Pehea e hiki ai iā Java a me ka JavaScript ma Yandex Browser


ʻOiaiʻo ka unuhiʻana o nā CD a me nā DVD e like me nā mea hoʻolahaʻikeʻikeʻole, i kekahi manawa e koiʻia ana kā lākou hoʻohanaʻana. Ponoʻia kahi CD a iʻole DVD-ROM e heluhelu i nāʻikepili mai kēia mau leka, a iāʻoe paha e koho ai, pono ia e pili i kahi kamepiula. ʻO kēia kahi kahi pilikia o kekahi poʻe hoʻohana ma keʻano o ka hikiʻole ke hoʻoholo i ka huakaʻi e ka pūnaewele. Ma kēiaʻatikala e ho'ākāka mākou pehea e hoʻoponopono ai i kēia pilikia.

ʻAʻoleʻike ka pūnaewele i ka huakaʻi

Hiki ke puʻunaueʻia nā kumu o nā pilikia me ka ho'ākākaʻana o kahi CD a iʻole DVD-ROM i nā lako polokalamu a me nā lakohana. ʻO ka mua, nā pilikia o ka hoʻokele, nā pūnaewele BIOS, a me nā hopena huakō. I ka lua - ka hōʻeha kino a me ka nānāʻole o ka mea hoʻohana i ka wā e hoʻokomo ai i ka mea i ka PC.

Haʻawina 1: Haʻawe keʻokoʻa

E hoʻohui i ka pahu i ka papa pahu ma o ka hoʻohanaʻana i kahi loop no ka laweʻana i kaʻikepili. ʻO kēia paha he laina SATA a IDE paha (ma nā hiʻohiʻona kahiko).

No ka hana maʻamau, pono ka pūnaewele i ka mana, e hāʻawi ana i ke kaula e piʻi mai ana mai ka PSU. Aiaʻelua mau koho kūpono - SATA aiʻole molex. Ke hoʻohuiʻia nā leka uila, ponoʻoe e nānā i ka hilinaʻi o ka pilina, no ka mea,ʻo ia ke kumu maʻamau o ka mākaʻi "ʻikeʻole".

Inā uaʻelemakule kāu'īlio a loaʻa iā ia ka pūnaewele o ka IDE, a laila ma ka loop data (ʻaʻole ka mana pūnaewele)ʻelua mau mea likeʻole e hiki ke "kau". Ma muli o ka hoʻohuiʻana i kahi o ka pahu hoʻokahi ma ka papa motherboard, pono e hōʻike ka hōʻike i nāʻokoʻa ma nā mīkini - "master" a "kauā" paha. Hoʻomoeʻia kēia me ke kōkua o nā mea lele. Inā he "makamae" ka waiwai o kekahi kaʻa, a laila e pono ke pili aku kekahi me he "kauwā".

E heluhelu hou aku: No ke aha e makemake ai mākou i kahi mākau ma ka māka

Noʻonoʻo 2: Nānā BIOS ponoʻole

ʻO nā wahi kahi i pilikia ai ke kaʻa i meaʻole i ka BIOS o ka motherboard he mea maʻamau. I mea e pono ai, ponoʻoe e kipa i ka māhele o ka mea e leka uila a me ka weheʻana i ka mea huli i laila.

E heluhelu hou: Hoʻokuʻu mākou i ka leka i ka BIOS

Inā he pilikia i ka huliʻana i ka mahele a iʻole kahi mea i makemakeʻia, a laila,ʻo ka hope hope loa ia e hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho BIOS i kahi kūlana paʻakikī.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho BIOS

NĀ Kuhikuhi 3: Ka Leloʻana a iʻole nā ​​Mea Paʻa

ʻO ke kumu nui o nā pilikia o ka polokalamu kelepona,ʻo ia nā mea hoʻokele eʻae i ka OS e hana me ka lakohana. Inā mākou e'ōlelo ua pilikia ka mea, makemake mākou e hoʻomaha i ka mea hoʻokele.

Ma hope o ka hōʻoiaʻiʻoʻana i ka pololei a me ka hilinaʻi o ka hoʻohuiʻana i ka leka i ka "motherboard" a me ka hoʻonohonohoʻana i nā palena o ka BIOS, ponoʻoe e nānā i nā kaʻina o nā pūnaewele.

