehe i nā pahu helu hou a kāomi "OK".
  5. I ka puka o ka hōʻoia, koho i ka koho lua.


I kēia manawa, e hōʻikeʻia nā mea o ka pahu lele e like me ka mea i manaʻoʻia. Mai poina e hoʻokau hou "Mai hōʻike i nā pūnaewele huna a me nā waihona".

He kūpono ka'ōleloʻanaʻaʻole kēia mea e hoʻoponopono i ka pilikia inā hoʻonohoʻia ka'āpono "Pūnaha"no laila,ʻoi aku ka maikaʻi o ka heleʻana i ka hoʻohanaʻana i ka Pūʻali Koa.

E nānā hoʻi: Ke alakaʻi e pale aku i ka leka uila mai ka kākauʻana

Ka Papa Hana 3: Lālā Kānāwai

Hiki iāʻoe ke hōʻole i nā pono a pau i hōʻikeʻia e ka maʻi ma o ka laina kauoha. E nānā ke aʻoʻana i kēia hihia:

  1. E wehe i ka papa inoa "E hoʻomaka" ae hoʻokomo i ka hulina hulina "cmd". E hōʻikeʻia nā hualoaʻa "cmd.exe", ponoʻoe e kaomi.
  2. E kākau i loko o ka punaewele

    cd / d f: /

    Eia "f" - ka leka o kāu leka uila. Kaomi "E komo" (ʻo ia "E komo").

  3. E hoʻomaka ka laina e hoʻomaka me ka hōʻailona ukana. E hoʻopaʻa inoa

    ʻae -H -S / d / s

    Kaomi "E komo".

ʻOiaʻiʻo, nā pūnaewele hūnāʻia a me nā waihona - kekahi o nā "māmā maikaʻi" o nā meaʻino. Eʻike i ka hoʻoponoponoʻana i kēia pilikia, e hōʻoia i ke alaʻole. No ka hanaʻana i kēia, e nānā mau i kāu kamepiula hoʻoiho kaʻa. Ināʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā polokalamu anti-virus ikaika, e lawe i kekahi o nā pono hua'ōlelo palekana huakaʻi, e like me ke Kauka Dr.Web CureIt.

E nānā hoʻi: Pehea e kau ai i kahi hua'ōlelo ma ka leka uila USB