Pehea e hoʻouka ai i kahi kiʻiʻoniʻoni i iTunes


ʻO kekahi o nā pūnaewele kaulana loa ma ka pūnaewele'ōlelo Lūkia i ka wā ma mua, aia i loko o kāna arsenal nā mea pono e pono ai no ka heʻenalu maikaʻi. Ināʻaʻole lawa ka hana hana o ka pūnaewele pūnaewele mai Yandex, hiki iā ia ke "hoʻopihaʻia" ma o nā loli, e weheweheʻia keʻano o ka hoʻonohonohoʻana i loko o kā mākouʻatikala i kēia mau lā.

Nā koho no ka hoʻoukaʻana i nā mea kikowaena ma ka polokalamu kele pūnaewele

I ke Yandex. Pūnaewele, pono e kauʻia nā koina - aia ma waena o lākou ka mea hana pale AdGuard, kahi anti-shock, nā lawelawe hoʻokele o nā hui, a me nā mea'ē aʻe. Hoʻokomoʻia nā mea'ē aʻe me kekahi o nā hale kūʻai - Google Store Web Store a iʻoleʻOpera Addons, a me kēia pūnaewele pūnaewele piha piha.

Ke Kumu 1: Nā Pūnaewele Pūnaewele

ʻAʻole pono nā mea hoʻohana Pūnaewele e hoʻokomo i ka polokalamu kele pūnaewele mai Yandex me nā meaʻokoʻa-kolu -ʻo nā mea i hoʻohuiʻia i loko o kona meleʻana eʻoi aku ka nui no ka lehulehu. Hiki iāʻoe ke komo a hoʻopau iā lākou e like me kēia:

  1. E wehe i ka koho pūnaewele ma kaʻaoʻao hema i nā pā kaupaeʻekolu ma kaʻaoʻao'ākau i luna, a koho "Pākuʻi-mau".
  2. E kaomi i ka papa inoa o nā kuhi i kūkuluʻia i Yandex. Huli a loaʻa i waena o lākou ka mea (a me nā mea) e pono ai.
  3. E hoʻoneʻe wale i ka hoʻololi i ka'ākau o ka inoa o ka mea add-on.

    i kahi kūlana.

  4. No laila, hiki iāʻoe ke hoʻololi i kekahi o nā loli i hoʻohuiʻia i loko o ka pūnaewele pūnaewele. ʻO kekahi o lākou, e like me ka AdGuard i'ōleloʻia ma luna nei, pono e hoʻonohonoho kokeʻia ma hope koke o ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻonohoʻana.

Hanana 2:ʻOpera Addons

Ināʻaʻohe lawa kēia mau mea hoʻonui i loko o ka papahana o ka polokalamu kele pūnaewele mai Yandex iāʻoe, hiki iāʻoe ke hele i kaʻOpera Store e huli a hoʻokomo i nā mea hou.

  1. E hana hou i nā papa 1-2 o ke ala i luna, e hele i kaʻaoʻao "Pākuʻi-mau" a hiki i ka hopena.
  2. E kaomi i ka pihi "Ka papa kuhikuhi no Yandex Pūnaewele".
  3. Ma ka pūnaeweleʻOpera Addons, eʻike i ka hōʻoia pono i konaʻaoʻao nui a iʻole e hoʻohana i ka pahu huli ma kaʻaoʻao'ākau i luna.
  4. Ma hope o ka hoʻoholoʻana i ka kohoʻana, e kaomi i ka nānāʻana o ka hoʻopauʻana e hele i kaʻaoʻao me kāna wehewehe.
  5. E kaomi i ka pihi ma kaʻaoʻao'ākau i luna. "E hoʻohui iā Yandex Pūnaewele",

    a laila e hoʻomaka ai ke kaʻina hana.

    Ma kahi koke koke, e puka mai kahi puka liʻiliʻi ma lalo o ka pā hulina pūnaewele, kahi e pā aiʻoe i ke pihi "E hoʻokomo i ka palena" e hoʻopaʻa i ko lākou manaʻo.

  6. Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ke add-on, e hōʻikeʻia kona icon ma ka'ākau o ka pākuhi hulina.

    Kaomiʻana iā ia ma luna o ia mea e lawe mai i kāna menu iho a / a iʻole ka hana,

    a me ka pololei - ke kaʻina maʻamau.

  7. ʻO ka hoʻoukaʻana i nā add-on maiʻOpera Addonsʻaʻole e pilikia no ka mea hoʻomaka. ʻO kekahi o nā pāʻoihana nui o kēia ala, ma waho o ka heluna o 1,500 mau kūlana, hiki ke kapaʻia heʻoluʻolu a me ka palekana - hiki iāʻoe ke hele pololei i ka hale kūʻai pāʻoihana mai nāʻaoʻao Yandex.Browser.

