Nānā: ua huli nā waihona a pau i ka'ōkuhi i nāʻaoʻao pōkole

He hua'ōlelo maʻamau ia i kēia lā, i ka manawa e hūnāʻia ai nā pūnaewele a pau i kahi flash drive, a ma kahi o lākou he mau pōkole me nā inoa likeʻole, akā kōkua i ka hoʻolahaʻana i ka polokalamuʻino, nā kumu he nui i pilikia. ʻAʻohe paʻakikī loa e wehe i kēia huakino, eʻoi aku ka paʻakikī e kāpae aku i kona hopena - e wehe i ka inoa i hūnāʻia mai nā waihona, no ka mea, i nāʻano i kūʻole kēia alala. E nānā i ka mea e hana ai inā pili kēia hōʻailona e like me nā pūnaewele huna a me nā pōkole ma mua o ka hopena iāʻoe.

Nānā:ʻo ka pilikia, i ka wā e pono ai i kahi huakaʻi ma ka'ōkuhi lele, pau nā waihona a pau (lilo i hūnā), a ma kahi o nāʻaoʻao pōkole, he mea maʻamau. I mea e pale ai i kēia mau hōʻailona ma ka wā e hiki mai ana, ke'ōlelo aku nei au e hoʻolohe i kaʻatikala Hoʻokaʻawale i kahi leka uila USB mai nā maʻi.

Nā hoʻoponopono maikaʻi

Ināʻaʻoleʻo ka huakoki e wehe i kēia huakino (no kekahi kumu,ʻaʻoleʻike kekahi o nā mea'ē aʻe), a laila hiki iāʻoe ke hana i kēia mau mea: pākau-matau ma ka waihona folder i hanaʻia e kēia maʻi a nānā i loko o nā mea i maopopo i kēia'ōkuhi. Ma keʻano kūlana, heʻano like kēia me ka extension extension .exe, i loko o ka waihona RECYCLER ma ke kumu o kā mākou polokalamu māmā. Makemakeʻoe e holoi i kēia faila a me nā pakuhi pōpilikia. ʻAe, a hiki ke hoʻopauʻia hoʻi ka waihona iho RECYCLER.

Inā loaʻa ka pelekane pāʻani ma ka'ōkuhi kukui, a laila holoiʻia hoʻi - kēia huahana e hoʻomaka koke ke kani uila i kekahi mea ma hope o kou hoʻokomoʻana iā ia i loko o ka kamepiula.

Aʻo kekahi mea hou aku: pono wale nō, e hele i ka waihona:
  • No ka Windows 7 C: hoʻohana hoʻohana kou inoa inoa appdata holomua /
  • No Windows XP C: Nā palapala a me nā mea hoʻohana inoa inoa mea hoʻohana pūnaeweleʻikepili kahua kahi
A inā loaʻa kekahi mau waihona me ka extension extension .exe, e holoi iā lākou -ʻaʻole pono lākou eʻike.

Ma ke ala, ināʻaʻoleʻoe iʻike i keʻano o ka hōʻikeʻana i nā poʻomanaʻo huna, a laila inā wale nō,ʻo kēia ka mea āu e hana ai: e hele i ka Pae Mana Mana (Windows 7 a me Windows 8), koho "Kō koho koho", kaʻaoʻao "View" a kokoke i ka hopena o ka papa inoa. E hoʻonohonoho i nā koho i hiki ai i ka kamepiula ke huna a pūnaeho pūnaewele me nā pūnaewele. He mea pono nō hoʻi e wehe i ka pahu "mai hōʻike i nā kaha o nāʻano faila i hoʻopaʻaʻia."ʻO ka hopena, eʻikeʻoe i nā mea i hūnāʻia a me nā pōkole ma luna o lākou ma ka leka uila ʻaʻole e holoiʻia.

Wehe i ka huanga i hunaʻia i loko o nā waihona

ʻAiʻia ponoʻole i hūnāʻia i nā waihona Windows XP

ʻO Windows 7 nā pūnaewele hūnāʻia

Ma hope o ka ho'ōlaʻia o ka maʻi e ka antivirus a iʻole i ka lima, hoʻokahi pilikia i koe: ua hūnāʻia nā waihona a pau ma luna o ka'ōkuhi, aʻaʻole hiki keʻikeʻia ma ke ala kūpono - e hoʻololi ana i ka waiwai kūlike, no ka mea, I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻokumu i kahi kī pūnaewele me nā mea i loko iho nei ma ke kumu o ka'ōkuhi flash i hoʻopiliʻia:

ʻaʻai -s -h -r -a / s / d
A laila, e hoʻoholo i ka mea nāna i hoʻoponopono, no laila e hoʻoholo i ka pilikia. Pehea e hana ai i kahi pīha: e haku i kahi faila maʻamau i ka Notepad, e kope i ka helu i laila ae mālama i ka pūnaewele me kekahi inoa a me ka hoʻopauʻana.

Pehea e wehe ai i ka maʻi a eʻike i nā folia

Loaʻaʻia ma nā māhele o ka pūnaewele kahi ala'ē aʻe e pale aku ai i ka pilikia i ho'ākākaʻia. E maʻalahi paha kēiaʻano, akā,ʻaʻole ia e hana i nā wahi a pau. Eia nō naʻe, ma ka nui o nā mea, e kōkua mau nō ia i ka laweʻana i ka leka uila USB a me nāʻikepili ma luna o kahi kīnā maʻamau. No laila, ke hana nei mākou i kahi pī'ālua o ka mea e pili nei, a ma hope iho hoʻokuʻi mākou iā ia i luna hoʻoponopono:

: lable cls set / p disk_flash = "Vedite wvu vashei fleshki:" cd / D% disk_flash%: if% errorcode% == 1 goto lable cls cd / D% disk_flash%: del * .lnk / q / f attrib-s -h -r autorun. * del autorun. * / F kuleana -h -r -s -a / D / S r RECYCLER / q / s explorer.exe% disk_flash%:

Ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka computer e noi iāʻoe e komo i ka leka e like me kāu pūnaewele māmā, pono e hana. A laila, ma hope o ka hoʻopau 'ia' ana o nā pōkole ma kahi o nā kōpena a me ka maʻi pono'ī, inā aia ia ma ka papa recycler, e hōʻikeʻia iāʻoe nā mea o kāu kāpena USB. Ma hope o kēlā, ke hāpai hou nei au e huli i nā mea o nā waihona waihona pūnaewele Windows, i kūkākūkāʻia ma luna, ma ke ala mua e kāpae aku ai i ka maʻi.