Hoʻoponopono i ka hewa hewa 0x80070570 i ka manawa e hoʻouka ai i ka Windows 10

Ke hana 'ia kekahi mea ma luna o ke kiʻinihi Android ma keʻano e hana ai i ka liʻiliʻi loa o nā nīnau mai ka poʻe hoʻohana ke hoʻohana. Eia nō naʻe, i ka manawa like, nui nāʻano huna i hūnāʻia ma o ka hoʻohālikelike me Windows, eʻae ana iāʻoe e wehe i ka pono piha o kāuʻike. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i kahi e hoʻololi ai i ka puʻupuʻu me ka menu'enekeneke.

Ka hoʻolālā kūlana ma o ka papahana mea hana

E hoʻokō mākou i ke kaʻina hana e noʻonoʻoʻia iʻelua mauʻanuʻu, e komo ana i ka weheʻana i ka hoʻonohonoho'enekeneke a me ka hoʻololiʻana i ka leo ma kahi māhele kūikawā. Eia naʻe, ma nā polokalamu leʻaleʻa o nā Android, hiki i kekahi mau hana keʻano likeʻole, a no lailaʻaʻole hiki iā mākou ke hōʻoiaʻiʻo e hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke kani i kēiaʻano.

E nānā hoʻi: Nā ala e hoʻonui ai i ka pila ma ka Android

Ka Papa Hana 1: Hoʻomakaʻia ka menu hana hoʻokele

Hiki iāʻoe ke wehe i ka papa kuhikuhi'enekeneke i nāʻano likeʻole, e like me keʻano o ka loiloi a me ka mea hana i kāuʻike. No ka 'ike piha e pili ana i kēia kumuhana, e nānā i kahi o kā mākou mauʻatikala ma luna o ka loulou ma lalo nei. ʻO ka māmā o ke ala e wehe i ka paukū makemakeʻia, e hoʻohana i kekahi kauoha kūikawā, pono e komo i loko o ka helu kelepona no kahi kelepona.

E heluhelu hou: Nāʻaoʻao e wehe ai i ka papahana hanaʻenehana i ka Android

ʻO kahi'ē aʻe, akā no kekahi mauʻano, he ala eʻoi aku ka'āpono, keʻole inā he papa iʻole i hoʻololiʻia no ka hanaʻana i nā kelepona,ʻo ia ke hoʻouka i nā noiʻaoʻaoʻekolu. ʻO nā koho kūpono loa he MobileUncle Tools a me MTK Engineering Mode. Hāʻawi nāʻaoʻaoʻelua i ka liʻiliʻi o nā pono, i ka hāʻawi muaʻana iāʻoe e wehe i ka papahana inikina.

Hoʻoiho i ka mode MTK Engineering mai ka Google Market Market

Ka Papa 2: Hoʻoponopono i ke kani

Ma hope o ka pauʻana o nā paepae mai ka haʻina mua a me ka weheʻana i ka hoʻonohonoho meaʻenehana, e hoʻomau i ka hoʻololi i ka pae haʻahaʻa ma luna o ka mea hana. E nānā pono i ka loli kūponoʻole o nā palena pākuhi a mākou i hōʻoiaʻole aiʻole e hōʻole i kekahi mau mea. Hiki paha i kēia ke alakaʻi i kahi hemahema a iʻole kūpono paha o ka mea hana.

  1. Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka hoʻolālāʻenehana me nā pūʻali luna, e hele i "Nā Test Hardware" a kaomi ma kaʻaoʻao "Audio". E hoʻomaopopo, e loli keʻano o kaʻokoʻa a me ka inoa o nā mea likeʻole ma muli o keʻano o ke kelepona.
  2. A laila, ponoʻoe e koho i kahi o nā loea o ka'ōlelo loiloi a hoʻololi i kēlā me kēia mea i nā hoʻonohonoho papa e like me nā koi. Eia naʻe,ʻaʻole e kipaʻia nā paukū i lalo nei.
    • "Nānā maʻamau" - hana maʻamau;
    • "Keena Kaiaulu" - ke 'ano o ka hoʻohana' ana i nā pūnaewele lohe waho;
    • "Keʻena LoudSpeaker" - ke ala i ka hoʻoukaʻana o ka mea kani leo;
    • "Keena Kaiaulu_LoudSpeaker" - ka leo kani like, akń me ke kuhi i ho okahi;
    • "Hoʻonui hoʻonui" - ke ala e kamaʻilio ai ma ke kelepona.
  3. E koho i kahi o nā koho i hōʻikeʻia, e wehe i kaʻaoʻao "Audio_ModeSetting". Kaomi ma ka laina "Komo" a ma ka papa inoa e hōʻike ana, koho i kahi o nāʻano.
    • "Sip" - kelepona i ka Internet;
    • "Sph" a "Sph2" - ke poʻokela a me ka mea hou aku;
    • "Media" - pāʻani nui o nā waihona pūnaewele;
    • "Ring" - ka leo o nā pihi komo mai;
    • "FMR" - ka leo o ka leka uila.
  4. A laila e ponoʻoe e koho i keʻano o ke kani i ka mahele. "Papa", i ka wā e hoʻohanaʻia ai, me ka hoʻohanaʻana i kekahi o kēia mau hana, e hoʻonohonohoʻia kekahi iʻole kekahi pae'ē aʻe ma luna o ka mea hoʻohana ma o ka hoʻonohonohoʻana i nā leo maʻamau. I loko o kaʻehiku,ʻehiku mau haʻawina mai ka leo (0) i ka maximum (6).
  5. ʻO ka hope, pono e hoʻololi i ka helu ma ka poʻomanaʻo. "ʻO ka helu he 0-255" i kekahi wahi, kahi 0 ka nele o ke kani, a 255 ka mana keu. Eia naʻe, me ka nui o ka uku iʻaeʻia, eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokaʻawaleʻana iāʻoe iho i nā hua liʻiliʻi loa (i hiki i 240) i mea e pale ai i ka'ōkuhi.

    Hoʻomaopopo: No ka mea, heʻano likeʻole kekahiʻano o ke kelepona i ka'ōlelo i luna aʻe. Pono e noʻonoʻo kēia i ka hoʻololiʻana.

  6. E kaomi i ke pihi "Hoʻonoho" i ka'āpana like e hoʻololi i nā loli a hiki ke hoʻopaʻa i kēia kaʻina hana. Ma nā māhele'ē aʻe i'ōleloʻia mua, ua kūlike nā helu a me nā kūpono i kā mākou hiʻohiʻona. Me kēia "Max Vol 0-172" hiki ke waiho i kahi koho.

Ua nānā pono mākou i ka hana no ka hoʻonuiʻana i ke kani o ke kani ma o ka menu hanaʻenehana i ka hoʻoikaikaʻana i hoʻokahi a iʻole keʻano o ka hana o ka'ōnaehana Android. Ma muli o kā mākou mau kuhikuhi a me ka hoʻoponoponoʻana i nā mea koho wale nō i kohoʻia, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka hana a ka mea'ōlelo. Eia kekahi, no nā palena i haʻiʻia, hikiʻole i ka hoʻohuiʻana o ka leo nui ke hoʻololi i kona ola.