  1. Kaomi ma ka pūnaewele kamepiula ma luna o ka pakuhi a e hele i kahi mea "Hoʻomalu".

  2. Hele mākou i ka māhele "Mana Mea Mea" a wehe i kekahi lālā me ka DVD a me ka unuhi CD-ROM.

Ke holo uila

Maanei ponoʻoe e hoʻolohe i nā kiʻi ma kahi kokoke i nā pūnaewele. Inā he pua, e like me ka paʻi kiʻi,ʻo ia hoʻi, ua pio ka drive. Hiki iāʻoe ke kōkua iā ia ma ke kaomiʻana iā RMB ma ka inoa a me ke kohoʻana i kēia mea "Paʻi".

Paipai houʻo Driver

Ināʻikeʻia kahi hōʻailona mele ma kahi kokoke i ka huakaʻi,ʻo ia hoʻi he pilikia kūpono kēia me ka pūnaewele. Ua kūkulu muaʻia nā mea hoʻokele kūikawā no nā'ōkuhi i loko o ka'ōnaehana hana aʻo ia hōʻailona ke hōʻike neiʻaʻole lākou e hana pololei a uaʻeha paha. Hiki iāʻoe ke hoʻomaka hou i ka mea hoʻokele e like me kēia:

  1. Hoʻopili mākou i ka PKM ma ka polokalamu a hele i kona mau waiwai.

  2. E hele i kaʻaoʻao "Driver" ae kaomi i ke pihi "Holoi". E mālamaʻia ka'ōkalamu o ka leka, me nā hua'ōlelo āu eʻae like ai.

  3. A laila, e loaʻa i ka'ōnaehana kamepiula me ke aniani magnifying ma ke poʻo o ka puka makani ("Hōʻano hou i ke kikowaena polokalamu") a kaomi iā ia.

  4. E puka hou ka huakaʻi ma ka papa inoa. Ināʻaʻole hiki kēia, e hoʻomaka hou i ka mīkini.

Hoʻololi

Ināʻoluʻoluʻole ka hopena o nā kuhi i luna, a laila e ho'āʻoʻoe e hoʻololi i ka mea hoʻokele i ka manawa.

  1. E kaomi'ālou i ka'ōkuhi a koho "Nā Mea Hoʻokele Pāʻoihana".

  2. Kaomi ma ka koho kiʻekiʻe - "Huli aunoa".

  3. E nānā pono ka pūnaewele i nā mea hoʻomalu ma ka pūnaewele a huli i nā faila e pono ai, a laila e hoʻonohonoho pono ia iā lākou ma ka kamepiula.

Hoʻopaʻi hou i nā mea hoʻoponopono

ʻO kekahi kumu,ʻo ia ka hana kūponoʻole o nā mea hoʻokele a nā SATA controllers a / a IDE paha. Hoʻopiha houʻia a me ka hōʻoiaʻana i keʻano like me ka hiʻohiʻona me ka huakaʻi: e hoʻomaka i kahi lālā me nā mea mālama IDE ATA / ATAPI a holoi i nā polokalamu a pau e like me ka papahana i luna nei, a laila hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka hōʻano pūnaewele, a maikaʻi hou paha.

Papa polokalamu papaʻale

ʻO ka koho hope loa,ʻo ia ka hōʻano hou i ka mea hoʻokele pilahi a iʻole ka pūnaewele polokalamu a pau o ka motherboard.

Heluhelu hou: Eʻike i nā mea hoʻokele e pono e hoʻokomoʻia ma ka kamepiula

Noʻonoʻo 4: Pākuhi i nā kī kiko inoa

Paʻa kēia pilikia ma hope o ka hoʻololi houʻana o Windows. Hoʻokomoʻia nā kānana i ke keka inoa e pani i ka hoʻohanaʻana i nā leka opua, aiʻole, ma keʻano likeʻole, ua pau nā kī e pono ai no kā lākou hanaʻana. ʻO nā hana a pau e ho'ākākaʻia ma lalo nei, ponoʻoe e hana ma lalo o ke kaʻina hoʻoponopono.

Lawe i nā pāʻina

  1. Hoʻomaka i ka mea hoʻoponopono mālama ke komo i ke kauoha kūpono ma ka papa inoa Holo (E lanakila + R).

    regedit

  2. E hele i ka papa kuhikuhi Hoʻololi ae kaomi i kahi mea "Huli".

  3. E komo i ka helu ma hope o ka māhele huli (hiki iāʻoe ke kope a pasi):

    [4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

    Haʻaleʻa mākou i kahi aho wale nō kokoke i ka helu "Nā inoa inoa"a laila mākou e kāomi "Huli hou".

