Passmark Performing Performance 9.0.1023


ʻO Passmark Performance Test - he papahana no ka ho'āʻo pihaʻana i ka hana o nā mea pono kamepiula (ka processor, ka hoʻomanaʻo, ka wikiō video a me ka disiki).

Ka hoʻokolohua CPU

Ke ho'āʻo nei nā polokalamu i ka pūnaewele pūnaewele no ka hanaʻana i ka hanaʻana me ka helu āpau a me nā manawa kūikawā, ma ka heluʻana o ka hoʻolālā, ma kaʻikepili helu a me ka hoʻopā'āluaʻana, i ka heluʻana i ke ahupuaʻa, a me ka wikiwiki i ka hoʻohanaʻana i ke kahawai hoʻokahi (core).

Hoʻolālā i ka hōʻike video

Ua māheleʻia ka māka hana o ka'ōnaehana kiʻi o ka'ōpili iʻelua mau'āpana.

  • ʻOka i ka mode 2D. Hoʻopili ka papahana i ka hana o ka GPU i ka hoʻololiʻana i nā palapala, nā kiʻi kiʻi, i ka hanaʻana a me ka hoʻohanaʻana i nā kānana i nā kiʻi.

  • Hana 3D. I kēia hihia, ua ho'āʻoʻia ka hana ma ka hoʻohanaʻana i nāʻano likeʻole o DirectX, a me ka hanaʻana o nā helu ma kahi mea hoʻopili kiʻi.

Hōʻikeʻike

Nā ho'āʻoʻana o ka RAM ma Passmark Performance Test penei: ka hana i ka hanaʻana me nāʻikepili, heluhelu me a me ka hanaʻoleʻana, kākauʻana i nāʻikepili i ka hoʻomanaʻo, kahi hōʻailona holoholo, a me ka nānāʻana i nā manawa (delay).

ʻO nā hoʻokolohua māmā

Hoʻopili ka polokalamu i ka wikiwiki o ka pūnaewele disks ma ka papa kuhikuhi a me ka helu maʻamau a me nā poʻomanaʻo heluhelu o 32KB i ka nui. Hiki ke nānā i ka wikiwiki o ka pūnaewele CD / DVD, inā hoʻohanaʻia.

Hōʻoia Kū'ē

I ka hoʻohanaʻana i kēia hiʻona, ke holo nei ka hōʻailona o nā hana hoʻohālikelike i nā ho'āʻo a pau i hōʻikeʻia ma luna nei.

Ma hope o ka pauʻana o ka hōʻoia, ua hoʻoholoʻia ka helu o nā helu i kauʻia e ka pūnaewele.

ʻIke i kaʻike pūnaewele

Hōʻike kēia papahana i nāʻike piha e pili ana i nā wae o ka kamepiula, ka pūnaehana hana i hoʻonohonohoʻia, nā kīʻaha paʻakikī, ka pepa wikiō, a me nā mahana o nā nodes i hoʻolakoʻia me nā meaʻike pono. I ka'ākau, hiki iāʻoe keʻike i nāʻano likeʻole o nā'ōnaehana'ē aʻe i ho'āʻoʻia.

Paena o nā hualoaʻa ho'ōla

Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hoʻohālikelike i nā hopena o ka ho'āʻoʻana i kāu pūnaewele me kaʻikepili o nā loiloi o nā kamepiula o nā mea hoʻohana'ē aʻe.

Nā Virus

  • He nui o nā hoʻokolohua e nānā i ka hana;
  • Ka hiki ke hoʻohālike i nā hopena o ka hōʻoia;
  • Nāʻike piha e pili ana i ka pūnaewele.

Nā mea kūponoʻole

  • Polokalamu Paipai;
  • ʻAʻohe unuhi i ka'ōlelo Lūkini.

ʻO Passmark Performance Test he mea mana ia no ka hōʻoia pihaʻana o nā hana nui o kahi kamepiula pilikino. Loaʻa ka wikiwiki o ka hoʻolālā a hoʻopakele i nā hualoaʻa no ka hoʻohālikelike hope.

Hoʻopuka i kahi hōʻikeʻo Passmark Performance Test Test

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

LAN Speed ​​Test Hōʻoia Hōʻoia Pūnaewele PassMark MonitorTest Nā polokalamu no ka ho'āʻoʻana i nā kāleka wikiō

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO Passmark Performance Test - he papahana no ka hoʻokōʻana i nā hōʻoiaʻikepili o ka pūnaewele, hoʻomanaʻo, diski māka, ka palapala video. He kūpono no ka nānāʻana i nāʻikepili pūnaewele.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: PassMark
Kuhi: $ 27
Nui: 50 MB
'Ōlelo: English
Penei: 9.0.1023