Ke holo nei i kahi lolouila ma o ka poʻe pepeiao: ua hoʻokōʻia ka moeʻuhane o ka moeʻuhane

Ma nā rula o ka "māmā" ma keʻano o ka hoʻolahaʻana i nāʻike pilikino ma ka pūnaewele i loheʻia e like me nā "keapots". E like me kā lākou e'ōlelo nei, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kāu'ōlelo a pau ma ka pūnaewele eʻikeʻoe iā wai. Ke kanu nei lākou i kēia lā no ka repost, no ka mea, i kekahi manawa, ua manaʻoʻia he kumu aʻo kū'ē. Hiki i ka mea hoʻohana maʻalahi ke hana a me ke akamai ma ka pūnaewele.

Pehea e hana hou ai i ka maʻi virus

Uaʻike nā kānaka noiʻi oʻIseraʻela mai ka Negev i ka maopopoʻole o kēiaʻike i ka hoʻomaha. He hoʻokolohua i hanaʻia ma loko o nā paia o ke Kulanui o Davil Ben-Gurion, hōʻikeʻia i ka hana e hiki iāʻoe ke lilo i kaʻike pilikino i ka hoʻoloheʻana i nā mele. Hiki i nā mea kūkā a me nā pepeiao pepeiao e pili ana i kāu kamepiula ke hāʻawi iāʻoe me nā mea āpau! A no kēia meaʻaʻole pono e hoʻokuʻu i kekahi mea i ka pūnaewele. Hiki i nā mea i mālamaʻia i kāu kamepiula keʻike i ka honua mahalo i nā mea'ōlelo.

Wahi a ka hoʻolaha Bleeping Computer,ʻo ka maʻi hou me ka hua hou e hoʻohuli i nā mea hoʻohui leo. No laila,ʻo ka mea i hoʻopuka pinepine i ka kani e hoʻomaka i ka loka a me ka loli i ka kani. Akā makemakeʻole nā ​​mea pāʻani i nā makemake o kou poʻe mele:ʻo kā lākou pahuhopu ka unuhiʻana i nā faila o kahi kaiaulu mai kahi mele. E hoʻololi ponoʻia kahi pūnaewele me ka hoʻopaneʻeʻana i kahi hōʻailona leo a ma keʻano kēia kope e kope kopeʻia i ka kamepiula o ka mea hoʻoili.

Hoʻokomo pū ka polokalamu hoʻokahi i nā polokalamu kūikawā ma ka mīkini hacker, e hoʻokuʻuʻia ka leo i loaʻa a hoʻololiʻia i ka hōʻano mua. No laila,ʻo nā mea i mālamaʻia i loko o kāu mau pūnaewele pili pūnaewele e lilo i mea lapuwale. Hiki ke heluhelu aʻikeʻia kēia mau mea a pau e ke kanaka inā hoʻohana lākou i keʻano i hōʻikeʻia o kahi huakaʻi hacker i kapaʻiaʻo MOSQUITO.

ʻO ke kani o ke kiʻi e nānā neiʻoe i kēia manawa aiʻole nā ​​leo o nā keiki ma ke kelepiulaʻaʻole eʻalo i ka līkiiʻike. Hoʻololiʻia ka hoʻololiʻana o nā loli i ke kani e like me keʻano o kaʻaoʻao. ʻO ka nele i ka hopena nui o ka hopena o ka maʻi i hōʻoia i ka hopena o ka hoʻokolohua, a ua nui nāʻike binary i komo. ʻO ka mamao ma waena o ka kamepiula i hoʻopiliʻia a me ka mea lawelawe ma kahi o hoʻokahi aʻeiwa mau mika. Ua piʻi ka lōʻihi o kaʻikepiliʻikepili me ka haʻi'ōlelo i 1800 bps.

ʻAʻole hiki i kahi mea e mālama i kāuʻikepili pilikino mai kēia maʻi.

Hoʻomaopopo iki kēia māmā i ka loli o ke kani leo i nā mea kamaʻilio. Inā hoʻoholoʻia ka hoʻolālā oʻelua computer i hoʻolālāʻia me kahi huakaʻi i nāʻokoʻa likeʻole mai kekahi i kekahi,ʻo ia hoʻi ka mea e ho'ēmi i ke kaʻina o kaʻike i kaʻike ma o ke kani. Hōʻike ka poʻeʻike i kēia mea ma kaʻikeʻana i ka hanaʻana o ka leo mua ma lalo o ke pepeiao kanaka,ʻaʻole naʻe ma lalo o kaʻike loiloi o nā hōʻailona. Eia naʻe, hikiʻole paha i ka haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa ke hoʻonāukiuki i ka poʻe i hoʻoholo e kau i kāuʻikepili iā lākou iho. Ma hope a ma hope paha, e hoʻokō i kā lākou pahuhopu. A e hoʻoikaikaʻia e ka mea iʻikeʻoleʻia e pili ana i ka maʻi i hoʻomaka.

Ua like ka likeʻana o ka leo hoʻokanikani likeʻole i loko o ka hale hana. Akā, inā makemake nā kamaliʻi hou o Neo i ka manawa i hōʻikeʻia, hikiʻole i kāu "māpuna" ke mālama i kekahi mea. ʻAʻole i hoʻopili muaʻia nā ala o ka kū'ē.

Eia naʻe, manaʻolana kekahi e hoʻopauʻia ke kaʻina hana pīpī ma ka hoʻopauʻana i nā mea'ōlelo a huki i nā mea pepeiao. Inā maikaʻi, inā paʻa nāʻulaʻula i ka computer, hiki i ka wā e hiki mai ana e hōʻike.