  4. E loaʻa kahi kī hoʻopaʻa inoa me kēia inoa, a laila ponoʻoe e holoi i nā kī ma lalo nei:

    Nā luna kiʻekiʻe
    Nā mea liʻiliʻi

    Inā he kī i loko o ka papa inoa me ka inoa i heluʻia ma lalo nei, a lailaʻaʻole mākou e pā aku.

    UpperFilters.bak

  5. Ma hope o ka holoi (aiʻole kaʻole) o nā kī i ka mahele mua, e hoʻomau mākou i ka hulina ma ka paʻiʻana iā F3. Hana mākou i kēia a hiki i ka mauʻana o nā kī i kīʻia i ke keka inoa. Ma hope o ka pauʻana o ke kaʻina hana, e hoʻomaka hou i ka PC.

Ināʻaʻole i loaʻa nā pae waena UpperFilters a me Lowerfilters aʻaʻole hoʻi i hōʻoia ka pilikia, a laila e hele i kaʻaoʻao e hiki mai ana.

Hoʻohui i nā Paʻa

  1. E hele i ka lālā

    HKEY_LOCAL_MACHINE polokalamu CurrentControlSet Services 'awa

  2. Hoʻopili mākou i ka PKM ma ka mahele (waihona) a koho mākou "Hana - Mahele".

  3. Hāʻawi i ka inoa hou i kahi inoa

    Manaʻo0

  4. A laila, e kaomi i ka RMB ma kahi hakahaka ma ka'ākau'ākau a e hoʻokumu i kahi koho DWORD (32bit).

  5. Kāhea iā ia

    EnumDevice1

    A laila kaomi pālua e wehe i nā waiwai a hoʻololi i ka waiwai i "1". Hoʻomi mākou Ok.

  6. Ke hoʻohoi hou i ka mīkini no ka hoʻoholoʻana o nā mea.

NĀ Pūnaeho 5: Nānā Malino

ʻO ke kumu o kēia kumu ke kau nei i ka pauʻole o ka mākaʻi a me ke awa e pili nei i kēia manawa. Hiki iāʻoe ke ho'āʻo i ka'ōkuhi ma ka hoʻohālikeʻana me kekahi, maikaʻi loa. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e huli i kekahiʻokoʻa'ē aʻe a hoʻohui i ka PC. Hiki ke maʻalahi ka hōʻoia o nā awa kūpono: e hoʻohui i ka leka i kekahi mea like like e like me ka motherboard.

Loaʻa nā hihia kūikawā i loko o ka pūnaewele mana, ma ka laina i pili i ka ROM. E ho'āʻo e hoʻoikaika i ke kahe'ē aʻe mai ka pūnaewele, inā loaʻa.

Ke kumu 6: Virus

Manaʻo nā mea he nui e hiki i ka malware ke hoʻopau wale i nā kōnae, eʻaihue i nāʻike pilikino a hoʻopunipuni i ka pūnaewele a laila e lawe. ʻAʻole ia. Ma waena o nā mea'ē aʻe, hiki i nā huakiko, ma o ka hoʻokomoʻana o nā hoʻokele i ka mea hoʻokele a hōʻino paha iā lākou, ke hoʻololi i ka hana o ka lako kamepiula. Hōʻikeʻia kēia i ka hikiʻole ke hoʻomaopopoʻia nā leka.

Hiki iāʻoe ke nānā i ka pūnaehana hana no ka hikiʻana o nā meaʻeha, a inā he pono, e hoʻokuʻu iā lākou me ke kōkua o nā papahana hoʻolaha i hoʻokaʻawaleʻoleʻia e nā mea hoʻomohala o nā antiviruses kaulana. ʻO kekahiʻano'ē aʻe,ʻo ia keʻimi i ka kōkua mai ka poʻe limahana e ola nei i nā kumu waiwai kūikawā.

E heluhelu hou: E hakakā ana i nā hōʻailona kalapona

Ka Hopena

Eia nā'ōlelo aʻo a pau e hiki ke hāʻawiʻia inā he pilikia e pili ana i ka hikiʻole o ka pūnaewele polokalamu eʻike i nā disk laser. Ināʻaʻohe mea i kōkua iāʻoe, laila,ʻoi aku paha, uaʻole ka'ōpala a iʻole nāʻoihana pūnaewele e pili ana i ka hana o ia mau mea iʻole e kōkua hou ka hoʻonohonohoʻana i ke OS. Ināʻaʻohe makemake a iʻole hiki paha, laila mākou e'ōlelo iāʻoe e nānā i nā kelepona o waho o waho - hiki i ka nui o nā pilikia me lākou.