Nā polokalamu heluhelu no DjVu ma ka Android

I ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu kelepona, hiki paha iāʻoe ke hoʻoili i nā lemu i kahi kamepiula. Hiki ke hana i kēia ma nāʻano he nui e pili ana i nā polokalamu e holo ana i nā'ōnaehana hana likeʻole.

Hoʻohuli i nā leka mai ka leka iā PC

I kēia lā, hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā leka ma ka Android a me ka iPhone. Eia nō naʻe, heʻokoʻa loa nā hana i makemakeʻia mai kekahi i kekahi ma muli o nā hiʻohiʻona o kēlā me kēia papahana.

Hanana 1: Hoʻololi i nā leka uila mai ka'ōkuhi

Ma nā hihia kahi e ponoʻole aiʻoe e hoʻopaʻa i nā lemu wale nō ma kāu PC, akā e hiki iāʻoe ke komo i nā mea ma hope mai i nā papahana kūikawā, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kaʻike polokalamu pūnaewele o kāu moʻokāki Google. Eia hou, hiki iāʻoe ke kiʻi i nā leka mai kahi polokalamu Android ma ka mālamaʻana a me ka hoʻololiʻana i kahi faila ma ka palapala VCF.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻololi ai i nā mea paena mai ka Android a hiki i ka PC

Hanana 2: Hoʻololi i nā mea hulina mai ka iPhone

Mahalo i ka hiki ke hana i kāu pūnaewele i hoʻonohonohoʻia me kaʻike i ka pūnaewele iCloud, hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā leka uila i ka mālama kālā. Ke hanaʻia kēia, pono wale nōʻoe e mālama i ka vCard pūnaewele, e pili ana i nā mana o ka lawelawe pūnaewele.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻololi ai nā mea pilikino mai ka iPhone

Ma kahi'ē aʻe, hiki iāʻoe ke hana i kāu iPhone me kāu moʻokāki Google a laila e mālama i nā leka āu e makemake ai, me ka hoʻohanaʻana i kaʻike mai kaʻaoʻao mua. ʻO ka pōmaikaʻi nui o kēiaʻano,ʻo ka loaʻaʻana o nā faila hope.

E heluhelu hou: Pehea e hana like ai i nā pilina iPhone me Google

Hiki ke hoʻoholo i ka hoʻohanaʻana i ka'ōlelo kūikawā iTools, ka mea hiki iāʻoe ke hoʻoili i nā leka mai ka iPhone a hiki i ka PC, ma o ka pūnaewele USB. No ke aʻoʻana i ka'ōhumu piha o kēia pūnaewele, e hahai i ka loulou i hāʻawiʻia e mākou.

Hoʻomaopopo: He mau analog paha kēia papahana.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohana ai i nā iTools

Māhele 3: Backup

Inā ponoʻoe e mālama i nā pilikino, me ka hoʻokumuʻole i nā pahuhopu no ka weheʻana o lākou ma ka PC, hiki iāʻoe ke hoʻihoʻi i nāʻikepili e like me nā kuhikuhi kūpono. Ma ka manawa like, hiki i kēlā me ke ala e like me ka mea nui loa no ka pilikia.

E heluhelu hou: Pehea e hana ai i kahi kope piha a kikoo paha o kahi'ōnaehana Android

I ka hihia o ka hoʻohanaʻana i ka iPhone,ʻo ka waihona kope kekahi o nā hana i hanaʻia e ka paʻamau. Hiki iāʻoe ke aʻo hou aʻe e pili ana i nāʻano kope kope o kēia puke.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻihoʻi ai i kahi iPhone

Ka Hopena

Ma waho o ka papahana, hiki iāʻoe ke wehe i ka faila hope me nā pilikino me nā polokalamu kūikawā wale nō,ʻo Microsoft Outlook. I kēia hihia, hiki ke pale i nā pilikia kūpono ma o ka nānā ponoʻana i nā kuhikuhi āu e makemake nei.