ʻO nā pohō nui o ka papa papa


Unstoppable Copier - polokalamu i hoʻolālāʻia e kope a hoʻololi i nā faila, e hoʻihoʻi i nāʻikepiliʻinoʻino, a me ka mālama pūnaewele.

E hana kope

Hoʻopiha kopeʻia nā palapala a me nā palapala kuhikuhi ma ka puka papahana nui ma hope o ka hoʻomaopopoʻana i ka kumu a me ka hopena. ʻO kaʻaoʻao lalo o ke aniani ke hōʻike i ka log log, i loaʻa nāʻike e pili ana i ka nui o nā faila a me nā bytes i kope kopeʻia, me nā mea i hoʻopōʻinoʻia, ka helu o nā kuhihewa a me ka piʻipili o ke kuʻina.

Hoʻoponopono

Wahi a nā papahana, hiki i ka polokalamu ke heluhelu i nāʻikepili mai nā poʻomanaʻoʻino i nā kīkī māmā a kope iā lākou i ka waihona huakaʻi. No ka hoʻoukaʻana, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka helu kiʻekiʻe o nā ho'āʻo heluhelu, a me ka hoʻonohonohoʻana i ka maikaʻi a me ka māmā e hoʻohana ana i ka mea hoʻokahe like i loko o ka poho.

Keʻano o ka pāʻani

Mālama kēia hiʻohiʻona iāʻoe e hana i nā hana kope kope ma ke kaʻina. Hoʻolako pūʻia keʻano o ka'ōnaehana i ka hiki ke hoʻohana i kaʻikepili "Ke Kānāwai Pono".

Ka laina kauoha

Me ke kōkuaʻana o "Ke laina kauoha" Hiki iāʻoe ke hana i nā hana kope a hoʻololi i kekahi mau palena i ka papahana. Hoʻonohonohoʻia nā mea lawelawe a me nā hui ma kaʻaoʻao hoʻolālā papahana.

E hoʻi i luna

No ka hoʻihoʻiʻana i nāʻikepili, ponoʻoe e hana i kahi mau hana hoʻomākaukau. ʻO kēia ka hoʻokumuʻana o kahi hōʻailona no "Ke laina kauoha" a me nā hana ma ka mea kikowaena Windows e holo i ia. Hanaʻia kēiaʻano hanaʻelua a me nā pahu hana. No ka hoʻopaʻaʻana o ka papa, ua lawa ia e mālama i ka'ōnaehana hoʻonohonoho i ka disikōka a hoʻoholo i kona hoʻohanaʻana ma ka hōʻomi.

Ke hanaʻia ka hana e ka mea hoʻonohonoho, e hanaʻia nā hana kope a pau ma hope,ʻo ia hoʻi, me ka weheʻoleʻia o ka pānaʻi kiʻi.

Lakeponahelu

Hoʻonohonoho ka papahana i nāʻikepili kūlana o nā hana a kākau iā lākou i ka log i ka noi o ka mea hoʻohana. Aia ka log i loko o ka 'ike e pili ana i kahi kope i kope' ia a ma hea, a inā i hana 'ia kekahi mau hewa.

Nā Virus

  • Hoʻokuʻu i nā faila i hāʻule;
  • Loaʻa o ka mode packet;
  • Manaʻo ma o "Ke Kānāwai Pono";
  • ʻAla i hoʻomaopopoʻia;
  • ʻO ka palapala laikini.

Nā mea kūponoʻole

  • Keʻaneʻane hikiʻole ke heluʻia ka loiloi o nā hana, me kahi helu liʻiliʻi o nā palena kikohoho.

ʻO ka Copenchable Copier he polokalamuʻokoʻa, akāʻoi aku ka mana me ka hoʻonohonoho pono o nāʻoihana. ʻO ka hiki i ka hoʻoponoponoʻana a me nā kākoʻo kope e hoʻohālikelike ana iā ia mai nā pono likeʻole.

Hoʻopiʻia ke kālepa Unstoppable no ke kaʻawale

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Pūnaewele pūnaewele Nā polokalamu no ka kope kopeʻana HTTrack Pūnaewele Pūnaewele ʻO Teracopy

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Unstoppable Copier - he polokalamu i hoʻolālāʻia e kope a hoʻoneʻe i nā faila, e komo pū ana me ka hana o ka hoʻoponopono a me ke kākoʻoʻana i nāʻikepili. Hiki ke mālamaʻia mai ka "laina kauoha".
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Roadkil.Net
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 5.2