Backup4all 7.1.313


ʻO ka mea paʻamau,ʻo nāʻano a pau o ka RAM pūnaewele e hoʻoholoʻia e BIOS a me Windows me ka hoʻololi a pau i ka hoʻoili lako pūnaewele. Akā inā makemakeʻoe, no ka laʻana, e ho'āʻo ana e kāpili i ka RAM, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā palena i loko o ka hoʻonohonoho BIOS. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole hiki ke hanaʻia kēia ma nā papa makuahine, ma kahi mau hiʻohiʻona kahiko a maʻalahi paha keʻano hikiʻole ke hana.

Hoʻonohonoho i ka RAM i ka BIOS

Hiki iāʻoe ke hoʻololi i nāʻano nui o ka RAM,ʻo ia hoʻi, ke kuhi manawa, ke kauʻana a me ka volis. Hōʻailonaʻia kēia mau mea hōʻailona. A no laila, e hoʻololi i ka RAM ma ka BIOS e ponoʻoe e hoʻokokoke me keʻano.

Hanana 1: BIOS Baya

Inā hoʻokomoʻia ka'ōnaehana Phoenix / Award ma kāu papahoahoa, e nānā kaʻaoʻao o nā hana e like me ka mea i lalo nei. E hoʻomanaʻo i nā inoa o ka nohona ma kahi iki.

  1. E hou hou i ka PC. Hoʻomoʻa mākou i ka BIOS me kahi kī lawelawe a iʻole ke kīʻaoʻaoʻaoʻao. Uaʻokoʻa lākou ma muli o keʻano a me ka mana o ka "hao": ʻO Del, 'Ap, F2 a pēlā aku nō.
  2. Pākuʻi hui Ctrl + F1 e komo i nā hoʻonohonoho mua. Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana i nā pua e hele i ka helu "MB Tweaker iʻikeʻia (M.I.T.)" a pana E komo.
  3. Ma ka papa e hiki mai ana e loaʻa i kahi helu "Pūnaehana Pūnaewele Pūnaewele". Ma ka hoʻololiʻana i kāna hua'ōlelo nui, hiki iāʻoe ke hoʻoemi a hoʻonui i ke kaha manawa o ka RAM. E koho i kahiʻoi iki aʻe.
  4. Hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i ka volta i hāʻawiʻia i ka RAM, akā,ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 0.15 volts.
  5. E hoʻi i kaʻaoʻao nui BIOS a koho i kahi koho "Nā Kiʻi Chipset Kūikawā".
  6. Maanei hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā manawa,ʻo ia hoʻi, ka manawa pane o ka mea. ʻO ke kūpono,ʻo ka mea liʻiliʻi loa kēia,ʻo ka wikiwiki o ka hana hana hoʻomanaʻo o ka PC. E hoʻololi hou i ka helu "DRAM ke koho i ka manawa" me "Aʻe" i "Manual",ʻo ia hoʻi, ma keʻano hoʻonā manuahi. A laila hiki iāʻoe ke hoʻokolohua ma ka ho'ēmiʻana i nā manawa, akā,ʻaʻoleʻoi aku ma mua o ka manawa hoʻokahi.
  7. Ua pau nā hoʻonohonoho. E haʻalele mākou i ka BIOS i ka mālamaʻana i nā loli a holo i kekahi ho'āʻo kūikawā e nānā i ka pono o ka pūnaewele a me ka RAM, iʻole ma AIDA64.
  8. Inā hōʻoleʻole i nā hualoaʻa o nā māmā RAM, e hana hou i ka'āpana algorithm.

Hanana 2: AMI BIOS

Inā aia ka BIOS ma kāu kamepiula mai nā American Megatrends, a laila,ʻaʻole e loaʻa kekahi mau mea likeʻole ma ka Award. Akā inā pono, e noʻonoʻo pinepine i kēia hihia.

  1. E komo i ka BIOS, ma ka papa kuhikuhi nui, e pono mākou i kēia mea "Nā Mea BIOS Kūlana kiʻekiʻe".
  2. A laila, hele i "Kūmua i ka hoʻolālā DRAM" ae hana i nā loli kūpono i ka pihi manawa, voltage a me nā manawa o ka RAM, ma keʻanoʻana me ka Method 1.
  3. Ke haʻalele nei i ka BIOS a me ke kauʻana i kahi hae e hōʻoia i ka pololei o kā mākou hana. E hana i kekahi hanana i nā manawa e loaʻa ai ka hopena maikaʻi loa.

