Holoi i kahi hua'ōlelo i ka hoʻokomoʻana i Odnoklassniki


No ka hōʻoiaʻana i ke kuleana o kaʻikeʻana i kahiʻike pilikino ma ka'ōnaehana kaiaulu Odnoklassniki, ua hoʻokumuʻia kahi pūnaewele hōʻoia. Māhele i ka hāʻawiʻana i kēlā me kēia haumāna hou kaʻike inoa, kahi inoa inoa, ka leka uila a iʻole ka helu kelepona i heluʻia i ka wā o ka hoʻopaʻa inoaʻana, a me ka hoʻonohoʻana i kahi hua'ōlelo e komo i kāuʻaoʻao. Hoʻokomo pinepine mākou i kēiaʻikepili ma nā kahua kūpono ma ka pūnaewele OK aʻo kā mākou pūnaewele e hoʻomanaʻo iā lākou. Hiki iāʻoe ke holoi i kahi hua'ōlelo i ka hoʻokomoʻana i Odnoklassniki?

E wehe i ka hua'ōlelo i ka wā e komo aiʻo Odnoklassniki

ʻOiaʻiʻo,ʻo ka hana o ka hoʻomanaʻoʻana i nā hua'ōlelo i nā meaʻIke Pūnaewele he mea maʻalahi. ʻAʻole ponoʻoe e kākau i nā helu a me nā leka i kēlā me kēia manawa āu e komo ai i kāu punahele punahele. Akā, inā nui nā poʻe i komo i kāu kamepiula a iʻoleʻoe i kipa aku i kahi o Odnoklassniki mai kahi mea'ē aʻe, a laila ua hiki i ka hua'ōlelo leka i mālamaʻia i ka lekaʻana o kaʻike pilikinoʻaʻole i manaʻoʻia no ke kinoea o kekahi. Eʻike pū kākou pehea e wehe ai i kahi hua'ōlelo i ka wā e komo aiʻo OK e hoʻohana ana i keʻano o nā pūnaeweleʻoi loa.

Mozilla Firefox

ʻO Mozilla Firefox ka punaewele punahele likeʻole o kēiaʻano ma ka honua kamepiula, a ināʻoe e hele i kaʻaoʻao Odnoklassniki āu ma laila, laila ponoʻoe e hahai i nā kuhikuhi ma lalo e wehe i kāu'ōlelo. Ma ke ala, ma kēiaʻano hiki iāʻoe ke hoʻohemo i kekahi memo hua'ōlelo mai nā mea i paneʻia e kēia polokalamu kele pūnaewele.

  1. E wehe i ka pūnaewele Odnoklassniki ma ka polokalamu kele pūnaewele. Ma kaʻaoʻao'ākau o kaʻaoʻao eʻike mākou i ka papa inoa hoʻolālā hoʻohana me ka inoa inoa a me ka hua'ōlelo i ho'ōlaʻia,ʻo ka mea i loaʻa i ka PC pēhi wale ke pihi "Komo" ae komo i kāuʻikepili i OK. ʻAʻole kūpono kēia kūlana iā mākou, no laila mākou e hoʻomaka nei e hana.
  2. Ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka polokalamu kele pūnaewele,ʻike mākou i ka hōʻailona me nā kī kaupaeʻekolu a wehe i ka menu.
  3. Ma ka papa inoa iho o nā palena, e kaomi i ka LMB ma ka laina "Papa" ae neʻe i kahi māhele e pono ai.
  4. Ma ka pūnaewele pūnaewele, e neʻe i kaʻaoʻao "Ka Lae a me ka Hoʻomalu". Ma laila e loaʻa ai kā mākou mea eʻimi nei.
  5. Ma ka puka aʻe e iho i lalo i kahi papa "Logins a me nā'ōlelo hoʻohana" ae kaomi i ka hiʻona "Paina i mālamaʻia".
  6. I kēia manawa,ʻike mākou i nāʻike a pau o nā pūnaewele i mālamaʻia e kā mākou polokalamu kele pūnaewele. ʻO ka mua, e hoʻololi i ka hōʻike o nā hua'ōlelo.
  7. Hoʻopaʻi mākou ma ka puka liʻiliʻi i kāu hoʻoholo e hiki ai keʻike i nā hua'ōlelo i ka pūnaewele pūnaewele.
  8. Loaʻa iā mākou ma ka papa inoa a koho i ke kolamu me nāʻikepili o kāuʻikepili i Odnoklassniki. Hoʻopiha mākou i nā manipuna ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Holoi".
  9. Hanaʻia! E hou hou i ka pūnaewele, e wehe i kaʻaoʻao o kāu pūnaewele pili punahele. Ua nele nā ​​māla i ka māheleʻike koho. Aia ka palekana o kāuʻikepili i Odnoklassniki i ka kiʻekiʻe kūpono.

