Hoʻopiʻi i nā faila exe


Hiki ke hoʻohana 'ia' o Yandex.Browser wale nō ma ke 'ano he pūnaewele pūnaewele, akā, he mea hana no ka hana' ana i nā 'aoʻao Pūnaewele. Ke kau nei nāʻenehana hana ma nā pūnaewele pūnaewele, e like me ka mea a mākou e kamaʻilio nei. Ke hoʻohana nei i kēia mau mea hana, hiki i nā mea hoʻohana ke nānā i nā code o ka HTML, e nānā i kā lākou mau hana, nā laina loli, aʻike i nā hemahema i nā hōʻailona hana.

Pehea e wehe ai i nā mea hanahana ma Yandex Browser

Inā ponoʻoe e wehe i ka papa hoʻomaha no ka hoʻokōʻana i kekahi o nāʻanuʻu i hōʻikeʻia ma luna, a laila e hahai i kā mākou mau kuhikuhi.

E wehe i ka menu a koho "ʻO ka koho", ma ka papa inoa e wehe ana, koho"Nā mea'ē aʻe"a laila hoʻokahi o nā heluʻekolu:

  • "Hōʻike i ka heluʻaoʻao";
  • "Developer Mea Hana";
  • "Hōʻoluʻolu Javascript".

ʻO nā mea hanaʻekolu a pau e loaʻa nā hōkū no ka hiki wikiwiki aku iā lākou:

  • Nānā i ka wae kumu kumuʻaoʻao - Ctrl + U;
  • Developer Tools - Ctrl + Shift + I;
  • Hōʻoluʻolu Javascript - Ctrl + Shift + J.

Hoʻokumu nā kī uila me kahi papahana papawa a me CapsLock ma.

No ka weheʻana i ka console, hiki iāʻoe ke koho "Hōʻoluʻolu Javascript", a laila wehe i ka mea nāna e hoʻopau i nā mea hana"Palepa":

Pela, hiki ia oe ke komo i ka hooluolu ma ka wehe ana i ka menu menu o ka polokalamu kelepona "Developer Mea Hana"a me ka hoʻololi lima i ka pae"Palepa".

Hiki iāʻoe ke wehe "Developer Mea Hana"ma ke kāomiʻana i ka kī F12. ʻO kēia kaʻina no ka nui o nā pūnaewele. I kēia hihia, hou, ponoʻoe e hoʻololi i ka "Palepa"me ka lima.

ʻO kēia mauʻano maʻalahi e hoʻomaka ai i ka punaewele e ho'ēmi ana i kou manawa a kōkua iāʻoe e hoʻoikaika i ka hanaʻana a me ka hoʻoponoponoʻana i nā pūnaewele pūnaewele.