Māhele 3: Hale Kūnaewele Pūnaewele

Me kaʻoiaʻiʻo ua kākoʻoʻo Yandex. Browser i nā hōʻailona no kā Google Chrome a meʻOpera, ua hoʻokomoʻia wale nō me ka hale kūʻai o ka mea hope loa. Hiki iāʻoe ke loaʻa a hoʻouka i nā hoʻolālā i manaʻoʻia no kahi pūnaewele mākaʻikaʻi ma o ka huliʻana a ma ka heleʻana i kona hale kūʻai me ka hoʻohanaʻana i ka loulou i lalo nei.

Nānā: ʻAʻole nā ​​loiloi i hanaʻia no Google Chrome e pa'ū me ka Yandex Browser.

E hele i ka Pūnaewele Pūnaewele Google Chrome

  1. Ma kaʻaoʻao nui o ka hale kūʻai pūnaewele Chrome, e huli i ka palena e pono aiʻoe a hoʻohana paha i ka pahu hulina no kēia kumuhana.

    Nānā: Eia hou, hiki iāʻoe ke ho'ākāka i kekahi mau koho hulina -ʻo ia keʻano, nā mana o ke kāʻei makemakeʻia, kāna loiloi.

  2. Inā hoʻohanaʻoe i ka huli, a laila ma hope o ke kele "E komo" E hōʻike kokeʻia nā hualoaʻa likeʻole i ka manawa hoʻokahi.

    E koho i ka pākuhi āu e makemake nei, e nānā ana i kona mea nāna i hoʻolālā, ka wehewehe, nā helu a me ka helu o nā mea hoʻohana, a laila kaomi i ke pihi. "E hoʻokomo".

    A laila ma ka puka pop-up e hōʻikeʻia, kaomi "E hoʻokomo i ka palena" ae kali i ke kaʻina hana e hoʻopau.

  3. Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka add-on ma Yandex.Browser, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho (inā pono) a wehe i ka menu (LMB)

    aiʻole e hele i ka papa inoa o nā palena maʻamau (RMB).

  4. E like me kāu eʻike ai, e hoʻohanaʻia ana ka huli a me ka hoʻomohalaʻana o nā hōʻailona mai ka Pūnaewele Pūnaeweleʻo Google ma Yandex Browser ma ka hoʻohanaʻana i nā mea algorithm like meʻOpera Addons. ʻO kaʻokoʻa wale nō i ka loiloi a me ka wikiwiki o ka loaʻa -ʻo ka hale i mālamaʻia ma kēiaʻanoʻaʻole i hoʻokomoʻia i ka pūnaewele pūnaewele, no laila e pono aiʻoe e mālama i ka loulou i nā pakuhi a eʻimiʻoe iāʻoe iho i kēlā me kēia manawa.

Nā manaʻo nui

ʻO nāʻano a pau o ka hoʻoukaʻana i nā add-on ma Yandex. Pūnaewele, a mākou i kūkākūkā ai ma kēiaʻatikala, he hoʻokahi hoʻi pahuhopu kū hoʻokahi,ʻo ia kaʻokoʻa o ke kikowaena. ʻO ia, hikiʻole keʻike mua inā paha aia kēia a iʻole kēlā hoʻolaha i kahi hale kūʻai,ʻaʻole e hōʻike i ka mea aia i loko o ka pūnaewele maʻamau o ka pūnaewele pūnaewele. Ma ia mau hihia, i mea eʻole ai e holo ma waena o nā papahana hoʻolālā a me nā papahana kālepaʻelua,ʻoi aku ka pono e hoʻohana koke i ka huli - e komo wale i ka hulina penei ma Google a iʻole Yandex:

E kaomi i "inoa inoa" no Yandex Browser

ʻOiaʻiʻo, ma kahi o ka lua a me nā hua'ōleloʻekolu (hoʻokomoʻia i nā hua'ōlelo) ponoʻoe e komo i ka inoa o ka mea i makemakeʻia. Ma hope aʻe, i ka hōʻikeʻiaʻana o nā hualoaʻa, eʻike pono iā lākou "he" i ka pūnaewele Pūnaewele Chrome a iʻoleʻOpera Addons a kaomi i ka loulou, a laila e hoʻokō pono i ka hoʻokomoʻana, ma hope o kekahi o nā papahana algorithms i ho'ākākaʻia ma luna nei.

E nānā pū hoʻi: Nā hoʻopuka maikaʻi no Yandex Browser

Ka Hopena

ʻO keʻano ia, ua kūkākūkā mākou e pili ana i nā ala a pau e hiki nei ke hoʻohui i nā hoʻopihapiha no Yandex.Browser. Kūpono mākou e koho i ke kohoʻana i kahi koho maikaʻi loa, akā,ʻaʻole kēia ka hihia - ua maikaʻi nā hale kūʻai i hoʻoponoponoʻia i ko lākou pono pono'ī, a ua loaʻa i kēlā me kēia mea kahi mea kūikawā. Ma ka manawa like,ʻo keʻenehana maʻamau o ka pūnaewele pūnaewele pūnaewele ka mea e uhi pono i nā pono o ka mea hoʻohana pūnaewele. Ke manaolana nei mākou he mea pono kēia mea iāʻoe a kōkua iāʻoe e hana maikaʻi a hana maikaʻi i kāu Yandex Browser.