Google chrome

Inā ua hoʻokomoʻia ka polokalamu Google Chrome ma kāu kamepiula a iʻole pona paha, a laila,ʻo ka holoiʻana i kāu hua'ōlelo i ka wā e komo ai i Odnoklassniki he mea maʻalahi loa ia. E kaomi wale ana i kahi kiole, a he pahuhopu kā mākou. E ho'āʻo pū kākou e hoʻoholo i ka pilikia.

  1. E hoʻouka i ka polokalamu kele pūnaewele, ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka puka o ka papahana, e kaomi i ka hika lawelawe me nā kikowaʻiʻekolu ma luna o kekahi, kahi i kapaʻia "Hoʻonohonoho a me Manaʻo iā Google Chrome".
  2. Ma ka papa kuhikuhi e hōʻikeʻia, e kaomi i ke kolamu "Papa" a hele i kaʻaoʻao koho o ka mea pūnaewele pūnaewele.
  3. Ma ka puka hou, e kaomi i ka laina "Nā hua'ōlelo" ae neʻe i kēia māhele.
  4. Ma ka papa inoa o nā loina a me nā hua'ōlelo i hoʻopaʻaʻia eʻike mākou i kaʻikepili o kāu moʻokūkiʻi ma Odnoklassniki, e hoʻokuʻu mākou i kaʻiole ma luna o ka hōʻailona meʻekolu kikowaena "Nā hana'ē aʻe" a kaomi ma luna.
  5. Hoʻomauʻia i ka papa kuhikuhi e hōʻikeʻia, koho i ke kolamu "Holoi" a lawe maikaʻi i ka hua'ōlelo i mālamaʻia ma ka hoʻomanaʻo o ka polokalamu kele pūnaewele mai kāuʻaoʻao ma OK.

ʻOpera

Ināʻoe e hoʻohana ana i ka Opera pūnaewele e kahe i ka pūnaewele ma nā pūnaewele nui o ka pūnaewele honua, a laila e wehe i kāu hua'ōlelo i ka wā e komo ai i loko o ka moʻolālā pilikino o Odnoklassniki, ua lawa ia i ka hana maʻalahi ma nā papahana o ka papahana.

  1. Ma kaʻaoʻao hema o ka polokalamu kele pūnaewele, e kaomi i ke pihi me ka logo o ka papahana a hele i kahi poho "Hoʻonohonoho a mālamaʻana i ka Opera".
  2. Loaʻa iā mākou ma ka papa helu ho'āka "Papa"kahi e hoʻoponopono ai mākou i ka pilikia.
  3. Ma kaʻaoʻao aʻe, e hoʻonui i kaʻaoʻao "Kūlana" eʻike i kahi mahele e pono ai mākou.
  4. Ma ka papa inoa hōʻike o nā palena'āina, koho i ke kolamu "Ka maluhia" a kaomi iā LKM.
  5. E iho i lalo i ka 'Oihana "Nā hua'ōlelo a me nā mana"kahi e nānā ai mākou i ka laina e pono ai mākou e hele i kahi waiho o nā memowords browser.
  6. I kēia manawa "Pae me nā hua'ōlelo i kākauʻia" e nānā i nāʻikepili mai Odnoklassniki a e kaomi ma ka laina ma luna o ka'ōleʻa "Nā hana'ē aʻe".
  7. Ma ka papa inoa iho i kaomi "Holoi" a mālama maikaʻi i kaʻike i makemakeʻoleʻia i loko o ka hoʻomanaʻo o ka polokalamu kele pūnaewele.

