Pehea e hana ai i nā hoʻoponopono kala i Adobe Premiere Pro

Hiki ke hoʻokomoʻia nā papahana a me nā mea hou aku i ka pūnaewele lawelawe Ubuntuʻaʻole ma o "Terminal" i ke komo 'ana i nā leka, akā ma o ka' "Luna hoʻoponopono". He mea like paha kēia mea hana no kekahi mea hoʻohana, akā,ʻo ka poʻe i hanaʻole i ka leʻaleʻa a keʻike nei lākou i nā pilikia me kēia mau pūʻulu o kaʻikeʻikeʻole. ʻO ke koho "Luna hoʻoponopono" i kūkuluʻia i loko o ka OS, akā naʻe, no kekahi mau hana hoʻohana a iʻole nā ​​hāʻule paha, hiki ke nalowale a laila e kūkulu houʻia. E nānā pono kākou i kēia hana a hoʻopili i nā hemahema maʻamau.

E hoʻouka i ka mea hoʻohana mea hoʻohana ma Ubuntu

E like me ko mākou kākauʻana ma luna nei, "Luna hoʻoponopono" Loaʻa i loko o ka Ubuntu maʻamau e kūkulu aʻaʻole makemake i kahi hoʻokomo hou aku. No laila, ma mua o ka hoʻomakaʻana i ke kaʻina hana, eʻike pono i kahi mamaoʻole o ka papahana. No ka hanaʻana i kēia, e hele i ka papa kuhikuhi, e ho'āʻo eʻimi aʻike i ka mea pono e pono ai. Inā makehewa ka ho'āʻo, e hoʻolohe i nā kuhikuhi i lalo.

E hoʻohana mākou i ka papahana papahana, e hāʻawiʻana i kaʻikepili piha e pili ana i kēlā me kēia kauoha e pono ana iāʻoe:

  1. E wehe i ka menu a holo "Terminal"Hiki iāʻoe ke hana i kēia ma o ka hotkey. Ctrl + Alt T.
  2. Hoʻopau i ke kauoha ma ka māhele komosudo apt-e hoʻokomo i kahi pokapū polokalamua laila kaomi E komo.
  3. E hoʻokomo i ka hua'ōlelo no kāu moʻokāki. Eʻike i kaʻikeʻoleʻia o nā mea i kākauʻia.
  4. Inā ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka mea hana hewaʻole aʻaʻole paha i hoʻokomoʻia no ka hikiʻana o nā hale waihona puke hoʻokahi, e hana i kahi hoʻoulu houʻana,kaomi sudo apt - hoʻokomo i kahi pūnaewele pūnaewele.

    Eia hou, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e komo i nāʻaoʻao'ē aʻe i kēia mau kauoha i ka wā o nā pilikia me kēia.

    sudo apt purge pūnaewele polokalamu
    rm -rf ~ / .cache / pūnaewele polokalamu
    rm -rf ~ / .config / pokapū pūnaewele
    rm -rf ~ / .cache / update-manager-core
    sudo apt update
    sudo apt dist-upgrade
    sudo apt hoʻokomo pūnaewele ubuntu-center ubuntu
    sudo dpkg-reconfigure pūnaewele polokalamu --force
    sudo hoʻolālā pūnaewele-pūnaewele

  5. Inā hana "Luna hoʻoponopono" ʻaʻoleʻoe eʻoluʻolu, e holoi i ke kauohasudo apt e wehe i kahi pokapū polokalamua hou hou.

Ma hope, hiki iā mākou ke'ōlelo aku e hoʻohana i ke kauoharm ~ / .cache / pūnaewele polokalamu -Ra lailaunity --replace &e wehe i kahi aniani "Luna hoʻoponopono" - pono e kāpae i nāʻano hemahema likeʻole.

E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe mea paʻakikī i ka hoʻokomoʻiaʻana o ka mea kani i nīnauʻia, akā wale nō kekahi mau pilikia i kāna hana, i hoʻoholoʻia e nā kuhikuhi i luna ma loko oʻelua mau minuke wale nō.