Hōʻike hou i nā pūnaewele ma Linux

Ma hope a ma hope paha, pono e hoʻonui houʻia kekahi pono. ʻO ke kiʻi vidio he mea ia, i hilinaʻi nuiʻia ma ka kākoʻo o ka mea hana. ʻO nā polokalamu hou pūnaewele ka mea iʻoi aku ke kūpaʻa o kēia'ōnaehana, hiki ke koho a me ka mana. Ināʻaʻoheʻike o ka mea hoʻohana i ka hoʻonuiʻana o ka māhele polokalamu o nā pūnaewele PC,ʻo iaʻano hana e like me ke kauʻana i ka polokalamu hoʻokele hou loa he mea paʻakikī. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i nā koho no kāna hoʻokomoʻana no nā kākiō kiʻi AMD Radeon.

Hōʻike Hōʻike Hoʻolaha AMD Radeon

Hiki i kēlā me kēia mea kālepa kelepona ke hoʻokomo i hoʻokahi o nā 'ano o nā mea hoʻokele: he polokalamu polokalamu lako a me kahi kumu. Ma ka hihia mua, e loaʻa iā ia kahi pono me nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa a me nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa, a ma ka lua -ʻo ka hiki wale nō ke hoʻonohonoho i kekahi hoʻonāʻike. ʻO nā kohoʻelua eʻae iāʻoe e hoʻoluʻolu e hoʻohana i kahi kamepiula, e pāʻani i nā pāʻani, e nānā i nā wikiō ma ka hoʻonā kiʻekiʻe.

Ma mua o ka huliʻana i ke kumuhana nui, makemake wau e hana i nā manaʻoʻelua:

  • Ināʻoʻoe ka mea nona ka paʻiwiʻoniʻoni kahiko,ʻo Radeon HD 5000 a me lalo iho,ʻo ia ka inoa o kēia mea i kapaʻiaʻo ATI,ʻaʻoleʻo AMD. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo, i ka makahiki 2006, ua kūʻaiʻo AMD i ke ATI a me nā hanana a pau o kēia hopena ma lalo o ka hoʻomaluʻana o AMD. No laila,ʻaʻohe mea ma waena o nā'ōnaehana a me ko lākou polokalamu, a ma ka pūnaewele AMD eʻikeʻoe i ka mea hoʻokele no ka polokalamu ATI.
  • Hiki i kekahi hui liʻiliʻi o nā mea hoʻohana ke hoʻomanaʻo i ka mea hana. ʻO AMD Driver Autodetecti hoʻoukaʻia ma kahi PC, nānāʻia, hoʻonohonoho i ka'ōnaehana o ka GPU a me ka pono e hoʻomaikaʻi i ka mea hoʻokele. I kēia mau lā, ua hoʻokaʻuluaʻia ka weheʻana o kēia noi, no ka manawa pauʻole, no laila,ʻaʻole e hiki iā ia ke kiʻihoʻi iā ia mai ka pūnaewele AMD official. ʻAʻole mākou e'ōlelo nui e huli ana no ia ma nā pūnaeweleʻekolu, e like me kā mākou makemakeʻole no ka hana o kēiaʻenehana.

Hanana 1: Hōʻoia ma o ka pono hoʻokomo

Ma keʻano he kumu, he nui nā mea hoʻohana e hoʻohana i ka polokalamu kamepiula AMD, kahi i launa maikaʻi ai ka mea. Ināʻaʻoleʻoe i loaʻa, e hele koke i kaʻaoʻao e hiki mai ana. Hiki i nā mea hoʻohana'ē aʻe ke holo i ka papahana hoʻolālā kūpono a Radeon Software Adrenalin Edition a hoʻokō i ka loiloi. ʻO nāʻike hou aku e pili ana i kēia hana ma o kēlā me kēia papahana i kākauʻia i loko o kā mākou mauʻatikala. I loko o ia mau mea eʻikeʻoe i nāʻike kūpono a pau e loaʻa ai ka polokalamu hou.

