Huli a kiʻi i nā hoʻokele no HP Pavilion DV6

ʻO ka laptops ma hope o ka hoʻouka houʻana i ke kikowaena pūnaewele hikiʻole ke hana i ka ikaika piha me nā mea hoʻokele waiwai. ʻO nā mea hoʻohana a pau i hoʻoholo e hana i ka hōʻohoʻi a iʻole e hoʻomaikaʻi hou i kahi polokalamu hou o Windows pono eʻike i kēia. Ma kēiaʻatikala, e kūkākūkā ana mākou i nāʻano hana e hoʻokomo ai i nā lakohana no ka HP pavilion DV6 pona.

Hoʻokomo pūnaewele no HP Pavilion DV6

I pinepine pinepine ka poʻe kūʻai i ka kūʻaiʻana i nā kikowaena pāpiko a me nā kamepiula pipi i kahi kōpae me nā lakohana pono a pau. Inā loaʻaʻole iāʻoe ma kaʻaoʻao, hāʻawi mākou i nāʻano ala kaʻa'ē aʻe no nā mea o ka pona i nīnauʻia.

Māhele 1: E kipa i ka pūnaewele HP kūikawā

Hoʻomaopopoʻia nā paena pūnaewele Official i kahi e hiki ai iāʻoe keʻike i nā kākoʻo pūnaewele pono a pau no kekahi mea me ka manaʻo paʻa. Maʻaneʻi eʻikeʻoe i nā pūnaewele palekana o nā mea hou loa, no laila eʻoluʻolu mākou i kēia koho ma kahi mua.

E hele i kahi pūnaewele HP kūikawā

  1. E kipa i ka pūnaewele luna HP me ka hoʻohanaʻana i ka loulou i luna nei.
  2. E koho i kahi paukū "Kākoʻo", a ma ka papa e wehe ana, e hele i "Pūnaewele a me nā mea hoʻokele".
  3. Ma kaʻaoʻao aʻe e koho i ka māhele o nā pūnaewele. Makemake mākou i nā polokalamu kamepiula.
  4. Eʻikeʻia kekahi puka no ka hoʻolālā kiʻi - e komo i ka DV6 ma laila a koho i keʻano kiko'ī mai ka papa iho iho. Ināʻaʻoleʻoe e hoʻomanaʻo i ka inoa, e nānā iā ia ma luna o ke kākoʻo me kaʻikeʻikepili, kahi e waiho mau nei ma hope o ka pakuhi. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka hoʻololi a me "Eʻae iā HP e hōʻoia i kāu huahana"ʻO ka mea nui e hoʻololi i ke kaʻina hulina.
  5. Ke kohoʻana i kāu hōʻaia ma nā hualoaʻa, eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kaʻaoʻao download. E hōʻike koke i ka puka a me ka bitness o ka pūnaehana hana i hoʻonohonohoʻia ma kāu HP, a kaomi "Hiki". Eia naʻe, he mea liʻiliʻi ka mea i kohoʻia maʻaneʻi -ʻo ka mea hoʻolālā punaewele ua hoʻololiʻia wale nō no ka'ōnaeho Windows 7 32 a me ka 64.
  6. E hōʻikeʻia ka papa inoa o nā kōnae i loaʻa, kahi e pono aiʻoe e koho i nā mea āu e makemake ai e hoʻohui. E hoʻonui i nā pāʻani o ka pāʻani ma ka pāomi hema i ka inoa inoa.
  7. E kaomi i ke pihi Hoʻoilie hoʻolohe i ka hua'ōlelo. Kūleka ikaika mākou iāʻoe e koho i ka loiloi hou loa - no lākou mai kahi kahiko i ka mea hou (i ka piʻi piʻiʻana).
  8. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i nā faila pono a pau, e kau iā lākou ma ka pūnaewele USB e hoʻolālā ma hope o ka hoʻokau houʻana i ka OS, aiʻole e hoʻokomo iā lākou i kēlā me kēia, inā ua hoʻoholoʻoe e hoʻonui i ka polokalamu i nā puke hou loa. He mea maʻalahi kēia hana a ua hele mai e hahai i nā'ōlelo a pau o ka Wizard Wizard.

ʻO ka mea pōʻino, hikiʻole kēia koho i nā mea a pau - inā ponoʻoe e hoʻouka i ka nui o nā hoʻokele, hiki ke hana i kahi lōʻihi. Ināʻaeʻole kēia i kāu, e hele i kahiʻaoʻao'ē aʻe.

Hanana 2: Kākoʻo Kōkua HP

No kaʻoluʻolu o ka hanaʻana me HP laptops, ua hoʻokumu nā mea hoʻolālā i nā polokalamu pono - Kahu Kōkua. Kōkua ia i ka hoʻonā a hoʻouka i nā mea hoʻokele ma ka hoʻoukaʻana iā lākou mai nā pūnaewele o kāu pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe i hoʻouka hou i ka Windows aʻole iʻokiʻole i ka lima, a laila hiki iāʻoe ke hoʻomaka mai ka papa inoa o nā papahana. Inā nele kahi mea kōkua, hoʻohui iā ia mai ka pūnaewele HPP.

E kiʻi i ke kōkua kōkua HP mai kahi papahana.