Māhele 3: BIOS UEFI

ʻO ka hapa nui o nā motherboards hou o ka EUFI BIOS me kahiʻoluʻolu nani a hoʻohana aku, kōkua no ka'ōlelo Russian a me kaʻiole kamepiula. ʻO ka hiki ke hoʻonohonoho i RAM ma iaʻano firmware he laulā. E noʻonoʻo iā lākou i nā kiko'ī.

  1. E hele i ka BIOS ma ke kaomiʻana ʻO Del aiʻole F2. ʻO nā kī kī'ē aʻe he mea maʻamauʻole, hiki iāʻoe ke loaʻa iā lākou i loko o ka palapala a mai ka mea hana mea ma lalo o ka maka. A laila, hele i "Kūlana kiʻekiʻe"ma ke kaomiʻana F7.
  2. E hele i kaʻaoʻao kikowaena i kaʻaoʻao "Ai Tweaker"e huli i ka helu "Frequency Pūnaewele" a ma ka pahu hāmeʻa, e koho i ka manawa kaumaʻa makemake o ka RAM.
  3. Ke hele nei i lalo i kahi papa inoa,ʻike mākou i ka laina "DRAM Mana Mana Mana" a ke kaomiʻana iā ia, hiki mākou i ka mahele no ka hoʻoponoponoʻana i nā manawa RAM a pau. ʻO ka paʻamau i nā āpana a pau "Aʻe", inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻonoho i kāu mau manawa manawa kūpono.
  4. E hoʻi i ka menu "Ai Tweaker" a hele i "DRAM Mana Mana Mana". Maanei, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻonui iki i nā kumu alapine o ka RAM a e wikiwiki i kāna hana. Akā, pono e hana ponoʻia kēia a me ke akahele.
  5. Eia hou, e hoʻi i kaʻaoʻao hope a laila e nānā i ke koho "DRAM Keʻena"kahi e hiki ai ke hoʻololi i ka volter i hoʻohanaʻia i nā modula memo. Hiki ke hoʻonui i ka voltage i nā kumukūmaʻi liʻiliʻi a me nā pae.
  6. A laila hele mākou i ka puka hoʻonohonoho kūʻokoʻa a neʻe i kaʻaoʻao "Kūlana". Hele mākou i laila "Ke Komohana Akau", kaʻaoʻao poho'ākau'ākau.
  7. Loaʻa mākou i ke kaula "Hōʻuluʻulu Manaʻo"a mākou e kāomi nei.
  8. Ma ka puka aʻe, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā hoʻohālikelike hoʻohālikelike o nā modula RAM i hoʻokomoʻia i ka PC. E laʻana, e hoʻololi ai a hoʻopau paha i ka hoʻoponopono a me ka hoʻoponopono hewa (ECC) RAM, e hoʻoholo i keʻano o ka hoʻololiʻana o nā kahawai o ka RAM, a pēlā aku nō.
  9. Ma hope o ka pauʻana o ka hoʻonohonoho, e mālama mākou i nā loli, e haʻalele i ka BIOS a hoʻouka i ka pūnaewele, e nānā i ka hana RAM ma kekahi hōʻike hoʻokolohua. Hoʻopaʻa mākou i nā hopena, hoʻoponopono i nā hewa ma o ka hoʻoponopono houʻana i nā palena.

E like me kāu iʻike ai, hoʻokumu i ka RAM ma BIOS i mea hiki i kahi mea hoʻohana iʻike. Ma ke kumuhana, i ka hihia o kāu hana hewa ma kēia wahi,ʻaʻole wikiwiki ka'ōnaewele a iʻole e paʻa i ka firmware i nā kumukūʻai hewa. Akā,ʻaʻohe meaʻeha ke kūleʻa a me keʻano o ke kūlike. A e hoʻomanaʻo i ka paʻaʻana o nā modula RAM ma nā hoʻonui i ka nui e like me ia.

E nānā hoʻi: Hoʻonui i ka RAM ma kāu kamepiula