ʻO ka file msvcp71.dll no Windows 7

ʻO kēiaʻatikala e ho'ākāka nui ana i ka laweʻana i ka msvcp71.dll no ke kuhiʻole inā ma ka hoʻomaka o ka pāʻani (e like me ka Titan Quest) aiʻole ka papahana eʻike aiʻoe i kahi hua'ōlelo e hōʻike anaʻaʻole iʻikeʻia kahi kōnae a iʻole eʻikeʻia ana ma ka kamepiula. E nānā pū hoʻi: download msvcr71.dll no Windows

ʻO ka mea mua -ʻaʻoleʻoe e lawe i kēia faila mai nā pūnaewele o nā waihona waihona waihona DLL - hiki ke pilikia a, eia hoʻi, ināʻoe e lawe i msvcp71.dll aʻike i kahi e hoʻolei ai, hikiʻole ke hoʻoponopono i ka hewa a holo i ka papahana ʻaʻole hikiʻole ia, akāʻo kēia manawa ke noi aku lākou i kahi papa'ē aʻe.

Pehea e hōʻoia pono ai i msvcp71.dll

Ua hala ka pilikia msvcp71.dll mai ka kamepiula

ʻO ka pūnaewele msvcp71.dll kekahi o nā hale waihona puke i kūkulu i nā māhele o Microsoft no ka holoʻana i nā polokalamu a me nā pāʻani i hoʻolālāʻia me Visual C ++. ʻO keʻano kēia i mea e hiki ai ke hoʻoiho i kēia faila no ka mea kūʻokoʻa a me nā mea a pau e pono ai ke hoʻoponopono i nā hemahema:

  • ʻAʻole hiki ke hoʻomaka ka papahana no ka mea,ʻaʻohe'ōnaehana i ka file msvcp71.dll
  • ʻAʻoleʻikeʻiaʻo Msvcp71.dll
  • Aʻo nā hewa'ē aʻe e pili ana i ka hoʻonalowaleʻana o msvcp71.dll mai ka kamepiula

'Aʻohe mea e pono ai ke noi' ia i ka'ilipili, a me kahi kahi e hoʻouka ai i ka downloaded file - e kiʻi wale i ka Visual C ++ Redistributable Package no Visual Studio mai ka pūnaewele official Microsoft, e hoʻomaka i kahi hoʻokomo, kahi e hoʻokomoʻia aiʻo msvcp71.dll a me nā'ēhana'ē aʻe kahi e pono ai.

E kiʻi i kaʻikepili C ++ C ++ e pono ai e holo i nā papahana maʻaneʻi:

  • http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 - Visual C ++ Redistributable Hōʻuluʻulu no ka Visual Studio 2012 Update 4, Windows 7 a me 8, 32 a me 64 mau pahi.
  • http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 - Visual C ++ Redistributable Hōʻuluʻulu no ka Visual Studio 2013, Windows 7 a me 8, 32 a me 64 mau pahi.

Hoʻokaʻawale i ka msvcp71.dll no ka meaʻokoʻa mai Microsoft

Inā ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele Titan Quest a iʻole kekahi mea'ē aʻe e hoʻomaka, e wehe i ka file msvcp71.dll mai ka pahu mele, hiki iā ia ke kōkua i ka hoʻoponoponoʻana i ka hewa.