Ua hoʻonohonohoʻia e Mail.Ru Pūnaewele nāʻikepili hoʻohana o Facebook

I ka Mei i ka makahiki 2015, ua ho'ōkiʻo Facebook i ka hāʻawiʻana i nāʻikepili e pili ana i kona poʻe hoʻohana i nā mea hoʻomohala noi, akā, e like me ka mea i loaʻa, ua loaʻa i kēlā me kēia hui ke komo i kaʻike e like me ka lā inoa. Aia ma waena o lākou ka Russian Mail.Ru Group, nā pūʻulu CNN.

A hiki i ka makahiki 2015, hiki i nā mea hana kiʻi no Facebook ke hōʻiliʻili i nāʻikepili likeʻole o kā lākou hālāwai hoʻolohe manaʻo, me nā kiʻi, nā inoa, a me ka mea like. A i ka manawa like, ua loaʻa i nā mea hoʻomohala kaʻike e pili ana i nā mea hoʻohana pololei o nā noi, akā no ka piliʻana hoʻi i kā lākou mau hoaaloha. I ka makahikiʻo Mei 2015, ua'ōleloʻo Facebook i ka haʻaleleʻana i kēia hana, akāʻo kekahi mau kamaliʻi, i hoʻokumuʻia e ka poʻe nūpepa CNN,ʻaʻole koke lākou e nele i ko lākou hiki ke hoʻohana i nāʻike pilikino. Eia kekahi laʻana,ʻelua mau polokalamu i loaʻa i ka Mail.Ru Group i loaʻa i nāʻike pilikino no nā lā he 14.

ʻAʻole i hōʻole ka lawelaweʻana o Facebook i nā hualoaʻa o ka hoʻokolokoloʻana o CNN, akā,ʻaʻole i loaʻa ka kumu e pili ai i kaʻaha pūnaewele e hiki i ka Mail.Ru Pūʻulu ke hoʻohana i nāʻike i hōʻiliʻiliʻole.