  1. Mai ka loulou i luna, e hele i ka pūnaewele HP, e hoʻouka, e hoʻouka, ae holo i ke Kōkua kōkuaʻo Caliper. ʻO ka pūnaewele he mau puka makaniʻelua, ma ka pālua "'Aʻe". Ma ka paʻaʻana,ʻikeʻia ka icon ma ka pakuhi, e hoʻoholo i ka mea kōkua.
  2. Ma ka pukapihi punahele, e hoʻonohonoho i nā palena'āina e like me kou makemake a kaomi "'Aʻe".
  3. Ma hope o ka nānāʻana i ka'ōlelo aʻo, e hoʻomau i ka hoʻohanaʻana i kāna hana nui. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi. "E nānā no nā hōʻoi a me nā memo".
  4. Hoʻomaka ka helu, e kali e hoʻopau.
  5. E hele i "Nā hola hou".
  6. E hōʻikeʻia nā hopena i kahi puka hou: maʻaneʻi eʻikeʻoe i kahi mea e pono e hoʻokomoʻia a me nā mea e pono e hoʻololiʻia. E koho i nā mea kūpono a e kaomi Hoʻoi a hoʻouna iā.
  7. I kēia manawa, ponoʻoe e kali hou a hiki i nā mea hoʻoili kōkua a hoʻonohonoho aunoa i nā wae i waeʻia, a laila haʻalele i ka papahana.

Māhele 3: Polokalamu Kākoʻo

Aia kekahiʻano'ē aʻe o ka noi pono o HP ma keʻano o nā papahana no kaʻikeʻana i nā lako pono loa ma ka pūnaewele. ʻO ke kulekele o kā lākou hana - like lākou i ka nānāʻana i ka pona, kaʻikeʻana i nā mea hoʻokele a iʻole nā ​​mea i heleʻole, a hāʻawi hoʻi e hoʻokomo iā lākou mai ka'ōwili a iʻole ka loli. ʻO ia mauʻano noi komo i kā lākou iho waihonaʻikepili pūnaewele, i kūkuluʻia aiʻole e mālamaʻia ma ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke koho i ka polokalamu maikaʻi loa no ka heluheluʻana i kahi mea kūikawā ma ka pūnaewele pūnaewele.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO nā alakaʻi o kēia māheleʻo DriverPack Solution a me DriverMax. Ke kākoʻo nei lāua i ka lehulehu o nā mea hana, a me nā kikowaena (nā mea kākau, nā scanners, MFPs), no lailaʻaʻole hiki ke hoʻokomo a hoʻomaikaʻi hou i ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke heluhelu i nā kuhikuhi no ka hoʻohanaʻana i kēia mau papahana ma nā loulou i lalo nei.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack
Hoʻohou i nā mea hoʻokele i DriverMax

Ka Papa Hana 4: ID Device

Hiki iā lākou ke hoʻohana i kēiaʻano, aʻoiʻole paha i ka hoʻohanaʻana o ia mea i ka mea i kūponoʻole ai kaʻoihana o ka mea hoʻokele aʻaʻole hiki keʻikeʻia ma nāʻano'ē aʻe. Eia naʻe,ʻaʻohe mea eʻaʻa iā ia eʻike a me ka mea hou o ka mea hoʻokele. Hanaʻia ka hana ma o kahi pūnaehana pūnaewele likeʻole a me nā lawelawe pūnaewele i hilinaʻiʻia, aʻokoʻa keʻano o ka hoʻonohonohoʻana i ka mea likeʻole mai ka pehea i kiʻiʻia ai ka mea hoʻokele mai ka pūnaewele official. Ma ka loulou ma lalo nei eʻikeʻoe i kaʻike e pili ana i ka hoʻoholoʻana i ka ID a me ka hana pololei.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 5:ʻO ka mea hana polokalamu Windows

Ke hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele "Mana Mea Mea"Hoʻokomoʻia i Windows he ala'ē aʻe eʻole e mālamaʻia. Hāʻawi ka pūnaewele i ka hulina maʻamau i loko o ka pūnaewele, a me kahi hoʻokomo hoʻokomoʻia e like me keʻano o nā waihona hoʻonohonoho.

Pono e hoʻomaopopoʻia aia wale nō e hoʻokomoʻia ka papahana polokalamu ponoʻole me nā noi ponoʻole. Eia kekahi laʻana, e hiki ke hoʻohana pono i ka palapala video e like me ka hopenaʻoi loa o ka pahu, akā,ʻaʻole e hiki i ka mea hana hana ke hoʻolimalima maikaʻi i ka mea hoʻopuka kiʻi a pono e hoʻonohoʻia e ka mea hoʻohana ma ka pūnaewele o ka mea hana. Ua weheweheʻia nā'ōlelo hoʻolaha me kēiaʻano i loko o kā mākou mau mea'ē aʻe.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

Hoʻopiha kēia i ka papa inoa o nā papa hana kau Po no ka pakuhi HP6 Pavilion DV6. Paipai mākou e hāʻawi i ka mea nui i ka mea mua o lākou -ʻo keʻano kēia e loaʻa ai i nā mea hōʻailona hou a hōʻoiaʻiʻoʻia. Eia hou, ke'ōlelo aku nei mākou iāʻoe e kiʻi a hoʻokomo i nā pono hana no ka papa papa a me nā pelekane, e hōʻoia ana i kaʻoihana pakuhi nui.