Yandex Pūnaewele

Ua hana 'ia ka pūnaewele pūnaewele mai Yandex ma kahi' ano like me Google Chrome, akā e nānā kākou i kēia hana e hoʻopiha i ke kiʻi. ʻOiaʻiʻo, ma ke ala waena ma waena o ka hanaʻana o Google a me Yandex Pūnaewele, aia kekahi mauʻano likeʻole.

  1. Ma ke poʻo o ka polokalamu kele pūnaewele, e kaomi i ka hiʻona me nā pahuʻekolu i hoʻonohonohoʻia i lalo e komo i nā kikowaena o nā polokalamu.
  2. I ka papa e hōʻikeʻia, e koho i ke kolamu "Manaʻo Pau".
  3. E kau i ka poinikā maka ma ke laina me ka helu o ka pūnaewele Odnoklassniki a kau i kahi kau ma kahi'āpana liʻiliʻi ma ka hema.
  4. Ke hōʻike nei kahi kī ma lalo. "Holoi"a mākou e kāomi nei. Ua hoʻopukaʻia kā kāʻei pūʻali mai ka polokalamu kele pūnaewele.

Internet Explorer

Inā mālamaʻoe i nā manaʻo no kaʻike o ka polokalamuʻikeʻole aʻaʻole makemakeʻoe e hoʻololi i kahi Internet Explorer maikaʻi i kahi polokalamu'ē aʻe, a inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke wehe i ka'ōlelo i mālamaʻia o kāuʻaoʻao ma Odnoklassniki.

  1. E wehe i ka polokalamu kele pūnaewele, e kaomi pono i ka pihi me ka pahu e lawe i ka papa kuhikuhi hoʻonohonoho.
  2. Ma lalo o ka papa inoa, e kaomi i kahi mea "Pūnaewele Pūnaewele".
  3. Ma ka puka hou, e neʻe i kaʻaoʻao "Inau".
  4. Ma ka māhele "Palekana Palena" hele i ka papa "Kō koho" no ka hana hou.
  5. A laila, e kaomi i ka hiʻona "Mana Manaʻo". ʻO kēia ka mea a mākou eʻimi nei.
  6. Ma ka Pūnaewele Pūnaewele e hoʻonui i ka laina me ka inoa o ka inoa OK.
  7. E kaomi "Holoi" a hiki i ka hopena o ke kaʻina hana.
  8. Hoʻopaʻa mākou i ka hopena hope o ka hua'ōlelo koʻikoʻi o kāuʻaoʻao Odnoklassniki mai nā pūnaewele hoʻopihapiha o ka polokalamu kele pūnaewele. ʻO nā mea a pau


No laila, ua nānā mākou ma keʻanoʻokoʻa i nāʻano no ka holoiʻana i kahi hua'ōlelo i ka hoʻokomoʻana i ka waihona o Odnoklassniki e hoʻohana ana i keʻano o nā pūnaeweleʻoi loa i kaulana ma waena o nā mea hoʻohana. Hiki iāʻoe ke koho i ke ala e kūpono iāʻoe. A inā loaʻa iāʻoe kekahi pilikia, eʻoluʻolu e kākau iā mākou i nā manaʻo. ʻAeʻa maikaʻi!

E nānā hoʻi: Pehea eʻike ai i ka hua'ōlelo ma Odnoklassniki