Nāʻike hou aku:
E hoʻouka a hoʻololi i nā mea hoʻokele ma o ka AMD Catalyst Control Center
Ke hoʻouka a hoʻohou nei i nā mea hoʻokele ma o AMD Radeon Software Adrenalin Edition

Ka Papa Hana 2: Ka pūnaewele kikowaena o ka papahana

ʻO ka koho pololeiʻana,ʻo ia ke hoʻohana i ka punaewele punaewele AMD, kahi e loaʻa ai nā mea hoʻokele o nā pono a pau a kēia hui. Maʻaneʻi e hiki i ka mea hoʻohana keʻike i ka pūnaewele polokalamu hou loa no kekahi kāleka wikiō a mālama i kāna PC.

He kūpono kēia koho no kēlā poʻe hoʻohana iʻole i hoʻokomo i kekahi o nā pono e pili ana i kā lākou kiʻi wikiō. Eia naʻe, ināʻikeʻoe i nā pilikia me ka hoʻoukaʻana o nā mea hoʻokele ma o ka Catalyst Control Center a iʻole ka Radeon Software Adrenalin Edition, e hana pū kēiaʻano noʻoe.

Ua aʻo houʻia mākou e nā mea'ē aʻe i ke alakaʻiʻana i ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻokomoʻana i nā lakohana pono. Nā loulou iā lākou eʻikeʻoe i kahiʻoi aʻe ma kahiʻoi aku ma ka "Hanana 1". Ma laila e hiki ai iāʻoe ke heluhelu e pili ana i ke kaʻina hana hou no nā hōʻike hou. ʻO ka mea likeʻole he ponoʻoe eʻike i ka'ōnaehana o ka wikiō video, aʻaʻoleʻoe e hiki ke kiʻi i ka'ōkuene pololei. Inā ua poina iāʻoe aʻaʻole pahaʻoe iʻike i nā mea i hoʻokomoʻia ma kāu PC / pona, heluhelu i kaʻatikala e haʻi ana i ka maʻalahi o ka hoʻoholoʻana i keʻano huahana.

E heluhelu hou: E hoʻolālā i keʻano o ka pahu video

Māhele 3: Pūnaehana Pūmālua

Inā makemakeʻoe e hoʻohoihoi i nā mea hoʻokele no nā mea likeʻole a me nā pelekane, uaʻoi aku ka maʻalahi no ka hoʻopauʻana i kēia kaʻina hana me ka hoʻohanaʻana i nā pono polokalamu. Hoʻopili kēia mau polokalamu i ka lolouila a hoʻopaʻa i ka pūnaewele e pono e hōʻano houʻia aiʻole e hoʻonohonoho muaʻia. No laila, hiki iāʻoe ke hana i kahi hoʻokele hoʻokele piha a koho, e like me keʻano, he kālemu wikiō wale nō aiʻole kekahi mau mea'ē aʻe i kāu koho. ʻO ka papa inoa o ia mau papahana he kumuhana ia no kahi meaʻokoʻa,ʻo ka loulou i ka mea i lalo.

Heluhelu hou: Pūnaewele no ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻohouʻana i nā mea hoʻokele.

Inā kohoʻoe e koho i kahi KōkuaPackPack Solution a DriverMax paha mai kēia papa inoa, makemake mākou e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i nā kuhikuhi no ka hanaʻana i kēlā me kēia papahana.

Nāʻike hou aku:
ʻO ke alakaʻi pūnaewele ma o DriverPack Solution
ʻO ka hoʻonohonoho pūnaewele no ke kele uila ma o DriverMax

Ka Papa Hana 4: ID Device

ʻO kekahi kiʻi video a iʻole kekahi mea'ē aʻe i kaʻawale kahi kaʻawale o kahi kamepiula he code kaulike. E loaʻa ana i kēlā me kēia mekumu nona pono'ī, no laila uaʻike ka pūnaewele ua hoʻohuiʻoe i kahi PC, no ka mea,ʻo AMD Radeon HD 6850,ʻaʻoleʻo HD 6930. Hōʻikeʻia ka ID ma "Mana Mea Mea", i loko o nā waiwai o ka mea hoʻopili kiʻi.

