E kiʻi i ka polokalamu 1.6.0.0

Mahalo i nā mea hoʻomohala lako polokalamu, ua hiki iā ia ke hoʻololi i ka palapala PDF PDF iʻikeʻia, i hanaʻia no ka hoʻoponoponoʻana a me ka hoʻopakeleʻana i nā mea o ka leka uila i kākauʻia (kikokikona, nā papa, nā kiʻi, a me nā mea'ē aʻe) ma keʻano loiloi, i kahiʻano failahi i kālaiʻia - XLS. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i nā polokalamu kīnā'ē aʻe e hoʻohuli i PDF i ka XLS. E hoʻomaka kākou!

PDF i ka liʻiliʻi XLS

ʻO XLS ka hōpili file i hanaʻia e Microsoft no ka hoʻohanaʻana iā Excel, ka mea hoʻoponopono nui loa a kaulana. A ma muli o ka hāʻawiʻana o PDF i ka mana e hana me nāʻano'ōlelo likeʻole,ʻo ka hana o ka hoʻololiʻana i ka XLS he mea pili loa ia. Eia kekahi, ke nānā nei mākou pehea e hana ai i kēia ma ka hōʻailona o nā papahana i māheleʻia ma lalo o ka laikini "freeware" - ma ka hua'ōlelo, no ka mea.

Hanana 1: Huakaʻi PDF i ka XLS Pūnaewele

Makemake a maʻalahi ke hoʻohana - pēlā keʻano e wehewehe ai i ka polokalamu PDF Free i Excel Converter. Aia ka lalo o ka loulou ma lalo nei, a laila, e wehewehe i ka pehea e hoʻohana ai ia mea e hoʻololi i ka hōʻailona file.

Hoʻouka i ka PDF i Excel Hōʻike mai ka papahana hana

  1. Ma hope o kou hoʻoukaʻana a hoʻoukaʻia i ka noi, e hoʻomaka. I loko o ia mea, e kaomi i ke pihi "Add File (s)" a ma ka puka "Manaʻo" e koho i ka faila i makemakeʻia e hoʻololi.

  2. Ma ka waena o ka PDF Free Excel Converter window, eʻikeʻia ka inoa o ka palapala āu i koho ai. Hoʻoholo wale ia e koho i ka waihona kahi e hoʻopakeleʻia ai ka file .xls. ʻO ke kumu kūpono,ʻo kēia ka waihona kahi i laweʻia ai ka pūnaewele, akā ua hāʻawi ka papahana i kahi koho. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka koho "Hoʻoponopono"a laila "Huli".

  3. E kaomi i ka pihi "Huli i koho"a laila kokoke koke e hoʻololiʻia ka PDF i loko o kahi pāpaʻi e kūpono i ka hana ma Excel.

Hanana 2: Free PDF a Excel Hōʻike

ʻAʻole pono kēia papahana iā Adobe Acrobat Reader DC i hoʻokomoʻia ma ka kamepiula a iʻole kekahi mea heluhelu PDF'ē aʻe,ʻaʻoleʻo Microsoft Excel e pono. ʻO ka pūnaehana pūnaewele 2.25 MB he mea maikaʻi loa ia no ka huliʻana i ka PDF i ka XLS.

Hoʻouka i ka PDF i Excel Hōʻike mai ka papahana hana

  1. E hoʻouka a wehe iā Free PDF i ka Excel Converter. No ke kohoʻana i ka waihona PDF e hoʻohuliʻia, e kaomi i ke pihi. "E hōʻuluʻulu i nā PDF".

  2. I ka papa kuhikuhi e wehe nei, e kaomi i ka pihi. «… » ma ka hopena o ka laina "PDF File". I ka papahana pūnaewele "Manaʻo" e huli i ka palapala e pono ai, e koho a heluhelu "OK".

  3. I ka laina "Kōpili Hana Hana" E koho i ka waihona kūpono e mālama i ka faila .xls. Ma hope o kāu kohoʻana, e kaomi i ke pihi. "E huli hou" - Hōʻoluʻolu, e hoʻololi kokeʻia kāu file.

Ka Hopena

Mahalo i nā hana a nā mea hoʻolālā lehulehu, ua loaʻa i nā mea hoʻohana maʻamau ka manawa kūpono e hoʻohana i nā polokalamu kūpono me ka uhaʻole i ke kuleana kope. Ua noʻonoʻo mākou iʻelua mau mea polokalamu pono e hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka PDF i ka XLS. Manaolana mākou ua kōkua kēiaʻatikala iāʻoe e loaʻa i kahi kūpono kūpono, mahalo i hiki iāʻoe ke hana pono i nā hana.