I ka hoʻohanaʻana i ia mea, ma o nā lawelawe pūnaewele kūikawā me nā pūnaewele hoʻokele pūnaewele hiki iāʻoe ke hoʻouka i kahi āu e makemake ai a kau iā ia me ka lima. He kūpono kēia hana no nā mea hoʻohana i pono e hoʻouka i kahi hōʻano pūnaewele ma muli o ka hikiʻole o ke kuhikahi i waena o ka pono a me ka polokalamu hana. Ponoʻoe e hoʻomaopopo ma kēia mau pūnaewele iʻole eʻike kokeʻia nā huahana hou loa o nā papahana, akā aia ka papa inoa piha o nā hoʻololi hou.

Ke hoʻoihoʻana i nā waihona ma kēiaʻano, he mea nui e kuhikuhi pololei i ka ID a hoʻohana i kahiʻoihana pūnaewele kūpaʻa i hiki i ka manawa o ka hoʻonohonohoʻana,ʻaʻole ia e hoʻopunipuni iā ​​Windows me nā maʻikino e hoʻonui pinepine ai nā mea hoʻohana i nā mea hoʻokele. No nā poʻe iʻikeʻole i kēiaʻano o ka huliʻana i ka polokalamu polokalamu, ua hoʻomākaukau mākou i kahi aʻo aʻo.

E heluhelu hou: Pehea e huli ai i ka mea hoʻokele ma o ID

Ka Papa Hana 5:ʻO keʻano mau o Windows

Hiki i ka'ōnaehana hana ke hoʻouka i kahi liʻiliʻi o ka mea hoʻokele e hiki ai iāʻoe ke hana me kahi kālepa wikiō i pili. Ma kēiaʻano,ʻaʻoleʻoe e hōʻoia i ka noi AMD hōʻailona (Catalyst Control Center / Radeon Software Adrenalin Edition), akā e hoʻololiʻia ka mea hoʻolālā kelepona, e hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka hoʻonāʻilima i loaʻa i kāu iho hoʻolālā a hiki ke hoʻoholoʻia e nā pāʻani, nā polokalamu 3D a me Windows iho.

ʻO kēia kumuhana ka kohoʻana o nā mea hoʻohanaʻole loa iʻole makemake e hana i ka lemu aʻo a hoʻonui i ka hana o ka meahana. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole pono e hōʻano houʻia kēiaʻano: e hoʻopili wale i ka mea hoʻokele ma ka GPU i hoʻokahi manawa a hoʻopoina iā ia ma mua o ka hoʻouka houʻana i ka OS.

Hana houʻia nā hana a pau "Mana Mea Mea", a me ka mea pono e hanaʻia e hoʻololi ai, heluheluʻia i loko o kahi manual.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i ka mea hoʻokele ma o nā mea hana Windows

Ua nānā mākou i 5 mau koho ākea a pau no ka hōʻoiaʻana i ka AMD Radeon ka mea hoʻokaʻaʻike kiʻi kīhoʻe. Paipai mākou e hana i kēia kaʻina hana i ka manawa kūpono me ka hoʻokuʻuʻana i nā mana hou. Hoʻokumuʻole nā ​​mea hoʻomohala i nā hiʻohiʻona hou i ko lākou mau pono pono'ī, akā e hoʻonui i ka pono o ka pilina ma waena o ka mea hoʻokanikani wikiō a me ka pūnaehana hana, hoʻoponopono i nā "pilikia" mai nā noi, BSOD a me nā hewa'ē aʻe.